the_valliant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρω ότι η ερώτηση ακούγεται εντελώς noob, αλλά δεν είναι. Θέλω απλά κάποια διευκρίνηση από κάποιον που το χρησιμοποιεί στην παρούσα μορφή του, γιατί εγώ έχω να το 'βιώσω' από τότε που βγήκε το HL2 Ερώτηση: Μπορώ να έχω όσους λογαριασμούς θέλω στο Steam ή κάνει σκανάρισμα του υπολογιστή (κάτι σαν το Xfire) και συσχετίζει τα Steam-παιχνίδια που βρίσκει με το λογαριασμό σου; Ο λόγος που ρωτάω είναι ο εξής: έχω δύο μηχανήματα στα οποία έχω βάλει το Left4Dead του 'θείου' και θέλω να δοκιμάσω το σπαστήρι για το δικτυακό παιχνίδι. Δεν έχω το Steam στα πισιά μου, καθώς δεν έχω κανένα Steam-παιχνίδι εγκατεστημένο. Μπορώ να δημιουργήσω δύο λογαριασμούς στο site του Steam, να φτιάξω τη δομή των φακέλων που χρειάζεται -σα να είχα δηλ. κάνει εγκατάσταση κάποιου παιχνιδιού- και να κάνω login το κάθε πισί με διαφορετικό λογαριασμό στο Steam?
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Είναι ένα πρόγραμμα στο οποίο δημιουργείς έναν λογαριασμό,και κάθε παιχνίδι που αγοράζεις καταχωρείται σε έναν "κατάλαογο" με παιχνίδια που έχεις αγοράσει Μπορείς να αγοράσεις κατευθείαν απο την Steam μέσω πιστωτικής,και απλά κατεβάζεις νόμιμες κοπιές των παιχνιδιών που θες. Επίσης προσφέρει διάφορα μπλινγκι-μπλίνγκι όπως online κοινώτητα,γρήγορη συνδεση σε online servers,etc. Εντοπίζει τα παιχνίδια που'χεις εγκαταστήσει αρκεί να είναι αγορασμένα μέσω Steam.
the_valliant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εντοπίζει τα παιχνίδια που'χεις εγκαταστήσει αρκεί να είναι αγορασμένα μέσω Steam. OK, τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Αυτό που με 'μύγιαζε' ήταν το 'ψαχούλεμα' στον υπολογιστή μου. Ώστε λες ότι το κάνει ε; Κάθε φορά που κάνεις login γίνεται αυτό;
pappous_soulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Όχι,την πρώτη φορά που το εγκαθιστάς ψάχνει ποια παιχνίδια απο αυτά που έχεις αγοράσει μέσω Steam (ή που χρειάζονται Steam άλλα το'χεις πάρει απο retail,same thing) υπάρχουν εγκατεστημένα στον υπολογιστή σου.Αν δεν είναι εγκατεστημένα σου δίνει και την ευκολία του να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις με το cd key που έχεις,σε περίπτωση που έχει φθαρεί ας πούμε το dvd και δε μπορείς να το κάνεις install.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εάν δεν έχεις τίποτα αγορασμένο από steam τότε μην φοβάσαι....εάν έχεις τότε καλύτερα να μην το δοκιμάσεις γιατί άμα φας ban τότε χάνεις και όσα games έχεις αγοράσει μέσο steam.
the_valliant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ok, μπορώ επομένως να δοκιμάσω με έναν 'τεστ' λογαριασμό τώρα που δεν έχω κανένα παιχνίδι εγκατεστημένο. Αρκεί να κατεβάσω και να εγκατ/σω το Steam μόνο του, σωστά;
anthony_88 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για το left4dead δοκιμασε το garena... Ασε τα steam και τα σπαστηρια... garena.com και βρες τα ολα εκει...
the_valliant Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Για το left4dead δοκιμασε το garena... Ασε τα steam και τα σπαστηρια... garena.com και βρες τα ολα εκει... Όπα! Τι ήταν αυτό που ξεστόμισες; Πρώτη φορά το ακούω αυτό το σάϊτ Μόλις πάω σπίτι θα το τσεκάρω.
Harkon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 έχω απευδήσει με δαύτο... ήθελα να κάνω upgrade το ΝΒΑ 2κ9 και από ότι φαίνεται το κατεβάζει όλο και δεν μπορω να βρω πως να κάνει μόνο την ενημέρωση με το πατσ. επίσης είδα στα μενού του πως έχει βγει υποστήριξη για το UT3. πάω να το "Συσχετίσω" αλλά πάλι πάει να το κατεβάσει όλο με το που έκανα "Activate a prod on Steam" τί στο καλό κάνω λάθος ρε παιδιά μπορεί να δώσει κανείς βοήθεια; ευχαριστώ
kostool13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 έχω απευδήσει με δαύτο...ήθελα να κάνω upgrade το ΝΒΑ 2κ9 και από ότι φαίνεται το κατεβάζει όλο και δεν μπορω να βρω πως να κάνει μόνο την ενημέρωση με το πατσ. επίσης είδα στα μενού του πως έχει βγει υποστήριξη για το UT3. πάω να το "Συσχετίσω" αλλά πάλι πάει να το κατεβάσει όλο με το που έκανα "Activate a prod on Steam" τί στο καλό κάνω λάθος ρε παιδιά μπορεί να δώσει κανείς βοήθεια; ευχαριστώ για το 2k9 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο παρά να περιμένεις να τελειώσει το update... και όχι μη φοβάσαι δεν το κατεβάζει όλο, απλά είναι αρκετά μεγάλο το patch (μου πήρε γύρω στα 15 λεπτά με ταχύτητα 1Mbyte/sec !!!)
Harkon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 για το 2k9 δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο παρά να περιμένεις να τελειώσει το update... και όχι μη φοβάσαι δεν το κατεβάζει όλο, απλά είναι αρκετά μεγάλο το patch (μου πήρε γύρω στα 15 λεπτά με ταχύτητα 1Mbyte/sec !!!) επειδή μ πήρε 9-10 ώρες με 1ΜΒιτ γι αυτό το λέω.. και στο UT3 φοβάμαι πως κάνει το ίδιο. μπορείς να μ πεις ποιό μενού πατάς για να κάνεις update ? ευχαριστώ!
mike_mplampla Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 με αυτό υα έχς την δυνατότητα να παίζω και cs? Τρέχω να το ψαξω..ευχαριστω πολύ
geldwer1 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Τί ειναι το garena που αναφέρει ο anthony_88;Ξέρει κανείς;
-f-o-f-o13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 παιδια εχω steam.εαν κατεβασω το garena και το οχι αυθεντικο left 4 dead θα εχω προβλημα για κανενα ban στο steam?δεν ρισκαρω να το δοκιμασω χωρις να μαθω!οποιος ξερει ας help! thanks!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ναι άμα έχεις αυθεντικά παιχνίδια που παίζουν μέσω steam καλο θα ήταν να μην το κανεις. Εάν δεν έχεις τότε go ahead.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.