Προς το περιεχόμενο

ATI 4870 512 MB

ntinos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

Μεσα στις γιωρτες θα πάρω μια καρτα γραφικων και ειμαι σε αυτη: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510674

Ήθελα να κάνω κάποιες ερωτησεις:

1) έχω τροφοδοτικο 550 watt, ενα CPU 4400 intel στα 2 GHz, 2χ1GB ραμ, 2 σκληρους,

και 5 ανεμιστήρες. θα φτάσει ή θα εχω πρόβλημα ?

2) με την TV μου θα μπορω να το σηνδέσω μέσω HD ?

3) σε Windows XP θα μπορω να τη βάλω ή μονο σε Windows Vista ?

(αυτά... αν μου ερθει καμιά απορία θα ρωτίσω ξανά).

Δημοσ.

1) Αν δεν είναι εντελώς άθλιο το τροφοδοτικό σου (πες αν θες ποιο έχεις), θα φτάσει.

3) Και σε WinXP μια χαρά θα παίζει, χωρίς dx10+ βέβαια.

Πάντως ανέβασε αν θες λίγο τον επεξεργαστή σου όταν βάλεις αυτήν την κάρτα.

Δημοσ.

Θέλεις και RAM, έχεις πολύ λίγη για τα σημερινά παιχνίδια. Ίσως πιο σημαντικός ο διπλασιασμός της RAM απο την αναβάθμιση CPU.

Επίσης το τροφοδοτικό σου είναι ΥΠΕΡαρκετό. Εκτός αν είναι παλιό(άνω των 3-4 ετών)

Δημοσ.
Θέλεις και RAM, έχεις πολύ λίγη για τα σημερινά παιχνίδια. Ίσως πιο σημαντικός ο διπλασιασμός της RAM απο την αναβάθμιση CPU.

Επίσης το τροφοδοτικό σου είναι ΥΠΕΡαρκετό. Εκτός αν είναι παλιό(άνω των 3-4 ετών)

έχει 2 gb ram αν δε βάλει 64bit λειτουργικό σε τι θα του είναι σημαντική η αύξηση της μνήμης??

Δημοσ.
Στο 1.25 GB:p

Γιατί να χρειαστεί μνήμη βρε παιδιά?Δεν λέει οτι εχει κολλήματα ή προβλήματα.

:lol:και αυτό παίζει φίλε δε ξέρεις αν θα του δείξει και τόσο:P

Δημοσ.

Τώρα με έβαλες σε δίλημα. Σίγουρα οποια και να πάρω (ήτε μια απο τις 3 που πρότεινες ήτε τη 4870) θα δω μεγάλη διαφορά, αυτο είναι σίγουρο... θέλει σκέψη το πράγμα..

Δημοσ.

ntinos 19 εάν η οθόνη σου σηκώνει μέχρι 1280χ1024 το πολύ να πάρεις 4850..δεν έχει κανένα νόημα απολύτως οτιδήποτε παραπάνω σε αυτή την ανάλυση..κράτα τα λεφτά σου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...