Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μελανάκια για εκτυπωτή Canon Pixma IP 2600


skorpios69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρόσφατα πήρα έναν καινούριο εκτυπωτή μάρκας Canon Pixma IP 2600. Αφού μου τελείωσαν τα μελανάκια δε θέλησα να αγοράσω καινούρια, αλλά είπα να τα ξαναγεμίσω.

Τώρα έρχεται το πρόβλημά μου. Ενώ τα τοποθετώ στον εκτυπωτή αυτός δεν τα αναγνωρίζει. Μου είπαν από εκεί που τα γέμισα μια διαδικασία που πρέπει να κάνω ώστε να τα αναγνωρίσει αλλά πάλι τίποτα. Μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να με βοηθήσει πάνω σε αυτό το θέμα.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει που μπορώ να βρω ιμιτασιόν μελανάκια για τον εκτυπωτή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αν μάλιστα ξέρει στην ανατολική πλευρά της, γιατί πήγα σε κάποια μαγαζιά π.χ. Πλαίσιο και δεν είχαν.

Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους με βοηθήσουν με τις απαντήσεις τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

καλησπερα φιλε μου,

ειμαι και εγω ενας κατοχος ενως εκτυπωτη CANON PIXMA 180 και εχω κι εγω το ιδιο προβλημα,

συγκεκριμενα οταν μου τελειωσαν τα μελανια αντι να παρω καινουργια γεμισα τα ιδια για να γλυτωσο κι εγω καπια χρηματα και αντιμετοπιζω το ιδιο προβλημα με 'σενα ενω τα μελανια ειναι γεματα ο εκτυπωτης τα βλεπει αδεια και το περιεργο της υποθεσης ειαν ιοτι δεν εχουν τα μελανακια καπιο τσιπακι πανω τους (οπως οι epson ας πουμε) θα ηθελα να μαθω αν ελυσες εσυ το προβλημα σου μηπως λυσω κι εγω το δικο μου.

 

ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ έχω τον pixma IP3000 και εδώ και κανένα χρόνο έβαζα κάτι γερμανικά που είχα βρει από έναν εισαγωγέα στην Γλυφάδα (αθήνα) - κόστιζαν γύρω στα 6 ευρώ αντί για 9 τα αυθεντικά.

Μετά δοκίμασα κάτι noname από multirama και από catridge world (γύρω στα 7 ευρώ) και έμπλεξα... τα έβλεπα άδεια ενώ ήταν γεμάτα, ξερενόντουσαν συχνά και έπρεπε να κανω καθαρισμούς κεφαλής κάθε λίγο... μέχρι που μια μερα πήγα να αλλάξω το μπλε και γέμιασα μελάνια μαζί με την καρέκλα και το πάτωμα, και από τότε έκοψα τα ιμιτασιόν και παίρνω original με 2 ευρώ παραπάνω και έχω το κεφάλι μου ήσυχο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...