Προς το περιεχόμενο

Xbox360 +hdmi

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα μια φουλ hd οθονη με hdmi και μετα καταλαβα οτι το χβοχ δεν εχει hdmi port :(τι μπορω να κανω ωστε να εχω hdmi στην κονσολα ειδα καποια convention kit απο madkart αλλα ειναι πολυ αλμυρα :( ποιες λυσεις υπαρχουν?ανωνημες και ποιο οικονομικες ακομα καλυτερα..

Δημοσ.

αν εχει component (6 βυσματα) καλωδιο δινει την ιδια αναλυση με το hdmi οποτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο η να αγορασεις

τα κοκκινο πρασινο μπλε ειναι για την εικονα τα βαζεις στα αντιστοιχα χρωματισμενα της τηλεορασης και τα κοκκινο ασπρο για ηχο

Δημοσ.

να γινω ποιο σαφης:ειναι μονιτορ benq 2400hd δεν ειναι tv και εχει dvi,vga hdmi και ενσωματομενα ηχεια,καλωδιο που λες το εχω αλλα πως μπορει να χρησιμευσει?

Δημοσ.

τοτε δεν σου χρησιμευει παρε ενα vga καλωδιο της microsoft και εισαι οκ καποια στιγμη ειχε προσφορα το eshop με 9Ε κανονικη τιμη ειναι 29Ε

Δημοσ.
να γινω ποιο σαφης:ειναι μονιτορ benq 2400hd δεν ειναι tv και εχει dvi,vga hdmi και ενσωματομενα ηχεια,καλωδιο που λες το εχω αλλα πως μπορει να χρησιμευσει?

εγω ειχα βρει και ειχα αγορασει (απο το pixmania) ενα ανταπτοράκι RGB(component) 2 DVI και δουλευει μια χαρα .. γιατι εχω μια αρχαια plasma που εχει μονο DVI εισοδο για HD.

Δημοσ.
εγω ειχα βρει και ειχα αγορασει (απο το pixmania) ενα ανταπτοράκι RGB(component) 2 DVI και δουλευει μια χαρα .. γιατι εχω μια αρχαια plasma που εχει μονο DVI εισοδο για HD.

τετοιος ανταπτορας, με την εννοια ενος απλου μετατροπεα ΔΕΝ υπαρχει.Οταν εχεις ενα ψηφιακο σημα μπορεις να το κανεις με τετοιο απλο ανταπτορα αναλογικο, επειδη το εχουν προβλεψει. Το αντιστροφο ομως (οπως ζηταει ο φιλος αναλογικο -> ψηφιακο) δεν γινεται ετσι απλα. Η μετατροπη αναλογικου σηματος σε ψηφιακο γινεται με transcoder που ειναι στην ουσια ενας μινι επεξεργαστης που θελει ρευμα και κανει αυτην την μετατροπη και σου δινει ψηφιακο σημα. Η φυση του τον κανει δυσχρηστο, ακριβο, και το αποτελεσμα δεν ειναι και οτι καλυτερο. Αρα τελικα αχρηστο εκτος απο extreme περιπτωσεις οπως λες φιλε vortex που δεν εχεις αλλη επιλογη (αν η τηλεοραση σου δεχεται hi-def ΜΟΝΟ απο το hdmi- βεβαια αν εχεις τοσο παλια τηλεοραση και μαλιστα plasma, η αναλυση μαλλον ειναι 852χ480 οποτε παει περιπατo το hi-def και δεν ξερω αν αξιζει αυτο που κανεις).

Η λυση για μενα ειναι ειτε να παρεις το vga καλωδιο του xbox και ας περιοριστεις στο 720p που θα δειχνει μια χαρα, αλλωστε και ολα τα games εκει παιζουν. Αλλιως αν θες ντε και καλα 1080p παρε εναν μετατροπεα component -> vga που ειναι το ιδιο πραγμα ουτως ή αλλως και συνδεσε το ετσι. Αυτο ειανι και το πιο φτηνο και το πιο καλο, απλα δεν ειναι ευκολο να βρεις...

Δημοσ.

δε μιλησε κανεις για μετατροπη αναλογικου σε ψηφιακου.. . DVI αναλογικο σημα βγαζει και εμενα τουλαχιστον παιζει 1080i (1080p δε σηκωνει η TV)

υ.γ.

και το VGA καλωδιο που λες αναλογικο σημα βγαζει.

41k2rwqkMNL._SS500_.jpg

Δημοσ.
δε μιλησε κανεις για μετατροπη αναλογικου σε ψηφιακου.. . DVI αναλογικο σημα βγαζει και εμενα τουλαχιστον παιζει 1080i (1080p δε σηκωνει η TV)

υ.γ.

και το VGA καλωδιο που λες αναλογικο σημα βγαζει.

41k2rwqkMNL._SS500_.jpg

σωστος εισαι, αλλα αφενος αναλογικο dvi δεν θα κανει για τη δουλεια που θελει (η οθονη στην dvi θυρα 99% θα δεχεται μονο ψηφιακο σημα) , αφετερου στην vga θυρα δεχεται αναλογικο σιγουρα (αφου μονο αναλογικο ειναι οπως και εσυ λες) αρα δε θα εχει προβλημα. Μακαρι αν ειχε και component η οθονη του να το συνεδεε πανω κατευθειαν και να τελειωνε η ιστορια...

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι θα δουλευει .. θα το δοκιμασω το απογευμα να το συνδεσω στην οθονη και θα σας πω.

το θεμα ειναι να παρει οτι του βγει πιο φτηνα ..την ιδια εικονα θα δει.

Δημοσ.

Επειδή χρησιμοποιώ το xbox με vga cable,το vga υποστηρίζει πια όλες τι αναλύσεις όπως την 1920x1080 για παράδειγμα. Το αναφέρω γιατί ειπώθηκε ότι με vga παίρνεις μέχρι 720p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...