Snake_A Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 η 4870 χωρά ή δεν χωρά σε αυτά τα κουτιά ?
Tenshi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Με το μάτι,υπολογίζω την 4870 να φτάνει μέχρι την μπλέ IDE θύρα στα αριστερά της μητρικής. Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και τα 2 6pin-α καλώδια της τροφοδοσίας στο συνολικό μήκος,οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα στενεύουν επικίνδυνα.Αν κάποιο παιδί στο forum έχει κάνει σύνθεση με Armor jr+4870,θα αποτελούσε την καλύτερη επιβεβαίωση στην ερώτησή σου.
Snake_A Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 αχχ... Η 4870 φτάνει μέχρι το τέλος του Asus p5n-e sli. Ακριβώς μέχρι την IDE θύρα... -----Προστέθηκε 8/1/2009 στις 08 : 32 : 35----- Βρίκα αυτό http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1129&ID=1450#Tab5 ....
Dante80 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Με το μάτι,υπολογίζω την 4870 να φτάνει μέχρι την μπλέ IDE θύρα στα αριστερά της μητρικής.Επίσης πρέπει να υπολογίσεις και τα 2 6pin-α καλώδια της τροφοδοσίας στο συνολικό μήκος,οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα στενεύουν επικίνδυνα.Αν κάποιο παιδί στο forum έχει κάνει σύνθεση με Armor jr+4870,θα αποτελούσε την καλύτερη επιβεβαίωση στην ερώτησή σου. Εγώ έχω το JR με μια 4850, χωράει μια χαρά.
Tenshi Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω το JR με μια 4850, χωράει μια χαρά. Και η επιβεβαίωση που λέγαμε
Snake_A Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω το JR με μια 4850, χωράει μια χαρά. αν σου είναι εύκολο μια φοτογραφία να δω και λίγο το κουτί, θα σου ήμουν ευγνόμον
Dante80 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω εύκαιρη, αλλά θα σου βγάλω αύριο και θα την ποστάρω εδώ...το Armor JR δεν θα το πρότεινα πάντως, μου έχει ξεμείνει μια διετία τώρα γιαυτό το έχω στο 2ο rig...^^ -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 08 : 17 : 16----- Sorry για το DP, ορίστε οι εικόνες που ζήτησες Snake_A. Συγχώρεσε με για την κακή ποιότητα και τα φωτορυθμικά, για το πρώτο φταίει το κινητό μου, και για το δεύτερο....το αδέρφι μου που του έχω δώσει το pc... Και ειδικότερα αυτό που μας νοιάζει: Όπως βλέπεις, χωράει μια χαρά, και μάλιστα μαζί με την accelero S1 που τις δίνει και μεγάλο πλάτος.
Snake_A Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω εύκαιρη, αλλά θα σου βγάλω αύριο και θα την ποστάρω εδώ...το Armor JR δεν θα το πρότεινα πάντως, μου έχει ξεμείνει μια διετία τώρα γιαυτό το έχω στο 2ο rig...^^ -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 08 : 17 : 16----- Sorry για το DP, ορίστε οι εικόνες που ζήτησες Snake_A. Συγχώρεσε με για την κακή ποιότητα και τα φωτορυθμικά, για το πρώτο φταίει το κινητό μου, και για το δεύτερο....το αδέρφι μου που του έχω δώσει το pc... Και ειδικότερα αυτό που μας νοιάζει: Όπως βλέπεις, χωράει μια χαρά, και μάλιστα μαζί με την accelero S1 που τις δίνει και μεγάλο πλάτος. Να σαι καλά φίλε! Όπως βλέπω έχει αρκετό χώρο για να χωρέσει την 4870 που είναι 0,5cm μεγαλύτερη. -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 08 : 30 : 39----- Πρεπιπτώντος μόνο 4 δίσκους χωρά?
Dante80 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ναι, έχει ένα cage για 4 HDDs, το οποίο χτυπάει και head on o intake 120αρης. Επίσης, σε περίπτωση που χρειάζεσαι και άλλο χώρο για δίσκους, έχει 4 ελεύθερες 5 1/4 θύρες, οπότε σε 3 από αυτές μπορείς να προσαρμόσεις επίσης δίσκους. Καθόλου κακό για ένα κλασσικό midi tower. Σε γενικές γραμμές είναι στιβαρό κουτί και λόγω μεγέθους και διάταξης έχει φοβερή θερμοκρασιακή συμπεριφορά. Επίσης, ο σκελετός και τα τμήματά του έχουν πολύ μικρές κατασκευαστικές ανοχές, οπότε δεν τρίζει και δεν συντονίζει. Κρατάει τους δίσκους και το σύστημα κρύους, και για να σου δώσω ένα παράδειγμα, είναι ωραίο πράγμα να λιώνεις την 4850 στο gaming, και μετά να βλέπεις θερμοκρασία 60 βαθμών ενώ....είναι fanless...XD Έχει όμως και αρκετά μειονεκτήματα. 1> Το παράθυρό του έχει ένα τεράστιο και αντιαισθητικό moto της ΤΤ. 2> To mounting σύστημα των σκληρών δεν βοηθά πολύ στον θόρυβο τους. 3> Οι toolless πλαστικούρες του είναι κακής ποιότητας - καλύτερα να τις βγάλει κάποιος εντελώς και να πιάσει κατσαβίδι. 4> Με το που το είχα αγοράσει, είχα σουτάρει απευθείας τους ενσωματωμένους 120αρηδες, πολύς θόρυβος για το τίποτα. 5> Λόγω και πάλι μεγέθους, δεν είναι το πιο εύκολο κουτί για να το ψειρίζεις συνέχεια (αν και αυτό δεν είναι πραγματικά πρόβλημα). 6> Τα "αυτιά" του στην πρόσοψη μπορεί να είναι πουλ μουρ, αλλά άμα γράφεις DVD συχνά θα θέλεις να τα ξεριζώσεις μετά από λίγο καιρό. Δεν θα το αγόραζα σε καμία περίπτωση σήμερα. Δεν παραπονιέμαι, μας έχει βγάλει μια χαρά ως τώρα, αλλά πλέον στην τιμή του υπάρχουν πολύ καλύτερα κουτιά...^^
caution Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 ...2> To mounting σύστημα των σκληρών δεν βοηθά πολύ στον θόρυβο τους. 3> Οι toolless πλαστικούρες του είναι κακής ποιότητας - καλύτερα να τις βγάλει κάποιος εντελώς και να πιάσει κατσαβίδι. ... Right on the money
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.