Προς το περιεχόμενο

Τι κουτί να πάρω?

Snake_A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας.

Γιρεύω κουτί για το πισι μου. Έχς asus p5n-e sli με q6600 και 4870. Εχω 4 δίσκους, και το κουτί που έχω δεν τους χωράει λόγο της 4870.\

Τι κουτί μου προτείνετε να πάρω?

Είδα κάποια Thermaltake οπως Soprano, Tsunami, kai megalitera οπως Soprano Fx και Armor.

Θέλω κάτι οσο πιο φτηνό γίνεται, χωρις περιττές ιστορίες :P

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ακριβώς, είναι υποκιμενικό. Ότι μου βρείτε καλοδεχούμενο, απλά σύμφωνα με αυτα που είπα ( Χωρις περιττά πράγματα, απλα αν είναι δυνατό να είναι διάφανο στα πλάγια) Προτιμώ να μου βρείτε κάτι απο ESHOPCY.COM.CY Thank you!

Δημοσ.

δύσκολα τα πράγματα...

αυτό :http://www.eshopcy.com.cy/show_per.phtml?id=PER.700281

τώρα αν αυτό είναι ακριβό η και μεγάλο πας σε midi.

αλλιώς αν μπορείς να διάθεσης παραπάνω λεφτά τότε πας σε κάτι πιο ποιοτικό.

edit:τώρα το παρατήρησα...όλα σχεδόν τα κουτιά στο ESHOPCY.COM.CY είναι από την THERMALTAKE

δύσκολη η επιλογή έτσι...

Δημοσ.

οκ ρε σορρυ..Ειναι το ιδιο?Θελω να πω κανει αντικαταβολες συνεργαζεται με τα μαγαζια εδω?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μου αρέσει το design της... Κοιτάζω περισσότερο εμφάνιση (έστω και αν την πληρώνω). Κάποιος φέρνει Alienware 2.1 cases, που κι αυτές πλαστικές είναι αλλά είναι μωράααα!!! Αξίζουν? Ή άδικα χρήματα ? Φυσικά περιμένετε να σας πω την ολική τιμή της και βλέπουμε για Alienware. Επίσης όπς ανάφερα και σε προηγούμενα πόστς μου άρεσε η Thermaltake Armor Jr. (Η full tower είναι τεράστια), η TT Soprano και η TT Tsunami. Ο φίλος μου έχει την άρμορ jr και δεν χωράει την 8800Gtx του και αναγκάστηκε να βγάλει το στήριγμα των δίσκων και με πατέντες να τουσ βάλει πλάγια χωρίσς στίριγμα για να χωρά η κάρτα. Το θέμα είναι η 4870 θα χωρά σε αυτεά τα κουτιά?

Δημοσ.

Γενικά τα Tt κουτιά σε midi μεγέθη δέν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα και αυτό οφείλεται στις 5,25/3,25 θέσεις, που της έχουν φτιάξει σάν ένα "ενιαίο" κομμάτι απο πάνω μέχρι κάτω.

Στην περίπτωσή μου έχανα 2 θέσεις σκληρών σε ένα Tt Soprano,γιατι τα καλώδια τροφοδοσίας της 4870 δέν χώραγαν πουθενά αλλού!Αν μάλιστα είχα 4870Χ2 ή 260GTX/280GTX πιθανότατα η κάρτα να μήν χώραγε κάν.

Το Armor Jr και Aquila έχουν όμοιο εσωτερικό σχεδιασμό,άλλα παρόλο που οι σκληροί τοποθετούνται εγκάρσια στο κουτί,παλί δέν εξοικονομείται πολύς χώρος.

p47.jpg

Στην φοτό βλέπεις το Armor jr με μια ATI Radeon X800 XL,η οποία είναι "μόλις" 19cm κάρτα.Η 4870 είναι κατα πολύ μεγαλύτερη.

Παραθέτω τμήμα απο post που έκανα σχετικά με το μέγεθος κάποιων καρτών:

Για την 9800GTX+ // 10.50 inches = 26.7 cm

Για την ΗD4870 // 9.5 inches = 24.1 cm

Για την HD4850 // 9.25 inches = 23.5 cm

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...