Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα σε C++ και matlab

ata1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόγραμμα σε C++ με τον φάκελο src κανονικά του κώδικα. Σε linux που είμαι δεν γίνεται εγκατάσταση κανονικά με configure,make κτλ , θέλει ένα gnu make απ'ότι λέει στο readme. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιος compiler(τύπου eclipse που έχω στη java) που να του πεταξω όλα τα αρχεία (κλάσσεις κτλ) και να το τρέξει και να δώ τον κώδικα ώστε να τον περάσω στο matlab. Για το matlab θα χρειαστεί να τροποποιήσω τον κώδικα? Σε java ή C απλή? τι αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα?

Δημοσ.
Παιδιά έχω ένα πρόγραμμα σε C++ με τον φάκελο src κανονικά του κώδικα. Σε linux που είμαι δεν γίνεται εγκατάσταση κανονικά με configure,make κτλ , θέλει ένα gnu make απ'ότι λέει στο readme. Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει κάποιος compiler(τύπου eclipse που έχω στη java) που να του πεταξω όλα τα αρχεία (κλάσσεις κτλ) και να το τρέξει και να δώ τον κώδικα ώστε να τον περάσω στο matlab. Για το matlab θα χρειαστεί να τροποποιήσω τον κώδικα? Σε java ή C απλή? τι αναγνωρίζεται από το πρόγραμμα?

Το διαβαζω το ξαναδιαβαζω...και δεν ειμαι σιγουρος αν εχω καταλαβει τι θες να κανεις! :-)

Αν εχεις τον κωδικα σε C++, ή τον ξαναγραφεις σε γλωσσα Matlab (φυσικα και θα χρειαστει να τροποποιησεις αρκετα τον κωδικα σου!) ή μπορεις να τον μετατρεψεις σε αρχειο mex (help mex) και να τον χρησιμοποιησεις μεσα στο Matlab.

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις να το τρεξεις για να δεις τον κωδικα; :fear: Εφοσον οι κωδικες ειναι στο src ανοιξε τους με εναν editor και διαβασε τους!

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ οπότε ψάχνω για την mex.

Όσο για τα υπόλοιπα έψαχνα κάποιον compiler που να το τρέχει κιόλας ώστε να μην χρειαστεί να ψάχνω γιατί δεν γίνεται compile στην κονσόλα. Όπως έκανα στον eclipse πχ που του έγραφες κώδικα σε java και στη συνέχεια το εκτελούσε όποτε ήθελες σε οποιδήποτε σύστημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...