Προς το περιεχόμενο

LaCie LaCinema Premier Multimedia 1TB

THANBA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Επειδή έχω μια σεβαστή συλλογή από DVD (με vob αρχεία) και επειδή ο χρόνος ζωής του DVD είναι περιορισμένος, σκέφτομαι να αγοράσω το LaCie LaCinema Premier 1ΤΒ προκειμένου να τα μεταφέρω σταδιακά. Το συγκεκριμένο gadget υποστηρίζει vod format και κάνοντας τεστ με ένα Lacie Silverscreen ενός φίλου διαπίστωσα το εξής: ενώ έκανα copy/paste τα αρχεία στο Lacie και ολοκλήρωσα την διαδικασία, προσπαθώντας να δω την ταινία στην TV δεν έπαιζε συνεχόμενα όλα τα αρχειάκια με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δω ολοκληρωμένη την ταινία (έπαιζε μόνο το πρώτο vod αρχείο).

Μήπως γνωίζει κάποιος πως μπορώ να τα αναπαράγω όλα συνεχόμενα?

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο σε έκταση μήνυμά μου.

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, φαντάζομαι ότι εννοείς μέσω Nero ή κάποιου τέτοιου προγράμματος, να τους αλλάξω format. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω για να είμαι ήσυχος αλλά και για να κερδίσω χώρο (από 4 gb περίπου που είναι οι ταινίες θα τις φτάσω στο 1 max).

Σε ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορείς να "αγοράσεις" το Alcohol120% και να κάνεις τα DVD σου ασυμπίεστα ISO. Μετά αυτά τα ISO θα μπορείς να τα κάνεις mount σε ένα ψευδό-drive που σου παρέχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Το θετικό είναι ότι η διαδικασία είναι γρήγορη και από ποιότητα είναι mathematically lossless άλλα τα ISO θα είναι στο ίδιο μέγεθος με το DVD (4-9GB). Αν θες να σώσεις χώρο πρέπει να συμπιέσεις τις ταινίες σου και προτείνω Η264 codec. Θα έχεις απώλεια ποιότητας (αλλά αν κάνεις τα αρχεία ~1,5GB θα είναι εντάξει) και η διαδικασία απαιτεί σημαντικό χρόνο. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=18 :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...