Προς το περιεχόμενο

Λειτουργία FAX σε ADSL σύνδεση.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου γειά σας. Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά, θα ήθελα να λειτουργήσει στο PC μου πρόγραμμα FAX, το οποίο λειτουργούσε πριν βάλω ADSL. Κάπου διάβασα ότι θα πρέπει να παρεμβάλω στο εσωτερικό modem και την τηλεφωνική γραμμή ένα φίλτρο ADSL. Αυτό πως γίνεται πρακτικά; Από την τηλεφωνική πρίζα θα φεύγουν δύο γραμμές , η μία γιά το ADSL και η άλλη ( παράλληλα) μέσω φίλτρου στην είσοδο του modem; Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει πρακτικές συμβουλές, θα ήτανε το ιδανικό. Ευχαριστώ και αναμένω.

Δημοσ.

Αν στέλνεις Fax μέσα από το pc δεν χρειάζονται όλα αυτά απλά δες κάποιες ρυθμίσεις εδώ (αν έχεις XP)

δοκίμασε να βάλεις και ένα κλασσικό αναλογικό fax μόντεμ και να το συνδέσεις στην έξοδο τηλεφώνου του διαχωριστή ADSL.

Δημοσ.

Τα adsl modem δεν έχουν fax υποστήριξη, θα πρέπει να συνδέσεις το παλιό σου modem για να κάνεις δουλειά. Επίσης ξέρει κανείς κάνα πρόγραμμα που να σου λέει ποιος παιρνει τηλ κάθε φορά, δεν εννοώ απλά caller ID αλλά και να επικοινωνεί με κάποια ινετ database όπως το http://www.greekphones.info και να σου λέει ποιος παίρνει.

Δημοσ.

οπου μπει τηλεφωνο συναγερμος απλο 56 κ modem για να στελενεις fax η μηχανη,μα πιστωτικης θελει φιλτρο.οπου μπει το adSL DEN ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟτα .αμα βαλεις και πχ τηλ και ιντερνετ θελει splitter.ναι οπως το ειπες.η θα βαλεις ενα διπλο στον τοιχο και θα φυγει απο την μια για το μοντελ το 56 με φιλτρο και απο την αλλη για το adsl η θα βαλεις spliter.αν θες τωρα και τηλεφωνο εκει θα το συνδεσεις χωρις φιλτρο πανω στο 56αρι μοντεμ (το 56 μοντεμ θα εχει ηδη φιλτρο)

Δημοσ.
Για συναγερμο εχω δεν εχω βαλει 56αρι modem και ειναι μια χαρα.

αλλο ενοοω γιαννη.οπου υπαρχει συναγερμος,,,, 56 κ modem,,,, τηλεφωνο,,,,φαξ,,,,μηχανημα πιστωτικης ,,,,, ολα αυτα θελουν φιλτρο.αμα δεν βαλεις τοτε διαφορα μπορουν να συμβουν.ο συναγερμος δεν θελει 56 κ μοντεμ αμα καταλαβες αυτο.

Δημοσ.
αλλο ενοοω γιαννη.οπου υπαρχει συναγερμος,,,, 56 κ modem,,,, τηλεφωνο,,,,φαξ,,,,μηχανημα πιστωτικης ,,,,, ολα αυτα θελουν φιλτρο.αμα δεν βαλεις τοτε διαφορα μπορουν να συμβουν.ο συναγερμος δεν θελει 56 κ μοντεμ αμα καταλαβες αυτο.

Εγω με netone και fax εχω και συναγερμο χωρις να εχω βαλει φιλτρο.Δεν ξερω αν εχει σημασια οτι ειναι voip.

Δημοσ.
Εγω με netone και fax εχω και συναγερμο χωρις να εχω βαλει φιλτρο.Δεν ξερω αν εχει σημασια οτι ειναι voip.

ναι ξεχασα να αναφερω οτι δεν μιλαω για τηλεφωνια voip.στο voip ναι δεν χριαζεται τιποτα αφου παιρνεις απο τον ρουτερ οποτε δεν χριαζεται να φιλτραρεις καμια συχνοτητα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...