Προς το περιεχόμενο

windows xp kai directx 10

kostas7777777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προσφατα προχωρησα σε μια μικρη αναβαθμιση. μεταξυ αλλων πηρα και μια 9800gt η οποια υποστηριζει directx 10.

το προβλημα μου ειναι πως το directx 10 που κυκλοφορει δεν ειναι της microsoft.και οι αποριες μου 2

1)υπαρχει προβλημα καταστροφης hardware?

2)το δοκιμασε κανεις να μας πει τις διαφορες σε σχεση με το directx 9

Δημοσ.

Για καταστροφή του hardware δεν έχω ακούσει κάτι.

Για ταλαιπωρία έχω ακούσει μόνο και ότι δεν είναι κανονικό dx10, δηλ. αρκετά παιχνίδια το αγνοούν.

Δημοσ.
1)υπαρχει προβλημα καταστροφης hardware?

2)το δοκιμασε κανεις να μας πει τις διαφορες σε σχεση με το directx 9

1) Όχι φυσικά.

2) Ναι το δοκίμασα κι ενώ στο ίδιο μηχάνημα βλέπω διαφορά από XP/DX9c -> Vista/DX10, από XP/DX9 -> XP/"DX10" δεν είδα καμία διαφορά.

Μάπα το καρπούζι, καλύτερα βάλε Vista γιατί προφανώς είναι φτιαγμένο να αποδίδει εκεί. Εξάλλου πολύ αμφιβάλλω για το τί είδους "μεταφορά" έκαναν.

Δημοσ.

απλά το ξεχνάς..

τα έχουμε πει πολλές φορες...

άμα θες dx10 βάλε vista και είσαι κομπλέ!

edit:+1 με τους από πάνω

δεν υπάρχει φόβος για καταστροφή hardware.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

έβαλα εγώ απο dx9c dx10 για χπ και η διαφορά είναι πολύ μικρή και την καταλαβαίνω στα χρώματα και στα fps παράδειγμα στο nfs undercover εκεί που χτύπαγες τα ασπροκόκκινα διαχωριστικά στο δρόμο και πεταγόντουσαν στον αέρα τώρα η τροχιά τους είναι πιο ευδιάκριτή.

Δημοσ.
έβαλα εγώ απο dx9c dx10 για χπ και η διαφορά είναι πολύ μικρή και την καταλαβαίνω στα χρώματα και στα fps παράδειγμα στο nfs undercover εκεί που χτύπαγες τα ασπροκόκκινα διαχωριστικά στο δρόμο και πεταγόντουσαν στον αέρα τώρα η τροχιά τους είναι πιο ευδιάκριτή.

το nfs undercover τρέχει μόνο dx9...

• Super Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=3255784&pp=25&page=2

υπάρχουν ΤΟΣΑ topics στα οποία ρωτάνε για DX10 σε XP...ποιος ο λόγος για νέο?

σοβαρά τώρα προσπαθείς να μας πείσεις ότι η GeForce 6200 που έχεις υποστηρίζει DirectX 10? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...