Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για e-technoshop.gr

alhtakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
XNAMED28, PFARMER30, το επόμενο τι θα είναι WHATEVER32 ?

Δεν τραβάω κάνα ζόρι, όλοι μεροκάματο θέλουμε να βγάλουμε, αλλά όπως καταλαβαίνεις η εποχή του "Πήγα στο σούπερ-ουάου μαγαζί (μου) και είναι καταπληκτικό, ελάτε και σεις (σας περιμένω)" έχει περάσει ανεπιστρεπτί...

Μαλλον φιλαρακο δεν ξερεις να διαβαζεις.........εχεις ακομα χρονο.............ποτε δεν ειναι αργα.....:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tελειως Ασχετο.........

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:30 ----------

Κανεις δεν σου απαγόρεψε να πεις τη γνώμη σου αλλά και εσύ δεν είσαι σε θέση να αρνηθείς κριτική. Αν θες να κάνεις διαφήμιση να πληρώσεις banner στο forum και άσε τις μαλαγανιες. Αν θες να υπερασπιστείς την επιχείρηση σου, δείξε λίγη σοβαρότητα και επώνυμα υπερασπίσου ή δικαιολόγησε τα προβλήματα (όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι) γιατί ΜΟΝΟ ετσι θα κερδίσεις την εκτίμηση και πελάτες.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Βρε φιλε μπερδευεις τον xnamed28 που απο μονος του προδοθηκε.....μεχρι και ενα πενταχρονο το καταλαβενει απο τα λεγομενα του με εμενα?Ειπα κατι για αυτο το μαγαζι?Ειπα οτι πηρα κατι?Εκανα διαφημηση.....?Με αυτο το θεμα εχω ριξει απειρο γελιο και μου λετε οτι το διαφημιζω....?Τι ειπα?Οτι πηρα τηλεφωνο......ηθελα να δω απο μονος μου τι γινεται....οκ με εξυπηρετησαν.....και?

Μου φαινετε οτι τελικα το γελιο δεν περικλυεται μονο πανω στον xnamed28 που αποδυχτηκε πολυ βλακας αλλα το γελιο παει και πανω σας.....;););););););););););)

Δημοσ.
Αντί να γελάτε δεν έρχεστε να βάλετε κανένα χεράκι να μεταφέρω τα πλακάκια; :-D

Δάκρυσα από τα γέλια...

Ρε παιδιά υδραυλικά έχει; Να κάνουμε κάτι αν δεν έχει, να βοηθήσουμε το μαγαζάκι (Δε το λες και μαγαζάκι, 149 τετραγωνικά με πλακάκια).

Δημοσ.
Tελειως Ασχετο.........

---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:30 ----------

Βρε φιλε μπερδευεις τον xnamed28 που απο μονος του προδοθηκε.....μεχρι και ενα πενταχρονο το καταλαβενει απο τα λεγομενα του με εμενα?Ειπα κατι για αυτο το μαγαζι?Ειπα οτι πηρα κατι?Εκανα διαφημηση.....?Με αυτο το θεμα εχω ριξει απειρο γελιο και μου λετε οτι το διαφημιζω....?Τι ειπα?Οτι πηρα τηλεφωνο......ηθελα να δω απο μονος μου τι γινεται....οκ με εξυπηρετησαν.....και?

Μου φαινετε οτι τελικα το γελιο δεν περικλυεται μονο πανω στον xnamed28 που αποδυχτηκε πολυ βλακας αλλα το γελιο παει και πανω σας.....;););););););););););)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

PFARMER για προσεχε πως μιλας ΟΚ?Με ξερεις και απο χθες?Εσυ καταντας γελιος....οσο για τους αλλους......παιδακια που τους θρεφουν οι γονεις τους ειναι.....

και δεν ξερουν τι σημαινει δουλεια......Τι να πεις.......πλακα(τση)δες ειναι....για πλακακια θα λενε......

Δημοσ.
...παιδακια που τους θρεφουν οι γονεις τους ειναι...

Δουλεύω χρόνια στο εμπόριο αλλά τέτοια «παπατζα» προώθηση του μαγαζιού μου δεν έχω κάνει. Θα την έλεγα ... παιδική τακτική marketing.

Δημοσ.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

PFARMER για προσεχε πως μιλας ΟΚ?Με ξερεις και απο χθες?Εσυ καταντας γελιος....οσο για τους αλλους......παιδακια που τους θρεφουν οι γονεις τους ειναι.....

και δεν ξερουν τι σημαινει δουλεια......Τι να πεις.......πλακα(τση)δες ειναι....για πλακακια θα λενε......

XNAMED28 εμένα λες γελίο?Μαλλον είναι το αντίθετο.

Χαθηκε η μπαλα φιλαράκι.......Αντε καληνύχτα τωρα.....

Δημοσ.

XNAMED28 εμένα λες γελίο?Μαλλον είναι το αντίθετο.

Χαθηκε η μπαλα φιλαράκι.......Αντε καληνύχτα τωρα.....

Mr Technoshop,

μάθε και λίγη ορθογραφία. Και στα δυο σου μηνύματα το ίδιο λάθος έκανες ...

Ένας γελοίος πλακατζής. :lol:

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους τους φίλους

Είμαι ο διαχειριστής της ιστοσελίδας του http://www.e-technoshop.gr και ο λόγος που γράφω δεν είναι κανένας άλλος από το να εκφράσω την απορία μου για το όλο κλίμα που επικρατεί σε αυτό το θέμα.Τις τελευταίες 4 μέρες δεχόμαστε καταιγισμό από προσβλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα.Οι κύριοι που υπάρχουν εδώ μέσα και μας βρίζουν για ποίο λόγο το κάνουν;Υπάρχει κάποιος ουσιαστικός και υπαρκτός λόγος;Αν θέλετε να δημιουργήσετε κλίμα πολέμου κάντε το μεταξύ σας χωρίς την συμμετοχή μας.Δεν έχουμε ανάγκη από καμία είδους διαφήμιση και από κανένα να μας χαρακτηρίζει με κολακευτικά σχόλια.Είμαστε μία εταιρία με 20 χρόνια εμπειρία και υπάρχουν άνθρωποι που ζούνε από αύτή την εταιρία.Με το να κοροϊδεύετε και να μειώνετε μία εταιρία χωρίς να σας φταίει αυτό δεν σας τιμά και δεν σας κολακέυει.Παρακαλούμε πολύ κλειδώστε το θέμα και σταματήστε εδώ.Δεν φταίμε για κανένα ανεγκέφαλο να έχουμε προβλήματα εφόσον δεν δημιουργούμε.Ουδεμία σχέση έχουμε με κανέναν από τους xnamed28 και pfarmer η οποιανδήποτε αλλο.Παρακαλούμε

τον υπεύθυνο admin να παρέμβει και να μας βοηθησει.Ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του καλή η κακή αλλά χωρίς να προσβάλει και να μειώνει την προσωπικότητα και την ταυτότητα φυσικού προσώπου η μίας ομάδας όπως είναι μια εταιρία.Επαναλαμβάνω ότι εδώ δεν μιλάμε για ομάδες ποδοσφαίρου ή για κάτι άλλο αλλά για μία εταιρία που απασχολεί προσωπικό και προσπαθεί να σταθεί σε μία δύσκολη συγκυρία. Δεν ζητάμε ούτε να έρθετε να μας δείτε,ούτε να μας δοκιμάσετε ούτενα αγοράσετε από εμάς,ζητάμε να μην μας αδικείται ετσι όπως κάνετε εδώ μέσα.Φανταστείτε σαν να δουλεύετε στην εταιρία μας και να σας μειώνουν με ανώνυμα υβριστικά τηλέφωνα ή mail.Θα σας άρεσε;Σας παρακαλώ πολύ να σταματήσετε να μας προσβάλετε και να μας μειώνετε χωρίς ουσιαστικό λόγο.Για όποιον νομίζει ότι μπορεί να μιλήσει και αυτός με ονοματεπώνυμο παρακαλώ το όνομα μου είναι Νίκος Χατζηπέτρου .Με ανώνυμα user name πότε δεν μιλάω.Οτι έχω να το πω το λέω πάντα λέγοντας το όνομα μου.Σας ευχαριστώ και περιμένω όχι απαντήσεις αλλά πράξεις

Φιλικά

Νίκος Χατζηπέτρου

Δημοσ.

Μετά και απο την επίσημη απάντηση του καταστήματος το παρόν θέμα κλειδώνετε και αύριο θα διαγραφεί εντελώς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...