murcielago580 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα.δεν εχω ασχοληθει ποτε με gps και επειδη σκεφτομαι να αγορασω καποιο κινητο τωρα στις γιορτες θα ηθελα να ρωτησω κατι.πηγα ρωτησα συγκεκριμενα για τα κινητα se c905 kai lg kc910.εχουν και τα 2 8mp camera αν και το lg εχει καλυτερο video. παντως απο οτι μου ειπαν για να χρησιμοποιεις το gps και στα 2 κινητα πρεπει να πληρωνεις gia ta google mpas μου ειπαν.δλδ δεν μπορω εγω να βαλω ενα οποιοδηποε δικο μυυ προγραμμα μεσα στο κινητο mls destinator klp κλπ και να χρησιμοποιω το gps χωρις να πληρωνω??? επισης sto omnia πρεπει να πληρωνω και σε αυτο για gps??
gilardino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 και τα δυο κινητα δεν εχουν λειτουργικο...το renoir παιρνει google maps ενω το c905 εχει το wayfinder και παιρνει και το google maps...δεν υπαρχει καμια χρεωση για τη χρηση του google maps...
linkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 ακομα,αν θες το κινητο να εχει gps να κοιταξεις να εχει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ touch screen
murcielago580 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 γιατι οποσδηποτε touch screen???τετοια οθονη εχουν τα lg samsung αλλα οχι το c905... επισης και τα 2 δλδ ericsson kai lg Μπορεις να χρησιμοποιεις το gps τους χωρις να χρεωνεσαι?σιγουρα?τι διαολο στο γερμανο μου ειπα οτι χρεωνεσαι...
gilardino Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 touchscreen για να ειναι μεγαλη η οθονη με υψηλη αναλυση για να βλεπεις και τιποτα...το gps δεν εχει χρεωση,μονο το a-gps αλλα και εκει η χρεωση ειναι σχεδον μηδαμινη....
linkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 touch screen γιατι οταν οδηγας στην εθνικη με 1...20 δεν εχεις την πολυτελεια να πατας τα μικροσκοπικα κουμπακια.
murcielago580 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 καταρχην ευχαριστω για την βοηθεια.μπορειτε να μου πειτε τι διαφορα εχει το gps apo to a-gps????
gilardino Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το a-gps βοηθαει στο να κλειδωνουν ποιο γρηγορα οι δορυφοροι...παει πακετο με το gps δηλαδη....
murcielago580 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 to lg ta exei kai ta 2?dld mporv na xrhsimopoiv Gps χωρις να χρεωνομαι?και πως μπορω να δω αν εχει και φωνητικη πλοηγηση????
gilardino Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το google maps παντως δεν εχει φωνητικη πλοηγηση...το a-gps σε χρεωνει περιπου 5kb download...τιποτα δηλαδη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.