Προς το περιεχόμενο

Υποψηφιος Αγοραστης iMac...

Vasilisxd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χρωματα, γωνιες θεασης, κοντραστ, μαυρο χρωμα.(χωρια το μεγεθος κ την αναλυση)

Σε ολα υπερτερει ο iMac 24" γιατι φοραει οθονη με ips panel, ενω ο 20αρις φοραει οθονη με tn panel των 170 ευρω..

Γενικοτερα δεν θα μου καθοταν καλα να αγοραζα υπολογιστη των 1350 ευρω κ να ειχε μετριοτατη οθονη των 170 ευρω..

Υ.Γ.: Λιγα πραγματα γυρω απο τις διαφορες των πανελ, μπορεις να δεις εδω:

Περί οθονών... Μικρός οδηγός αγοράς

Δημοσ.

Το πηρα χθες τελικα !!!!!!

Καποιος Please να μου πει πως αλλαζει η γλωσσα γραφης απο Αγγλικα σε Ελληνικα !!!!!

Φοβερη αισθητικη, πραγματικα πανεμορφο

Και παρολο που δεν ειχα δει macos ουτε ζωγραφιστο, προσαρμοστικα αμεσως

Δημοσ.

θα το βρείς στο system preferences> international, το shortcut για να αλλάζεις τι γλώσσα από το keyboard στο system preferences

με γεια το μηχάνημα και welcome το osx!

Δημοσ.
Χρωματα, γωνιες θεασης, κοντραστ, μαυρο χρωμα.(χωρια το μεγεθος κ την αναλυση)

Σε ολα υπερτερει ο iMac 24" γιατι φοραει οθονη με ips panel, ενω ο 20αρις φοραει οθονη με tn panel των 170 ευρω..

Γενικοτερα δεν θα μου καθοταν καλα να αγοραζα υπολογιστη των 1350 ευρω κ να ειχε μετριοτατη οθονη των 170 ευρω..

Υ.Γ.: Λιγα πραγματα γυρω απο τις διαφορες των πανελ, μπορεις να δεις εδω:

Περί οθονών... Μικρός οδηγός αγοράς

η 24αρα δεν θυμαμαι να ειχε ips panel

παρολα αυτα καπου ειδα/ακουσα οτι πλεον και η 20αρα και η 24αρα εχει LED πανελ

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι LED οι οθόνες των iMac. Αφ' ενός γιατί θα το έδιναν στην δημοσιότητα κατά το τελευταίο Keynote, και αφ' ετέρου γιατί δεν είναι στα specs των iMac, στο site της μαμάς Apple

Όσων αφορά τώρα το panel, στα discussion boards λέγεται ότι έχουν ips ή vs μερικά... Κάτι τέτοιο...

Δημοσ.

το ενα ειναι τυπος οθονης, κ το αλλο καινουργια μεθοδος για αυξηση φωτεινοτητας, αλλα κ οικονομιας ενεργειας στα pixels.. εγω ψηφιζω κ τα δυο να τα χει!

Edit: IPS Panel ειχαν κ οι προηγουμενοι iMac (οι άσπροι), οι καινουργιοι ε θα χουν? (μιλαω παντα για τις 24")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...