Προς το περιεχόμενο

Φακο με πολλα leds

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα παρηγγειλα 3 κομματια ακριβως οπως την φωτο στο πρωτο post με κοστος συνολικα με τα μεταφορικα 32 ευρω απο το ebay με την βοηθεια της κορης μου.

Χθες ηρθαν αλλα αντι για 3 κομματια ηρθαν μονο 2 σε ξεχωριστη συσκευασια ο καθενας.

Δεν ξερω αν ειναι απλα καθυστεριση του τριτου κομματιου ή καποιος "δακτυλος" . Ποιανου ???? Που να ξερω....

Δημοσ.

Τι διαφορά έχουν απ τους κοινούς φακούς;

Μεγαλύτερη φωτεινότητα; "Καθαρότερο" φως; Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών; Το ότι τα leds δεν καίγονται ποτέ;

Δημοσ.
Τι διαφορά έχουν απ τους κοινούς φακούς;

Μεγαλύτερη φωτεινότητα; "Καθαρότερο" φως; Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των μπαταριών; Το ότι τα leds δεν καίγονται ποτέ;

Και πιο μεγαλη φωτεινοτητα και πιο καθαρο φως . Σαν φωτα xenon αυτοκινητου "ασπρο" φως. Δεν εχω μετρησει διαρκεια ζωης μπαταριων ουτε μου εχει καψει καποιο led αυτος που εχω.

Η χρηση του βεβαια εχει γινει περιστασιακα σε διακοπες ρευματος , στον περιβαλοντα χωρο του σπιτιου την νυχτα κλπ. Δεν τον εχω για καποια καθημερινη συγεκριμενη χρηση για ...light test.

Δημοσ.

Λιγοτερες απαιτήσεις ενέργειας, μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο των leds, χαμηλότερη θερμοκρασία, στοχεύει χωρίς κάτοπτρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...