_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Έχω πολλούς φακούς led (είμαι συλλέκτης φακών,αλλά μισώ τις φακές! ) και έχω και αυτόν με τα 28 στο link παραπάνω. Απλά σκοτώνει. Και δεν χρειάζεται να έχει τόσα πολλά.Με τα μισά και ακόμη λιγότερα,ο οποιοδήποτε φακός led,ρίχνει χωρίς οίκτο στο καναβάτσο τους κλασικούς με το λαμπάκι.. Έχω μια μικρή επιφύλαξη μόνο,στον αν θα φωτάνε όλα τα led στον <<κατοστάρη>>.
nick#18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 εγω συμβιβαζομαι και με αυτους που πουλανε οι κινεζοι.... μια χαρα ειναι. Εχω τις ιδιες μπαταριες σε φακο 60led απο το καλοκαιρι και τον χρησιμοποιω αρκετε συχνα και για μγαλα χρονικα διαστιματακαι εχει ιδια αποδοση με καινουργιες μπαταριες...επισης εχει και αντικαταστασιμα led και ολα αυτα μονο με 12ευρω... μονο που τον ξεχασα στο χωριο τα Χριστουγεννα :cry:
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Παράγγειλα από το elektronik.gr δυό φακούς,ο ένας με τα 100 led. 31 Δεκ. έγινε η παραγγελιά,και τα παρέλαβα σήμερα 2 Ιαν και δώρο ένα πλαστικό παχύμετρο. Ο κατοστάρης έχει επιβλητική εμφάνιση και φως (έχει λίγο δυνατότερο φως από την ηλεκτρονική λάμπα των 15W) παρόλο που δεν του έβαλα φρέσκιες μπαταρίες. Βέβαια δεν είναι πρακτικός (δε χωράει σε τσέπη π.χ)
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Διαχέουν το φως τους ή είναι σαν τους κλασσικούς που χουν μια ακτίνα;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτών με το λαμπάκι και με led. Όταν ρίχνεις το φως στο τοίχο λόγω μεγάλης φωτεινότητας διαχέεται. Κοίτα φωτό από τον μικρό με τα 28 led:
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μάλιστα, κατάλαβα. Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες
sophitian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Το θεμα δεν ειναι τα LEDS αλλά να κοιτάτε την φωτεινότητα σε lumens. Τελευταία έχω δεί βγήκαν νέα LEDs που είναι ακόμη πιο δυνατά και αντοχής χωρίς να χει νόημα η ποσότητα των LEDS Πολύ καλούς φακούς και ποικιλία έχω βρεί εδώ http://www.letsbuy.gr/index.php?cPath=34 http://www.ipshop.gr/products-category-id-345.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.