Προς το περιεχόμενο

Core 2 duo E8400 ή core 2 Quad core Q9300;Και μία ερώτηση για κάρτα γραφικών....

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Εσείς ποιον προτείνεται; E8400 ή Q9300;

Το pc θα το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και διαδίκτυο.Τι λέτε να πάρω;Ο q9300 τρέχει στα 2,50 ghz σε αντίθεση με τον άλλον που τρέχει στα 3.00ghz...Τι λέτε να κάνω;Είμαι σε δίλημμα...:rolleyes:

Δημοσ.

Ρώτησα για να δω τι θα μου πούνε στο you.gr που έχουν online support,και μου είπαν αφού προορίζεται για παιχνίδια να πάρω ανεπιφύλακτα τον q9300..Τώρα αυτό δε ξέρω αν το έκανε λόγω του ότι ο q9300 κάνει περισσότερα...Αλλά έχει δίκιο;Γιατί νομίζω οτι τα παιχνίδια δε χρησιμοποιούν 4 πυρίνες;

Δημοσ.

2 πυρήνες χρεισιμοποιούν και το έχουμε πεί ίσα με 100 φορές στο forum. Και σε posts σου. Δεν υπάρχει παιχνίδι που παίζει σε 4 πυρήνες. Μόνο λίγες εφαρμογές χρεισιμοποιούν 4 πυρήνες που δε πρόκειται να χρεισιμοποιήσεις απόσο πιστεύω.

Δημοσ.

Ωραία.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ

Να ρωτήσω και κάτι με τη κάρτα γραφικών τώρα;

Αυτή εδώ με τι συνδέεται με την οθόνη;Καλώδιο hdmi;Επειδή θα πάρω αυτή την οθόνη και θέλω να τη συνδέσω με hdmi...Να πάρω καλύτερα αυτή την κάρτα γραφικών που βλέπω οτι έχει hdmi; :-)

Δημοσ.

Και η Sapphire και η Asus θα έχουν μέσα ειδικό αντάπτορα που μετατρέπει DVI σε HDMI.

Υ.Γ. πού ακριβώς είδες οτι η Asus έχει HDMI; γιατί εγώ βλέπω 2 DVI-I και 1 TV-OUT..

Δημοσ.

Μπορεί να μην αξιοποιούν μέχρι στιγμής τα παιχνίδια και τους 4 πυρήνες, αλλά υπάρχουν μερικές εφαρμογές που το κάνουν.

Λογικά στο μέλλον θα αυξηθούν, και τα παιχνίδια θα αξιοποιούν τους 4 πυρήνες (τότε βέβαια θα υπάρχουν 8πύρηνοι κλπ, οπότε μια από τα ίδια).

Δημοσ.
Και τοτε ρε παιδια, σε τι χρησιμευουν οι QUAD (τετραπυρινοι)

Ξερει κανεις?

για να μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μαζι, π.χ. αν θες να κανεις κωδικοποιηση βιντεο στο backround και να παιζεις και παιχνιδι συν ολες οι αλλες διεργασιες που τρεχουν τοτε θα δεις πως θα σου χρησιμευσουν οι 4 πυρηνες, δεν ειναι αναγκη να τους χρησιμοποιησει μονο μια διεργασια για να δεις το οφελος τους

Δημοσ.
για να μπορεις να κανεις πολλα πραγματα μαζι, π.χ. αν θες να κανεις κωδικοποιηση βιντεο στο backround και να παιζεις και παιχνιδι συν ολες οι αλλες διεργασιες που τρεχουν

Όποιος το κάνει αυτό πάντως, απορώ που δεν έχει περάσει το χέρι του μέσα από την οθόνη (αν δεν έχει ήδη γίνει). :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...