Προς το περιεχόμενο

prob with update

jiraya sama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το είχα ξαναπεί αλλά δεν το βρίσκω.. είχα ένα πρόβλημα με τα θπδατε.. και κατέγραψα τι μου γράφει... the installer could not validate the contents of "migrationdvdcdsharingleopard" and "javaformacosx10.5update2" . τι να κάνω?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε τι μηχάνημα; Δεν εγκαταστάθηκε καθόλου το update; Έκανες αυτόματο update ή κατέβασες το combo;

Μέσα στον φάκελο /Library/Receipts/boms, υπάρχει το αρχείο com.apple.pkg.MigrationDVDCDSharingLeopard;

imac 20" 2gb ram 2ghz duo core..!!! το update εγκαταστάθηκε..... το java όχι απλά μου λέει ότι έχει κατεβεί. και το εκείνο που με ρώτησες δεν το έχω........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το .bom αρχείο που σε ρώτησα, στα discussion boards της Apple λέει ότι αν λείπει, κάποια μ@λ@κία έχει παιχτεί και έχει σβηστεί και πως λύση είναι το format. Σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Εγώ λέω να κατεβάσεις το combo update από την Apple και να το ξαναπεράσεις.

Το .bom αρχείο που σε ρώτησα, στα discussion boards της Apple λέει ότι αν λείπει, κάποια μ@λ@κία έχει παιχτεί και έχει σβηστεί και πως λύση είναι το format. Σου έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Εγώ λέω να κατεβάσεις το combo update από την Apple και να το ξαναπεράσεις.

σαν τι προβλημα??? δεν έχω παρατηρήσει κάτι..!!! και που βρίσκω το κομπο??

Αφού δεν έχεις παρατηρήσει κάτι τότε μην μασάς. Κατέβασε το combo από εδώ.

το έκανα μια χαρά... δεν μου βγήκε τίποτα αλλά δεν βρίσκω ακόμη το bom...

οχι δεν βγάζει το μήνυμα... βασικα το μόνο προβλημα που πρόσεξα είναι με το ιντερνετ απο τις παρεμβολές που δεχομαι... αλλά δεν νομίζω να έχει σχέση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...