Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ωραια τι να κανουμε θα τουσ παρω τηλεφωνο να στειλουν τεχνικο!

Τι να του πω εδω που θα ερθει ακριβως για να καταλάβει??

επειδει τα ξερετε καλύτερα γιαυτο ρωτάω τι να του πω!

Δημοσ.

θα βρει καποιο βραχυκυκλωμα.θα μπει βλαβη σε ο οτε.ο οτε θα γειωσει την βλαβη as usual most of the times και σε βλεπω με κανα thomson μετα.ελπιζω να βγω λαθος.εσυ του λες οτι σου κανει αποσυγχρονισμο δηλαδη χανεις το dsl οχι μονο το ιντερνετ.η οπως το λενε αλλιως ασταθεια συγχρονισμου.απλα αν θυμαμαι καλα εχεις γραψει οτι με αλλο ρουτερ παιζεις οκ?σωστα?

Δημοσ.
θα βρει καποιο βραχυκυκλωμα.θα μπει βλαβη σε ο οτε.ο οτε θα γειωσει την βλαβη as usual most of the times και σε βλεπω με κανα thomson μετα.ελπιζω να βγω λαθος.εσυ του λες οτι σου κανει αποσυγχρονισμο δηλαδη χανεις το dsl οχι μονο το ιντερνετ.η οπως το λενε αλλιως ασταθεια συγχρονισμου.απλα αν θυμαμαι καλα εχεις γραψει οτι με αλλο ρουτερ παιζεις οκ?σωστα?

ναι με το baudtec δεν υπαρχει προβλημα!

Αλλα σημερα στο linksys προσεξα οτι κοκκινιζει το λαμπακι του internet και του dsl δεν σβηνει μονο του internet κοκκινισε και ξαναμπηκε μετα!:rolleyes:

Με adsl2+ εγινε αυτο σημερα!

Δημοσ.

σε βλεπω με κανα αλλο ρουτερ.δεν προκεται ναπαιξει σωστα το Linksys.ωραιο χρυσο ρουτερ αλλα οχι με χαλια γραμμες.

Δημοσ.
σε βλεπω με κανα αλλο ρουτερ.δεν προκεται ναπαιξει σωστα το Linksys.ωραιο χρυσο ρουτερ αλλα οχι με χαλια γραμμες.

ok οταν θα ερθει θα σας πω τις εξελιξεις!!!

Μήπως υπάρχει κανενα καλυτερο ρουτερ απο το linksys που να δουλευει σωστα με τις σκατογραμμες γυρω στα 60-80 ευρω?

(Γιατι καπου εκει με βλεπω!):P

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είχα αντίστοιχο πρόβλημα τους τελευταίους 2 μήνες.

Η γραμμή με είχε τρελάνει στις αποσυνδέσεις!!!! από 5 εώς και 20+ την ημέρα:shock:.

Το περίεργο ήταν πως την συγκεκριμένη γραμμή την έχω πάνω από δύο χρόνια και γενικά ήταν πολύ σταθερή.

Ήμουνα έτοιμος με αυτά που διαβάζω να πάρω την Forthnet και να κάνω φασαρία.

Τελικά όμως μετά από τυχαίο γεγονός βρήκα τι έφταιγε και κουφάθηκα τελείως!!!

Το παραθέτω απλά για να σώσω και κανέναν άλλο από τζάμπα κόπο.

Έφταιγε το καλώδιο usb από τον υπολογιστή στον εκτυπωτή μου!

Παρατήρησα πως η σύνδεση κόβονταν όποτε εκτύπωνα κάτι. (συνήθως εκτυπώνει πράγματα η γυναίκα μου και ώρες που εγώ δεν είμαι σπίτι γι αυτό και δεν το είχα παρατηρήσει νωρίτερα).

Το καλώδιο πέρναγε πολύ κοντά στο τροφοδοτικό του dsl modem με αποτέλεσμα να δημιουργεί παρεμβολές και να ρίχνει την γραμμή:confused:. Παλιότερα υπήρχε απόσταση μεταξύ των δύο αλλά μάλλον κάποιος τα κούνησε για να καθαρίσει έτσι βρέθηκαν δίπλα δίπλα και άρχισε να δημιουργείτε το πρόβλημα.

Για να το λύσω τα απομάκρυνα και έβαλα και φερίτη στα δύο άκρα του καλωδίου (είχε μόνο στην πλευρά του εκτυπωτή).

Δεν πίστευα πως μπορεί να είναι τόσο ευαίσθητο στις διακυμάνσεις του ρεύματος.

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για μένα.

Δημοσ.

γενικως απειρα θεματα με παρεμβολες.πολλες φορες και οι ηλεκτρολογοι κανουν τα δικα τους.ειναι απειροι παραμετροι δυστυχως για καλο adsl.

Δημοσ.

Παιδιά δανιστικα ενα thomson tg585 και για κανα 2ωρο που το εχω επανω δεν εχω προβλημα με τισ αποσυνδεσεις αλλα μου εριξε την ταχυτητα 1,5-2 mbps:cry:

Ενω με το linksys εχω 4.80mbps με το thomson μου δειχνει 2,80-3,00 mbps!:cry:

Μηπως θελει τιποτα αλλες ρυθμισεις γιατι αν δεν μου κανει αποσυνδεσεις θα αγορασω ενα thomson αλλα να μην μου ριξει την ταχυτητα!

τι λετε?:rolleyes:

Δημοσ.

με το Thomson δεν προκειται να κλειδωσεις οσο το Linksys οτι και αν κανεις.οποτε διαλεγεις .ειτε thomson και αργα και σταθερα ειτε linksys με μεγαλυτερο κλειδωμα και πιο σταθερα.θεμα chipset κτλ.και firmware update να κανεις στο thomson απλα θα διορθωσει μερικα πραγματα αλλα σε ταχυτηα δεν θα δεις τιποτα.

Δημοσ.
με το Thomson δεν προκειται να κλειδωσεις οσο το Linksys οτι και αν κανεις.οποτε διαλεγεις .ειτε thomson και αργα και σταθερα ειτε linksys με μεγαλυτερο κλειδωμα και πιο σταθερα.θεμα chipset κτλ.και firmware update να κανεις στο thomson απλα θα διορθωσει μερικα πραγματα αλλα σε ταχυτηα δεν θα δεις τιποτα.

αα αυτα δεν τα ηξερα!

οποτε θα τους πω να στειλουν τεχνικο για το linksys!:cry:

Δημοσ.

Εχω και εγω ενα προβλημα...Με Forthnet εχω ενα Linksys Wag200G και ενω εποιανα ταχυτητες 14/15 download και 1 upload ξαφνικα σημερα δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα....Βρισκει ταχυτητες χαμηλοτερες στα 5-6mb αλλα δεν συνδεεται...Δοκιμασα ενα παλιο Siemens CL-110 που ειχα και συνδεθηκε αμεσως 2-3 φορες που το δοκιμασα σε ταχυτητα 8..Τι μπορει να φταιει; Μηπως τα εχει παιξει το router;

Δημοσ.
να κάνει τι ο τεχνικός στο linksys?

ετσι μου ειχαν πει οτι αν το linksys κανει αποσυνδεσεις να τους παρω τηλεφωνο να στειλουν τεχνικο!!!!:-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...