Προς το περιεχόμενο

Αγορά Wi-fi modem-router

Kris-kris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ενα ασύρματο modem-router μέχρι 100€(όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, αλλά να με καλύπτει...)

Έχω Tellas Double Play Unlimited εως 24 Mbps/1Mbps και θέλω να συνδέσω

έναν επιτραπέζιο PC (μέσω ethernet) και

ένα Laptop και το Playstation 3 (ασύρματα)

Ανάμεσα στο router και το Laptop θα υπάρχει 1 τοίχος, ενώ ανάμεσα στο router και το Playstation 3 θα υπάρχουν 2. Επίσης, άκουσα ότι το Playstation 3 είναι πολύ απαιτητικό.

Μπορείτε να μου προτείνετε κατι;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εγω παλι ειμαι και μεγαλος fun των D-link και με εχουν αφησει παντα ικανοποιημενο,

Εχω στην κατοχη μου 3 και ολα με εξαιρεση το G624T που οταν κατεβαζα απο rapidshare full speed ζοριζονταν να ανοιξει καποιες σελιδες το 2640B kai 2740B τα βρηκα ακομα καλυτερα και χωρις αυτο το προβλημα.

Συνδεονται ψηλα και κρατανε τη γραμμη.

Τωρα δεν ξερω για τις απαιτησεις που εχει το ps3 αλλα σε σχεση με τα zyxel σαν απλος χρηστης απο προσωπικη εμπειρια ειδα τα D-link να ειναι ενα κλικ καλυτερα.

Για σπασιμο :-D:lol: στον poulinos :devil: σου λεω να μην παρεις το αρχαιο wag200.

To Ν πρωτοκολλο δινει σιγουρα παραπανω εμβελεια απο το απλο G και G mimo απλα καμια φωρα το λιγο παραπανω αν χρειαστεις μπορεις να το πιασεις με αλλαγη κεραιας αν ειναι εφικτο στο ρουτερ και να τη βγαλεις πιο οικονομικα

Δημοσ.

συζητηση κανουμε.απλα το linksys το καινουριο που ειναι και n πολλες φορες δεν παιρνει Ip ευκολα για αυτο ειπα το 200.συν βεβεα οτι αν παρεις n τοτε πληρωνεις και για καρτα n που ουτε τα λαπτοπ εχουν ακομα και στα desktop ειναι ενα κλικ πιο ακριβα.αναλογως τι αναγκες εχει.αν δεν το βιαζεται τωρα ας περιμενει για το κανονικο το n oxi to draft.ενταξει η εμβελεια του και η ταχυτητα του n δεν εχει σχεση ουτε με mimo.το mimo δεν θα ξεπερασει τα 54 καν και ολα αυτα για boost και τετοια στο g μην πω καλυτερα .και το 2640b g ειναι :P .ειναι λιγο αρχαιο το wag200 αλλα πολυ καλο και ελαχιστα εχουν χαλασει.

Δημοσ.

Αληθεια εχεις καποια πληροφορια για ποτε θα ειναι ετοιμο το N ?

Οσο για τους φορητους σχεδον ολοι οι νεοι ακομα και οι πιο οικομικοι φορανε καρτες Ν πλεον και ενας στaθερος που ειναι μεσα σε εμβελεια του g δε χρειαζεται να παρεις N καρτα.

Και γω παντως πιστευω οτι τα n που κυκλοφορουν ειναι πανακριβα στην ελλαδα. Σε αγγλια ομως εχουν πεσει τραγικα οι τιμες και δε μπορω να καταλαβω γιατι καποιες εταιριες οπως η Alcatel δεν πηγαινει προς το Ν εστω σε Draft εκδοση?

Νομιζω το θεμα καλυφθηκε και αλλαζω θεμα συζητησης

Δημοσ.

α.εδω ειναι ελλαδα.β.ποσοι ρουτερς ειναι n?ελαχιστοι.β.δεν το βρισκω παραξενο που καποια ετερεια δεν βγαζει draft n.γιατι αν υπαρχουν προβληματα αντε να πεισεις τον ηλιθιο καταναλωτη οτι αυτο που εχει βγει ειναι draft και οχι το τελικο και αντε να τον πεισεις οτι ισως να μην μπορει αυτο που εχει παρει να το κανει n μετα με firmware update.το ποτε θα ειναι ετοιμο και εγω το εχω απορια.πραγματι αρκετα φορητα εχουν n αλλα ειναι λιγο νωρις

Δημοσ.

μην παρεις belkin καλυτερα.σε μερικα εχω δει να μην παιρνει ip.se auta που ηταν n ειδικα.θα περνα τιποτα σε speedtouch h linksys h zyxel.

Δημοσ.

για forthnet θα προτεινα να ψαξεις το speedtouch 585v7 σε oteshop απλα θα ειναι κουραστικο, τωρα αν εισαι σε καμια επαρχιακη πολυ ισως εισαι τυχαιρος, να το ζητας με τον κωδικο του καλυτερα καθως κατα εναν περιεργο λογο οταν λες το μοντελο η απαντηση ερχετε αμεσως και ειναι ααρνητικη: KAY :40074360

Μετα θα σου προτεινα να δεις το linksys wag200 (ε poulinos ?)

και τελος επειδη εχω δοκιμασει και επειδη το χρησιμοποιει η 4νετ το D-LINK DSL-2640B.

Το τελευταιο αν σε ενδιαφερει εχω να στο πουλησω μεταχειρισμενο με χρηση 3 μηνων μαζι με usb ασυρματη καρτα(εδω η αγγελια που ειχα βαλει, η τιμη φυσικα πιο χαμηλη τωρα)

Δημοσ.

α.ξερω οτι τα asus κανουν πολλα αλλα δεν τα εχω δοκιμασει.οπως ειπε ο φιλος βρες speedtouch 585 εστω και απο forthnet και να στο στειλει κανεις που γενικα speedtouch οτι πιο σταθερο η linksys wag200 που ειναι πολυ αξιοπιστο.και το siemens sl2 141 πολυ καλο.και τα d-link ειναι μια επιλογη αμα δεν βρεις τιποτα απο ολα αυτα που ειπαμε πιο πανω.αλλα κατα σειρα προτιμησης θα περνα speedtouch,speedtouch ,speedtouch:PP kai meta siemensκαι μετα Linksys και μετα τα υπολοιπα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...