Προς το περιεχόμενο

βοηθεια στην επιλογη κινητο...επιδοτηση 600 ευρω

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον θελω την βοηθεια σας...εχω επιδοτηση γυρω στα 600 ευρω...θελω να παρω οτι τελευταιο κορυφαιο κυκλοφορει τωρα στην αγορα...

αν μπορειτε να μου προτεινετε απο καθε εταιρια ενα...θελω ενα ολοκληρωμενο κινητο με τα τωρινα δεδομενα,οσο τον δυνατο γινετε, α δεν με πειραζει να ειναι και πιο ακριβο...ανεξαρτητωσ τιμης....ευχαριστω....

Δημοσ.

Σαν πρωτη επιλογη εγω θα σου εδινα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000977

Επισης το Ομνια ειναι παρα πολυ καλο σαν κινητο, αλλα οπως ειπε και ο φιλος, ακομα καλυτερο πιστευω θα ειναι το 5800.. Αρα εαν εχεις περιθωριο για να εξαργυρωσεις την επιδωτηση σου αργοτερα περιμενε λιγο καιρο να βγει το 5800 στην ελλαδα και ριχτου μια ματια ;)

Δημοσ.
Αρα εαν εχεις περιθωριο για να εξαργυρωσεις την επιδωτηση σου αργοτερα περιμενε λιγο καιρο να βγει το 5800 στην ελλαδα και ριχτου μια ματια

H τιμολόγηση του 5800 θα είναι αρκετά χαμηλότερη... Η Nokia το προορίζει για mainstream κινητό.

Το κακό είναι ότι η Nokia δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει την συσκευή πριν το 2009 και γι' αυτό έσπευσε να τονίσει ότι θα κυκλοφορήσει ξεκλείδωτη και με τιμή λίγο μεγαλύτερη των 279 ευρώ. Οι μοναδικές περιοχές που θα το απολαύσουν πριν τα Χριστούγεννα θα είναι οι Ινδία, η Ινδονησία, τα Ηνωμένα Αραβιοκά Εμιράτα, το Χονγκ Κονγκ, η Ταιβάν, η Ρωσία και η Ισπανία.

Nokia 5800

εχω επιδοτηση γυρω στα 600 ευρω...

Συγνώμη, πόσο πληρώνεις κάθε μήνα λογαριασμό και έχεις επιδότηση 600 ευρώ?

Δημοσ.

~200 αλλα μπορει και παραπανω εαν δεν κανω λαθος.. Ισως να παιζει ρολο και το προγραμμα που εχει αλλα δεν το νομιζω. Αναλογα και την εταιρια ομως.. Εγω ας πουμε στην vodafone με επαγγελματικο προγραμμα εφτασα 370 - 400 ευρω επιδοτηση.. (ειμαι πελατης απειρα χρονια ομως :-D )

Δημοσ.

Δέν έχουν σχέση τα χρόνια. (Και εγώ από το 96 είμαι). Νομίζω ότι έχουν σχέση οι λογαριασμοι του τελευταίου έτους. Εγώ έχω επιδότηση 100 ευρώ με μέσο όρο 60-70 ευρώ το μήνα. Με 200 ευρώ το μήνα πας στα 600 επιδότηση?

Δημοσ.

Εγω στο επαγγελματικο πακετο που ειναι 4-5 αριθμοι, εχουμε παγιο περιπου 60 η 80 το μηνα δεν θυμαμαι.. Και με εναν μεσο ορο λογαριασμων στο 150 εφτασε η επιδοτηση τα 370 εαν δεν απατωμαι... Οποτε, νομιζω οτι με 200 ισως και λιγο παραπανω τοσο θα πηγαινει.. Μπορει να κανω και λαθος ομως..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...