eklektos7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον αυτην την στιγμη εχω στο η/υ μ νεα σκληρο wd 80gb ..εχει γεμισει σχεδον(απομενουν 1 γιγα)..θα ηθελα να μ προτεινεται ενα καλο(πολυ καλο) σκληρο που να εχει χωρητικοτητα 500΄ή 640 γιγα!ειμαι διατεθημενος να ξοδεψω εως και 60 ευρω(θελω ομως ο σκληρος να ειναι καλη ποιοτητα!) σας ευχαριστω! υγ:θα ηθελα να μαθω αν γινεται να περασω οτι εχει ο παλιος σκληρος (εγραφα,αρχεια,λογισμικο,windows) στν καινουργιο χωρις να χαθει απολυτως τπτ! Σας ευχαριστω και παλι!
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Θα σου απαντούσα αλλά με ζορίζει το avatar σου! (τον AAKS κλασικά)
gdp77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 θα ηθελα να μ προτεινεται ενα καλο(πολυ καλο) σκληρο που να εχει χωρητικοτητα 500΄ή 640 γιγα!ειμαι διατεθημενος να ξοδεψω εως και 60 ευρω Western Digital 640GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata, WD6400AAKS) θα ηθελα να μαθω αν γινεται να περασω οτι εχει ο παλιος σκληρος (εγραφα,αρχεια,λογισμικο,windows) στν καινουργιο χωρις να χαθει απολυτως τπτ! Ναι. Τους συνδέεις και τους δύο και χρησιμοποιείς κάποιος πρόγραμμα όπως acronis true image ή ghost
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 640 Western Digital από Πλαίσιο στα 59 € (αν και θα προτιμούσα 640άρη SEAGATE στα 75€ από e-shop, λόγω 5χρονης, έναντι 3χρονης εγγύησης) Αυτό που θες βεβαίως γίνεται. Προτείνω Acronis True Image (shareware) * τoν gdp77 δεν τον αγνόησα, απλά πόσταρε όσο εγώ έγραφα (και αυτό δεν έχει να κάνει με τα linux του )
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 640 Western Digital από Πλαίσιο στα 59 € 58.29 € @ e-shop Τρεχάτε :p:p
EliasKir Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Ο καλυτερος δισκος στα λεφτα που θες ειναι ο 640AAKS (εγω εχω δυο). Για το cloning του δισκου στον καινουριο θα χρειαστεις το Norton Ghost (ή το Acronis TrueImage) και θα κανεις clone τον ενα δισκο στον αλλο. Απλα μην ξεχασεις να συμπεριλαβεις και τον bootloader γιατι δεν θα ξεκιναει.
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 58.29 € @ e-shop ...είχα ξεχάσει να τονίσω τον 640 SEAGATE από το e-shop στα 75. (στο Πλαίσιο τον είχαν τον 3χρονο WD σχεδόν 59 πριν 2 μέρες...Πόσο τώρα..ντεν ξέρει.)
caution Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 54,28€ o AAKS στο πλαίσιο στο οποίο εμφανίστηκε και ένας Samsung 640GB για τον οποίο ...δεν ξέρω τίποτα
eklektos7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301632 η αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303709 ????τι λετε??
washcloud Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ...λέμε ότι e-shop = κατά τι φθηνότερο και με λίγο μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά μάλλον περισσότερος μπελάς από Πλαίσιο για αλλαγές. ...λέμε ότι Seagate = καλύτερη εγγύηση γενικώς, και λίγο πιο φθηνή από WD όταν μιλάμε για ισόχρονη εγγύηση. ...λέμε ότι η σειρά των 640 της Seagate βγήκε (σε γενικές γραμμές) με περισσότερες γκρίνιες περί αξιοπιστίας, σε σχέση με την ανάλογη της WD. ...λέμε ότι ένας 640 = η καλύτερη ανάλογία GB/€, σε σχέση με τους 500 άρηδες, 750 άρηδες, 1Τ ηδες. ...λέμε ότι όσο πιο μεγάλος δίσκος - τόσο περισσότερα αρχεία κλαις με τη μία σε περίπτωση αστοχίας. ...λέμε ότι "σίγουρος δίσκος" δεν υπάρχει, ειδικά στην κατηγορία "60€". ...λέμε ότι οι δίσκοι είναι ούτως ή άλλως γουρούνι στο σακκί. ...λέμε e-shop για να γλυτώνει κανείς πάντα γύρω στο 10€, όταν δεν υπάρχει Πλαίσιο στην περιοχή του, αλλά ΥΠΑΡΧΕΙ e-shop Point, και Πλαίσιο με την ελπίδα ότι σε περίπτωση αστοχίας θα φάει λιγότερο τρέξιμο. ...Πολλά λέμε όμως. Πάνε και πάρε από Πλαίσιο τον 640άρη της WD με 55€.
phanispal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Διακρίνω μια "αγανάκτηση" στο από πάνω post; :Ρ
Jimmy_BlinD Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 ...Πολλά λέμε όμως. Πάνε και πάρε από Πλαίσιο τον 640άρη της WD με 55€. δες εδώ απο πλαίσιο " ας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που στην παραγγελία σας υπάρχουν προϊόντα σε Top Web προσφορά και επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο από τα καταστήματα μας, θα χρεωθείτε με την κανονική τιμή που ισχύει στο κατάστημα και όχι με την τιμή WebOffer." οπότε χρεώνεσαι και μεταφορικά άρα σε συμφέρει απο eshop point. και κάτι άλλο, γενικά τι γκρίνιες υπάρχουν για τον εξωτερικό έτοιμο της Seagate ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.