NiCk_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Φιλε Nick, σοβαρα περιμενες κ αλλη αναβαθμιση iPhone? ποσα πια να βγαλουν, για Nokia την περασαμε την Apple? ΕΝΑ κ ΚΑΛΟ! Memory upgrades Που είναι το 32gb model ??? iPhone Nano δεν ήθελα ποτέ μου Ένα είναι... το καλό συζητιέται. Καλύτερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά ! Όπως όλα τα Mac
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καλύτερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά ! Όπως όλα τα Mac Έχω το ίδιο πρόβλημα όπως και με τα mac... δεν μου αρέσει αλλά το έχω εδώ δίπλα μου...
darklordvader77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 memory upgrades ναι (κ οτιδηποτε υπαρχει σε upgrade) απλα εσυ ειπες για νεο iPhone, γι αυτο κουφαθηκα.. του χρονου παλι καιν. μοντελο! αλλα τι αλλο να του βαλουν? γινεται το ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ? δε γινεται..
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 memory upgrades ναι (κ οτιδηποτε υπαρχει σε upgrade) απλα εσυ ειπες για νεο iPhone, γι αυτο κουφαθηκα.. του χρονου παλι καιν. μοντελο! αλλα τι αλλο να του βαλουν? γινεται το ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ? δε γινεται.. άμα το πατήσει τετραξονικό γίνεται
NiCk_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχω το ίδιο πρόβλημα όπως και με τα mac... δεν μου αρέσει αλλά το έχω εδώ δίπλα μου... Δεν θα το ονόμαζα υπερτιμημένο .. Έχει τα προβλήματα του, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα .. Ααα, τώρα που θυμήθηκα ... Τι απέγιναν τα backround notifications για το iPhone που μας υποσχέθηκαν στο WWDC για τον Σεπτέμβρη ????
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (μπα... θα δώσω και το τρίτο μου iphone για κάποιο ματζόβολο sonyericsson) Για το snowleopard δεν θα έπρεπε να έχουμε κάνα νέο; Έστω κάτι λίγο... ή περιμένουμε και το υπόλοιπο της εβδομάδας;
Steven Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πράγματι απογοητευτηκό το keynote.. Το θέμα είναι να αναρωτηθούμε το γιατί. Απότι φαίνεται η απόφαση της Apple να αποσυρθεί από την MacWorld είναι πολύ σοφή. Αφενός δεν χρειάζεται πια τη δημοσιότητά της έκθεσης και αφετέρου της κάνει κακό όταν ακούγοται τα σχόλια που κάνουμε εμείς μετά από ένα ρηχό σε ανακοινώσεις keynote, μιας και όλοι περιμέναμε κάτι παραπάνω. Δυστηχώς ή ευτυχώς ΔΕΝ ήταν έτοιμη να μας το δώσει τώρα, ενώ θα είναι λογικά σε 1-2 μήνες. Γιατί λοιπόν να περιορίζεται η Apple από τη MacWorld? Η δικιά μου πρόβλεψη είναι ότι σε 2 μήνες θα έχουμε special event που θα ανακοινωθούν MacPro, iMac και Mac Mini γιατί πολύ απλά τότε θα υπάρχει το κατάλληλο hardware τότε θα έχει τελειώσει η σχεδίαση κλπ κλπ Χίλιοι λόγοι που μπορεί να έχει η Apple και η κάθε Apple θέλοντας να τελειοποιήσει κάποιο προιόν και όχι να βιαστεί να το ρίξει στην αγορά επειδή απλά γίνεται μια έκθεση.. Όσο για το Snow Leopard τι να μας δείξει ρε παιδιά?? Αφού ξέρουμε ότι ουσιαστηκά τα features που μπορεί να παρουσιάσει στον κόσμο θα παραμείνουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα ίδια. Να αρχίσουν να μας λένε στο keynote για την εσωτερική αρχιτεκτονική και τις βελτιώσεις στον 64bit τομέα? Το ευρύ κοινό όχι απλά δεν το ενδιαφέρει, αλλά δεν θα καταλάβει και τίποτα.. Το Snow Leaopard πιστεύω θα παρουσιαστεί όταν είναι έτοιμο να βγει στην κυκλοφορία, ελπίζουμε τον Ιούνιο. Όσο για τα υπόλοιπα, πραγματικά εξτασιάστηκα με το καινούριο iPhoto 09 και αναρωτιέμαι πως και δεν το έχει αναφέρει κανείς. Τα καινούρια feature τα βρίσκω ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ και έμεινα με ανοιχτό το στόμα όταν τα παρουσίαζε. Κατάφερε η Apple να λύσει μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα που υπήρχαν με την πληθώρα φωτογραφιών που μαζεύουμε και με τα άτομα με τα οποία ήμασταν. Το νέο iPhoto είναι για μένα ακόμα και λόγος να αγοράσω καινούρια φωτογραφική μηχανή με GPS... To iWork είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον
telegamesvg Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Kαλυτερα να μην καναν την εκδηλωση καθολου ...ή στην τελικη με καποιο τροπο να διεψευδαν τις φημες ,γιατι δημιουργηθηκε ,δικαιολογημενα κατα την γνωμη μου , μεγαλη προσδοκια ,λογω της καθυστερησης ανανεωσης των desktop μοντελων ..
haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ο iMac θα ανανεωθει παντως συντομα.. Πρεπει να παει σε nVidia platform,δεν παιζει να μεινει με την αστεια καρτα γραφικων που εχει.
kebinB Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Ο iMac θα ανανεωθει παντως συντομα..Πρεπει να παει σε nVidia platform,δεν παιζει να μεινει με την αστεια καρτα γραφικων που εχει. και το απαράδεκτο panel που έχει ο 20αρης =(
haHa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 και το απαράδεκτο panel που έχει ο 20αρης =( Μπα αυτο πολυ δυσκολο.. Θα πρεπει να αυξησει κ την τιμη του.
charoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 έτσι που κάνετε δεν θα το πάρω ποτε! είπα να περιμένω ως την expo και τώρα...?
alexzzz Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κοίτα είναι σπαστικό αλλά είναι και ξεκάθαρα τα πράγματα... αν πάρεις τώρα και σε 2 μήνες βγει το καινούριο θα έχεις το παλιό. Αυτό σημαίνει ότι με τα ίδια λεφτά (πάνω- κάτω) θα είχες το καινούριο με ότι αυτό συνεπάγεται σε αλλαγές αλλά και σε μεταπωλιτική αξία. Αν δεν σε πειράζουν αυτά πάρε ένα τώρα. Εμένα με πειράζουν...
silverthan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κάθε πέρσυ και καλύτερα... Δε μαμιέται, για 2-3-6 μήνες δε χάλασε και ο κόσμος να μη γίνει το switch....
giorgos_k Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 @charoui καιγω στην ίδια θέση είμαι ακριβώς, περίμενα πώς κ πώς να παρουσιαστούν οι νέοι imac. Σήμερα είχα σκοπό να πάω στη systemgraph να μιλήσω με ενα φίλο εκεί κ να ρίξω κ προπαραγγελία αν γινόταν! Πα@#%@ρια! Δεν δίνω για κανένα λόγο λεφτά για τον τωρινό 24"(Ati 2600 default?? ούτε για την 8800), άσε που τον χρειάζομαι όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατι με το 15"MBP δεν τη παλεύω άλλο..Τι θα γίνειειειειειει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.