jimis panousis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εχω ενα DVDrw της LG εδω κ περιποου 2 χρονια κ τις τελευταιες μερες εκει που μου εγραφε τα DVD σε 10 λεπτα τωρα κανει 50.Τι πρεπει να κανω για να φτιαξει? Ευχαριστω εκ των υστερων!
antonl Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στην τρίτη καρτέλα μπας κι έχει γυρίσει τίποτα σε PIO mode. Αν είναι έτσι, βάλ τα σε DMA. Οι συσκευές που πρέπει να δεις είναι αυτές που βρίσκονται κάτω απ το IDE ATA/ATAPI controllers. Υποθέτω πως τέτοια συσκευή είναι το DVD-RW.
jimis panousis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στην τρίτη καρτέλα μπας κι έχει γυρίσει τίποτα σε PIO mode. Αν είναι έτσι, βάλ τα σε DMA.Οι συσκευές που πρέπει να δεις είναι αυτές που βρίσκονται κάτω απ το IDE ATA/ATAPI controllers. Υποθέτω πως τέτοια συσκευή είναι το DVD-RW. Μπαινω στο properties αλλα δεν μου βγαζει τιν τριτη φωτογραφια σου -----Προστέθηκε 17/12/2008 στις 03 : 31 : 07----- Μου εμφανιζει μονο την καρτελα general
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 άλλαξέ το με τα € που έχουν τώρα δεν αξίζει καν να το ψάχνεις
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον δεν έχεις εγκαταστήσει chipset/controller drivers αράπη μου...
jimis panousis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μάλλον δεν έχεις εγκαταστήσει chipset/controller drivers αράπη μου... Μα καλα μετα απο δυο χρονια το θυμηθηκε?
caution Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Αν δεν σου βγάζει τα DMA/PIO options εκεί πάει το μυαλό μου
jimis panousis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα βρηκα τις επιλογες DMA αλλα ηταν αθικτες.Το ανοιξα χθες να το καθαρισω κιολας κ οταν το εβαλα να γραψει παλι τον ιδιο χρονο μου εκανε κ περισσοτερο
antonl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Εφόσον από άποψης software/windows είσαι εντάξει και δεν έχεις πειράξει τίποτα στο BIOS, δοκίμασε με άλλη καλωδιοταινία. Αν δεν αλλάξει τίποτα, πας για νεό DVD-RW.
rista Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Πρωτα Κατεβαζεις αυτο : >http://rapidshare.com/files/174838703/FilterCheck.zip Το συγκεκριμενο utility καθαριζει τα αχρηστα lower-upper filter drivers τα οποια συνηθως εγκαθιστανται απο διαφορα προγραμματα χωρις την συγκαταθεση του χρηστη και χωρις να το γνωριζει καν.. (παραδειγμα το winamp) Aυτοι οι drivers φταινε σχεδον παντα για τα σφαλματα και τις δυσλειτουργιες των dvd-rw Tο ξεζιπαρεις και το τρεχεις λοιπον, και αν σου βρει οτιδηποτε πατας οκ και συμφωνεις να στο κανει delete!! Επισης τελος οποιος θελει να βλεπει αν εχει φορτωμενα φιλτρα στα drives του μπορει να κατεβασει και τρεξει αυτο : http://www.bustrace.com/products/devfilter.htm
jimis panousis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Θα τα δοκιμασω.Σας ευχαριστω κιολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.