Προς το περιεχόμενο

εναλλαγη ασυρματο/ενσυρματο

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια

μηπως ξερει κανεις κανα μοντεμ/ρουτερ που να εχει πανω κανενα διακοπτακι/κουμπακι ωστε να το αλλαζω απο ασυρματο->ενσυρματο και αντιστροφως?γτ στο δικο μου ασυρματο εχω βαρεθει να μπαινω στα settings και να το αλλαζω απο εκει...

Δημοσ.

Το ενσύρματο λειτουργεί πάντα, δεν κλείνει.

Υπάρχει ρύθμιση που κλείνει το ασύρματο. Μπαίνεις στην σελίδα με τις ρυθμίσεις του (συνήθως στον explorer γράφεις την δεύθυνση 192.168.1.1 ή 192.168.2.1).

Δημοσ.
Το ενσύρματο λειτουργεί πάντα, δεν κλείνει.

Υπάρχει ρύθμιση που κλείνει το ασύρματο. Μπαίνεις στην σελίδα με τις ρυθμίσεις του (συνήθως στον explorer γράφεις την δεύθυνση 192.168.1.1 ή 192.168.2.1).

αυτο λεει οτι δεν θελει να μπαινει στο μενου για να το κλεινει.αν και γενικα δεν βρισκω νοημα να μπαινεις και να το κλεινεις.και μην ακοθσω για ακτινοβολια διοτι δεν νομιζψω οτι κανεις κλεινει το κινητο του οταν δεν το χρησιμοποιει.αν θες να μπεις με καλωδιο απλα κλεισε την ασυρματη καρτα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Στόχος: να συνδέσω ένα φορητο με το ρουτερ ασύρματα.

Πρώτα,έκανα κανονικά τις ρυθμίσεις με το router με PPpoe στο ρουτερ και με το εθερνετ μου δούλεψε το ιντερνετ. τώρα,με το ασυρματο έβαλα ip 192.168.1.63 και το βρήκε το ρούτερ συνδέθηκε κανονικά αλλά δεν έχει ίντερνετ!!! τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?? firewall ολα κλειστά. κατι με τις ρυθμίσεις στο web interface του thomson παίζει, αλλά δεν μπορω να το βρω τι.. αν μπορεί κανεις να βοηθήσει..

Δημοσ.

να ρωτησω σε ολα τα τα ρουτερς ακομα και αν δεν εχουν ''κουμπακι'' μπορουμε να κλεισουμε το ασυρματο??γιατι θελω να παρω και εγω ενα τωρα και ειχα αυτη την απορια...

Δημοσ.
Στόχος: να συνδέσω ένα φορητο με το ρουτερ ασύρματα.

Πρώτα,έκανα κανονικά τις ρυθμίσεις με το router με PPpoe στο ρουτερ και με το εθερνετ μου δούλεψε το ιντερνετ. τώρα,με το ασυρματο έβαλα ip 192.168.1.63 και το βρήκε το ρούτερ συνδέθηκε κανονικά αλλά δεν έχει ίντερνετ!!! τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?? firewall ολα κλειστά. κατι με τις ρυθμίσεις στο web interface του thomson παίζει, αλλά δεν μπορω να το βρω τι.. αν μπορεί κανεις να βοηθήσει..

το βρήκα!! το πρόβλημα είναι οι DNS που έκαναν τη δουλειά. τις είχα αφήσει στο αυτόματο αλλά όταν βρήκα στο ίντερνετ καποιο ζευγάρι dns για primary,secondary το έβαλα και δούλεψε!!! ευχαριστώ πάντως πολύ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...