oneofthem Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 γεια χαρά, σε προγράμματα animation έχω παρατηρήσει το εξής με μια 8800 gt 512 όταν παίξει το πρώτο animation όσο απλό κι αν είναι, στις πρώτες στιγμές έχει πολύ χαμηλά fps, "κολλάει" δλδ και μετά αυξάνει και παίζει κανονικά στα 60 (από 60 max) από εκεί και πέρα ότι και να του φορτώσω θα παίξει κανονικά στα 60, δλδ δεν είναι θέμα πολυπλοκότητας σκηνής αυτό το "ζέσταμα" είναι φυσιολογικό, συμβαίνει κάτι ανάλογο στα παιχνίδια? μιλάμε για μικρό χρονικό διάστημα αλλά θέλω να καταλάβω που οφείλεται, από τη φύση που εκδηλώνεται θα έμοιαζε σαν να μας δίνει σχέση θερμοκρασιών απόδοσης αλλά αυτό δεν μοιάζει λογικό, έχει κανείς καμιά ιδέα?
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Παράθυρο λειτουργίας (που λέμε για τα λάστιχα στην F1) δεν υπάρχει στις κάρτες. Δεν "ζεσταίνεται" η κάρτα απλά τα πρώτα αυτά sec κάποιο fetching/buffering γίνεται εξού και η καθυστέρηση
oneofthem Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 καλά εννοείται πως δεν ζεσταίνεται η κάρτα εξ'ού και τα "" η εξήγηση που δίνεις λογική, το θέμα είναι ισχύει, δλδ το χεις παρατηρήσει στις σύγχρονες κάρτες?
antonl Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά λέω το ίδιο με τον caution. Μήπως είναι θέμα μνήμης κι όχι κάρτας; Φαίνεται να δουλεύει πιο πολύ ο επεξεργαστής/σκληρός εκείνη την ώρα;
oneofthem Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Λογικά λέω το ίδιο με τον caution. Μήπως είναι θέμα μνήμης κι όχι κάρτας; Φαίνεται να δουλεύει πιο πολύ ο επεξεργαστής/σκληρός εκείνη την ώρα; ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ μήπως έχει σχέση με τη μνήμη, θα εξηγούνταν εύκολα, με τα υπόλοιπα cpu/hdd όχι δεν έχει σχέση anyway, δεν είναι κάτι ανησυχητικό έτσι, αυτό με απασχολεί απλά δεν έχω κάνει stress στο μηχάνημα και στην κάρτα γιατί δεν έχω σωστή ψύξη αυτή τη στιγμή οπότε αναγκαστικά το έχω αναβάλει το θέμα stress και δεν ξέρω αν θα βγουν προβλήματα εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.