Προς το περιεχόμενο

4x1 Corsair θα ειναι οκ???

NemesisUltra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν Q9450 στα 3.6 Ghz 1.280V (αερα thermalright 120 ultra extreme + artic sylver 5) 39C idle μνημες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554048 CORSAIR XMS3 DHX DDR3 2GB (2X1GB) PC3-12800 (1600MHZ) DUAL CHANNEL KIT και της εχω OC με το συστημα 8-7-7-21 2Τ (1Τ) με 1.86V

θα παρω απο ενα φιλο το ιδιο σετ μνημες ωστε να εχω 4Χ1 GB σεφτωμαι το ενδεχωμενο αν χασω το clockarisma στα 3,6 Ghz η αν βαρινω το συστημα μου τι λετε εσεις να τις παρω και να δω αν ειναι σηνεργασιμες με της αλλες δυο θα ειναι καλητερα ετσι???

στα 3.6Ghz δεν βλεπω καπια 2χ2 με καλα timings να μου κανει το 4χ1 δειχνει καλο!

( NSN) neme scoot nic

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τις DDR3, πάντως με τις DDR2 έχει παρατηρηθεί δυσκολία με 4*1 GB και 2*2 GB.

Το καλύτερο αποτέλεσμα το παίρνεις με 2*1 GB (συνήθως).

Δημοσ.

μία από τα ίδια και εδώ αν το board την παλέψει και οι δεύτερες μνήμες πάνε όσο πάνε αυτές που έχεις τωρα με τα ίδια ρεύματα δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά αφού είναι φίλου

try & buy

Δημοσ.

[οfftopic]Νο worries man, ίσα ίοα που στην (απευκταία) περίπτωση που δεν του δουλέψουν του παιδιού, θα είσαι ΚΑΙ προφητικός...:lol:[/offtopic]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...