Προς το περιεχόμενο

software subforum

gdp77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Διευκρίνιση: Το Software subforum, αν δεν έχει γίνει αντιληπτό, αναφέρεται σε Windows software.

Θα ήθελα να μου απαντήσουν οι υπεύθυνοι του site αν τα παραπάνω ισχύουν ή αν ο mod είναι παραπληροφορημένος.

Αν ισχύουν, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το αν θεωρείτε αυτή την επιλογή ρατσιστική εις βάρος όσων δε χρησιμοποιούν windows.

Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

pm gpd77, νομίζω ότι απαγορεύεται να ανοίγουμε topics με τέτοια ερωτήματα...

Δημοσ.

gdp77, πραγματικά πιστεύεις πως υπάρχει μια σέκτα moderators που δρα ενάντια του αόριστα αγνού site που διοικείται από κάποιους άγνωστους; Δεκαπέντε είκοσι άτομα είναι που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι γίνεται, κατάλαβέ το.

αν και, εν μέρει συμφωνώ ότι έστω στην εξήγηση

Software (To βλέπουν 58)

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κάποια εφαρμογή, εδώ είναι το κατάλληλο μέρος. Απαγορεύονται θέματα σχετικά με warez καθώς και η αναζήτηση serial και cracks προγραμμάτων

καλή θα ήταν μια διευκρίνηση ότι αφορά windows software

Δημοσ.

νναι βασικά το όλο "πρόβλημα" είναι ότι θεωρείται αυτονόητο ότι το software συνεπάγεται windows software

τώρα τα φαντάσματα του gdp με κακούς moderators εχθρούς άλλη ιστορία

Δημοσ.
νναι βασικά το όλο "πρόβλημα" είναι ότι θεωρείται αυτονόητο ότι το software συνεπάγεται windows software

τώρα τα φαντάσματα του gdp με κακούς moderators εχθρούς άλλη ιστορία

A) Εσύ δηλαδή δε βλέπεις πρόβλημα και εγώ βλέπω φαντάσματα... Μάλιστα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις.

β) Θα ήθελα μια απάντηση από κάποιον admin, γιατί πραγματικά θεωρώ ότι - ακόμα και αν βλέπω φαντάσματα - το θέμα του thread είναι αδιευκρίνιστο.

Ευχαριστώ και συγνώμη που ζητάω διευκρίνιση στο θέμα. (Ο Balmer θα συγχιζόταν - ελπίζω να μην είναι admin ) :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα ήθελα να μου απαντήσουν οι υπεύθυνοι του site αν τα παραπάνω ισχύουν ή αν ο mod είναι παραπληροφορημένος.

Αν ισχύουν, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το αν θεωρείτε αυτή την επιλογή ρατσιστική εις βάρος όσων δε χρησιμοποιούν windows.

Ευχαριστώ.

O moderator δεν είναι παραπληροφορημένος.

Η ενότητα Software αναφέρεται σε λογισμικό του λειτουργικού συστήματος που (καλώς ή κακώς) επικρατεί αριθμητικά. Και αυτό είναι τα Windows. Είτε μας αρέσει είτε όχι.

Ιστορικά, όταν ξεκίνησε το forum (το σωτήριον έτος 2000) οι χρήστες MacOS και Linux ήταν ελάχιστοι.

Δύο άλλα κυρίαρχα λειτουργικά συστήματα αυτή τη στιγμή είναι το MacOS X και το Linux (και τα unix-οειδή λειτουργικά εν γένει). Στο forum υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό συγκεκριμένες ενότητες που ασχολούνται τόσο με τα λειτουργικά αυτά όσο και με το λογισμικό για τα λειτουργικά αυτά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το MacOS subforum και για το Linux subforum.

Η διαχειριστική ομάδα του forum δεν θεωρεί ότι αυτό συνιστά 'ρατσιστική' συμπεριφορά έναντι των μελών που δεν χρησιμοποιούν Windows. Συνιστά απλώς ρεαλισμό.

Και σημειώνουμε εδώ ότι η διαχειριστική ομάδα του forum δεν αποτελείται από μέλη που χρησιμοποιούν μόνο Windows...

ΥΓ: Κωλύομαι να αναφερθώ στα μυστικά κονδύλια του Bill Gates που ρέουν προς το πορτοφόλι του admin μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...