ntinos19 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 μάλον έχετε δίκιο. και κάτι ακόμα, με την 4850 θα μπορώ να τη συνδέσω με μια TV που έχω? με είσοδο ΗD. (Plasma 32" με υποστηριξη HD, με S-Video δεν λεει και τόσο(εχω δοκιμάσει )).
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 παντα νομιζα οτι η αναλυση που περνει μια οθονη ειναι αποτελεσμα και μονο της καρτας γραφικων... ειναι ετσι η κατι εχω "χασει" εαν δεν ειναι ετσι και η καθε οθονη σηκωνει ετσι και αλλιως απο μονη της μια αναλυση, χωρις να παιζει ρολο η καρτα, τοτε αυτο απο τι εξαρτατε και πως το βλεπεις αυτο ?
ntinos19 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 geioannou, δεν ξέρω να σου πω ακριβός. μερικές φορές που τη σύνδεσα ήταν η δευτερεύον οθόνη. για να δείξει έπρεπε να αλάξω την ανάλυση της TFT απο 1280χ1024 σε 1024χ768 αλλιος δεν έδειχνε. τώρα το αν συνδέσεις τη κάρτα γραφικών με τη TV δεν έχω ιδέα... (χωρίς άλλη οθόνη)
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ntinos 19 εάν η οθόνη σου σηκώνει μέχρι 1280χ1024 το πολύ να πάρεις 4850..δεν έχει κανένα νόημα απολύτως οτιδήποτε παραπάνω σε αυτή την ανάλυση..κράτα τα λεφτά σου... οτι ρωτησα προεκειψε απο το παραπανω.... τι σημαινει ακριβος το "εάν η οθόνη σου σηκώνει μέχρι 1280χ1024 το πολύ να πάρεις...." δηλαδη η οθονη μπορει να σηκωσει μεχρι κατι συγκεκριμενο ? εχει δηλαδη καποιο οριο ?
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 οτι ρωτησα προεκειψε απο το παραπανω....τι συμαινει ακριβος το "εάν η οθόνη σου σηκώνει μέχρι 1280χ1024 το πολύ να πάρεις...." δηλαδη η οθονη μπορει να σηκωσει μεχρι κατι συγκεκριμενο ? εχει δηλαδη καποιο οριο ? ΟΛΕΣ οι οθόνες έχουν όριο ανάλυσης (tv, pc monitor, κινητό κλπ). Οι TFT έχουν καλύτερη ευκρίνεια όταν λειτουργούν στη native ανάλυσή τους.
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ναι οκ. πως μπορει να καταλαβει καποιος, πια ειναι η αναλυση που μπορει να εχει μια οθονη. για παραδειγμα, πως μπορω να δω εγω την μεγιστη αναλυση που μπορει να εχει η δικη μου οθονη ???
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Εφόσον τα windows έχουν αναγνωρίσει σωστά την οθόνη σου, στις επιλογές αλλαγής ανάλυσης που σου προσφέρουν, εμφανίζουν μόνο τις συμβατές μ αυτή. Αν η οθόνη σου είναι TFT, τότε η μέγιστη ανάλυση είναι η native. Αλλιώς μέσω googling ή απ το manual της.
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον να το παρουμε λιγο απο την αρχη στο παρακατω ποστ ο φιλος μας σημφορουμιτης λεει στον αλλο φιλο μας οτι εαν η οθονη του, σηκωνει μεχρι 1280χ1024 το πολυ που μπορει να παρει ειναι μεχρι την καρτα 4850. ntinos 19 εάν η οθόνη σου σηκώνει μέχρι 1280χ1024 το πολύ να πάρεις 4850..δεν έχει κανένα νόημα απολύτως οτιδήποτε παραπάνω σε αυτή την ανάλυση..κράτα τα λεφτά σου... και ρωταω. πως μπορει καποιος να ξερει μεχρι τι αναλυση μπορει να σηκωσει η οθονη του ? απο που προκειπτει το οτι "το 1280χ1024 μπορει να υποστηριξει μεχρι 4850. δεν μπορω να το πω πιο απλα......
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 [...]πως μπορει καποιος να ξερει μεχρι τι αναλυση μπορει να σηκωσει η οθονη του ? απο που προκειπτει το οτι "το 1280χ1024 μπορει να υποστηριξει μεχρι 4850. δεν μπορω να το πω πιο απλα...... Ούτε εγώ μπορώ να εξηγήσω πιο απλά πώς μπορείς να μάθεις τι ανάλυση υποστηρίζει η οθόνη σου : Εφόσον τα windows έχουν αναγνωρίσει σωστά την οθόνη σου, στις επιλογές αλλαγής ανάλυσης που σου προσφέρουν, εμφανίζουν μόνο τις συμβατές μ αυτή.Αν η οθόνη σου είναι TFT, τότε η μέγιστη ανάλυση είναι η native. Αλλιώς μέσω googling ή απ το manual της. Η πρόταση του outlaw star για συγκεκριμένη κάρτα γραφικών έχει να κάνει με το ότι οι απαιτήσεις των παιχνιδιών μέχρι αυτή την ανάλυση δεν είναι τόσο μεγάλες ώστε να απαιτούν μια ισχυρότερη κάρτα γραφικών για smooth gaming. Δεν είπε κανείς πως "το 1280χ1024 μπορει να υποστηριξει μεχρι 4850". Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 οκ τωρα το καταλαβα. εχει να κανει με τις απαιτησεις των συγκεκριμενων παιχνιδιων, οπου αυτες τις αναλυσεις της καλυπτει ανετα η 4850. σωστα ?
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 να ρωτησω και κατι αλλο. ο DirectX 10 υποστηριζετε απο την καρτα η απο το λειτουργικο συστημα ? δηλαδη για να το εγκαταστησεις πρεπει να εχεις αναλογη καρτα η αναλογο λειτουργικο η και τα δυο ? απο οτι κοιταξα στο νετ καταλαβα οτι ο DirectX 10 ειναι μονο για τα vista. ετσι ειναι ?
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το dx10 θα πρέπει να υποστηρίζεται απ την κάρτα γραφικών και από το λειτουργικό (μόνο Vista). Απ τη στιγμή που χεις Vista έχεις και dx10 αλλά αν δεν το υποστηρίζει η κάρτα σου δε μπορείς να το εκμεταλλευτείς.
geioannou Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 και βεβαια ουτε λογος για ΧΡ ε...? με καποιο τροπο τυπου πατεντα....
antonl Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχει "πατέντα" αλλά δεν αξίζει τον κόπο... Και ούτε πρόκειται να βγει κάτι σχετικό μελλοντικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.