alhtakos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Έχει αγοράσει κανείς από αυτό: e-technoshop.gr Είναι έμπιστο?
iraklis_h Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Καλά κάνεις και το ξεθάβεις το θέμα. Εγώ είχα παραγγείλει στις 3 Ιουνίου (2010) μια canon απο το ηλεκτονικό τους κατάστημα γιατι το βρήκα στο skroutz.gr (καλος τσίπης είμαι και έγω). Η camera δεν υπήρχε και έχουν περάσει 40 μέρες και τα λεφτά δεν έχουν επιστραφεί ακόμα. Γενικώς το καταστημα δεν έχει καθόλου stock. Οτι παραγγέλνεις απο το site σου λένε θα το παραγγείλουνε απο την αντιπροσωπεία και θα σου έρθει το γρηγορότερο σε 10 μερες. Για αυτούς τους δύο λόγους δεν συνηστώ σε κανέναν να αγοράσει απο την εν λόγω εταιρεία γιατί ειναι αρπα-κολα. Κάλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι. Στο skroutz.gr γενικώς πολλά καταστήματα βάζουν προιόντα "κραχτες" για να βγαίνουν πρώτοι στα αποτελέσματα χωρίς τις πιο πολλές φορες να μπορουν να ανταπεξέλθουν σε αυτα που υπόσχονται.
XNAMED28 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Καλησπερα σε ολους Ειμαι καθημερινος πελάτης στο εν λογο μαγαζι.Εχω μεσιτικο γραφειο και κανω αρκετες αγορες απο το e-technoshop.Σε εμενα τουλαχιστον εχουν φερθει αψογα,φθηνα πραγματα με τιμες πολυ καλες και πολυ καλο after sales service.Το εντυπωσιακο ειναι ο χρονος παραδοσης σε περιπτωση που το εχουν ετοιμοπαραδοτο οπως στην περιπτωση μου,σε 2 ωρες ηταν στο γραφειο μου το PC που ηθελα.Τωρα αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο εμενα προσωπικα μου το ειχαν στειλει σε 3 μερες.Αξιζει και με το παραπανω,τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων και με στοκ και με πολυ καλο και εξυπηρετικο προσωπικο.Αξιζει μια βολτα..... ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ---------- Α και φιλε ηρακλη....αυτα που γραφεις πολυ αοριστα και περιεργα μου ακουγονται......40 μερες και εσυ περιμενες......?Μα αν ειναι δυνατον αγαπητε.....μαλλον στημενο και απο ανταγωνιστη μου φαινετε το μυνημα σου.....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι....... ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- Καλησπερα σε ολους Ειμαι καθημερινος πελάτης στο εν λογο μαγαζι.Εχω μεσιτικο γραφειο και κανω αρκετες αγορες απο το e-technoshop.Σε εμενα τουλαχιστον εχουν φερθει αψογα,φθηνα πραγματα με τιμες πολυ καλες και πολυ καλο after sales service.Το εντυπωσιακο ειναι ο χρονος παραδοσης σε περιπτωση που το εχουν ετοιμοπαραδοτο οπως στην περιπτωση μου,σε 2 ωρες ηταν στο γραφειο μου το PC που ηθελα.Τωρα αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο εμενα προσωπικα μου το ειχαν στειλει σε 3 μερες.Αξιζει και με το παραπανω,τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων και με στοκ και με πολυ καλο και εξυπηρετικο προσωπικο.Αξιζει μια βολτα..... ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ---------- Α και φιλε ηρακλη....αυτα που γραφεις πολυ αοριστα και περιεργα μου ακουγονται......40 μερες και εσυ περιμενες......?Μα αν ειναι δυνατον αγαπητε.....μαλλον στημενο και απο ανταγωνιστη μου φαινετε το μυνημα σου.....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι.......
isay Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Ειμαι καθημερινος πελάτης στο εν λογο μαγαζι.... ...Το εντυπωσιακο ειναι ο χρονος παραδοσης ... ...τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων και με στοκ και με πολυ καλο και εξυπηρετικο προσωπικο... Πόσο καιρό είπαμε εργάζεσαι σε/για αυτό το μαγαζί; ...μαλλον στημενο και απο ανταγωνιστη μου φαινετε το μυνημα σου.... Ναι ήταν απο το πλαίσιο και το eshop ....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι...... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! Καλησπερα σε ολους Ειμαι καθημερινος πελάτης στο εν λογο μαγαζι.Εχω μεσιτικο γραφειο και κανω αρκετες αγορες απο το e-technoshop.Σε εμενα τουλαχιστον εχουν φερθει αψογα,φθηνα πραγματα με τιμες πολυ καλες και πολυ καλο after sales service.Το εντυπωσιακο ειναι ο χρονος παραδοσης σε περιπτωση που το εχουν ετοιμοπαραδοτο οπως στην περιπτωση μου,σε 2 ωρες ηταν στο γραφειο μου το PC που ηθελα.Τωρα αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο εμενα προσωπικα μου το ειχαν στειλει σε 3 μερες.Αξιζει και με το παραπανω,τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων και με στοκ και με πολυ καλο και εξυπηρετικο προσωπικο.Αξιζει μια βολτα..... ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ---------- Α και φιλε ηρακλη....αυτα που γραφεις πολυ αοριστα και περιεργα μου ακουγονται......40 μερες και εσυ περιμενες......?Μα αν ειναι δυνατον αγαπητε.....μαλλον στημενο και απο ανταγωνιστη μου φαινετε το μυνημα σου.....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι....... ---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:18 ---------- Καλησπερα σε ολους Ειμαι καθημερινος πελάτης στο εν λογο μαγαζι.Εχω μεσιτικο γραφειο και κανω αρκετες αγορες απο το e-technoshop.Σε εμενα τουλαχιστον εχουν φερθει αψογα,φθηνα πραγματα με τιμες πολυ καλες και πολυ καλο after sales service.Το εντυπωσιακο ειναι ο χρονος παραδοσης σε περιπτωση που το εχουν ετοιμοπαραδοτο οπως στην περιπτωση μου,σε 2 ωρες ηταν στο γραφειο μου το PC που ηθελα.Τωρα αν δεν ειναι ετοιμοπαραδοτο εμενα προσωπικα μου το ειχαν στειλει σε 3 μερες.Αξιζει και με το παραπανω,τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων και με στοκ και με πολυ καλο και εξυπηρετικο προσωπικο.Αξιζει μια βολτα..... ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:14 ---------- Α και φιλε ηρακλη....αυτα που γραφεις πολυ αοριστα και περιεργα μου ακουγονται......40 μερες και εσυ περιμενες......?Μα αν ειναι δυνατον αγαπητε.....μαλλον στημενο και απο ανταγωνιστη μου φαινετε το μυνημα σου.....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι.......
XNAMED28 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.........ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.... :lol::lol::lol::lol:
kostastnt Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.........ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ....ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ....:lol::lol::lol::lol: Άσε μας ρε φίλε... Έχεις 6 post και τα μισά έχουν link για αυτό το μαγαζί... Όποιος θέλει να το επιβεβαίωσει απλά πατάει πάνω στο username του τύπου και μετά της επιλογή "Εύρεση όλων των μηνυμάτων από χχχχχ"... Για να μην μας περνάς και για ηλίθιους...
giorgos147 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Για να μην μας περνάς και για ηλίθιους... Εγώ από χθες το είχα καταλάβει άλλωστε. Το μήνυμα του "χτυπάει". Θα με κάνει να κάνω αγορά από το εν λόγω μαγαζί για να το δοκιμάσω.
XNAMED28 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στον αλλον που θαβει το μαγαζακι λεγοντας πεζα και καταφατικα ασυναρτησειες δεν ειπατε κατι.Να μην λεμε δηλαδη τα καλα σε καποιο μαγαζι που εχουμε ψωνισει.Σωνει και ντε ο αλλος να δουλευει για αυτο το καταστημα αν λεει καλα λογια.Που βρισκεται αυτη η λογικη ποιος να ξερει......Συγχαρητηρια για τον τροπος σκεψης σας....οντως μοναδικος και φασιστικος...Εις ανωτερα.Οχι αγαπητοι θα λεω την γνωμη μου και ας λετε οτι θελετε.Εδω το θεμα λεει για αξιοπιστια και εγω θα πω την εμπειρια μου ελευθερα.Εις ανωτερα.:lol::lol: ---------- Προσθήκη στις 19:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:08 ---------- kostastnt Ρε να πεις τα φιλαρακια σου και οχι εμενα...ενταξει? Τωρα δες και αυτο Σε αυτο το θεμα "Απο ποιο online shop να παραγγειλω? " Απαντησα αυτο: "εγω παιδες αγορασα μια Toshiba 37AV500PG LCD TV black απο το http://www.e-technoshop.gr πρωι την παραγγειλα και απογευμα την ειχα.Απιστευτο φαινεται αλλα ομως εγινε.εχω ψωνισει βεβαια και απο το avoutlet και ειμαι και απο εκει ευχαριστημενος.απο e-shop και πλαισιο δεν ξαναγοραζω γιατι μου βγαζουν την πιστη αναποδα." Μηπως δουλευω παντου εξυπνακια? Αντε μην πω τιποτα........
isay Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Κανεις δεν σου απαγόρεψε να πεις τη γνώμη σου αλλά και εσύ δεν είσαι σε θέση να αρνηθείς κριτική. Αν θες να κάνεις διαφήμιση να πληρώσεις banner στο forum και άσε τις μαλαγανιες. Αν θες να υπερασπιστείς την επιχείρηση σου, δείξε λίγη σοβαρότητα και επώνυμα υπερασπίσου ή δικαιολόγησε τα προβλήματα (όπως έχουν κάνει πολλοί άλλοι) γιατί ΜΟΝΟ ετσι θα κερδίσεις την εκτίμηση και πελάτες. ....απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαστε ηλιθιοι...... ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
PCharon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ...τωρα το μαγαζι τους ειναι 150 τετραγωνικων... Ξέρεις τα τετραγωνικά κι άλλων καταστημάτων ή μόνο αυτού; Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις, θα έχω υπόψη μου πόσα τετραγωνικά είναι ο χώρος του e-technoshop.
xlapatsas4000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 xaxaxaxa "εγω παιδες αγορασα μια Toshiba 37AV500PG LCD TV black απο το http://www.e-technoshop.gr πρωι την παραγγειλα και απογευμα την ειχα.Απιστευτο φαινεται αλλα ομως εγινε.εχω ψωνισει βεβαια και απο το avoutlet και ειμαι και απο εκει ευχαριστημενος.απο e-shop και πλαισιο δεν ξαναγοραζω γιατι μου βγαζουν την πιστη αναποδα." μμμ... Πιστεύω πως είσαι αντιπρόσωπος και των 2 μαγαζιών,πρέπι να είσαι μεγάλη μούρη ......Τόσα καλά σε ένα μαγαζί και κατα σύμπτωση στα 7 μηνύματα σου ?
XNAMED28 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 isay εισαι ο μονος που μιλαει σωστα και με σεβασμο και σε ευχαριστω.Απλα ομως ειμαι πελατης τους και οχι κατι αλλο.Δεν μπορω να αναλωνομαι αλλο σε αυτο το θεμα προσπαθοντας να σας πεισω.Δεν αξιζει νομιζω.Σας ευχαριστω ολους και θα τα λεμε και σε αλλα θεματα.Να ειστε καλα.
PCharon Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2010 Εγώ με τα τετραγωνικά έμεινα με την απορία πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.