Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο ειναι πολυ κουφο.αν και καταρχην δεν βλεπω λογο να κλεινεις το Ups γενικα.αν το αφησεις g.dmt τι γινετε?δεν συγχρονιζει δεν παιρνει ip τι?

Γενικα με g.dmt δεν κανει τοσες αποσυνδεσεις μπορει 1-2 αλλα αν αποσυνδεθει με g.dmt μετα δεν ξαναμπαινει θελει την ιδια διαδικασια (τωρα το ειδα ακομα και οταν ειναι στο ρευμα)!!!

Και εμενα κουφο μου ακουγεται εκτος και αν τα επεξε το ρουτερ!

Οταν αποσυνδεθει αναβοσηνει για 10 δεπτερολεπτα το dsl (το λαμπακι του internet δεν αναβει καθολου)

και μετα σταματαει να αναβοσβηνει το λαμπακι του dsl για 5-6 δευτερολεπτα και μετα παλι τα ιδια μεχρι να κανω την διαδικασια με multimode και μετα g.dmt!!!:rolleyes:

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Γενικα με g.dmt δεν κανει τοσες αποσυνδεσεις μπορει 1-2 αλλα αν αποσυνδεθει με g.dmt μετα δεν ξαναμπαινει θελει την ιδια διαδικασια (τωρα το ειδα ακομα και οταν ειναι στο ρευμα)!!!

Και εμενα κουφο μου ακουγεται εκτος και αν τα επεξε το ρουτερ!

Οταν αποσυνδεθει αναβοσηνει για 10 δεπτερολεπτα το dsl (το λαμπακι του internet δεν αναβει καθολου)

και μετα σταματαει να αναβοσβηνει το λαμπακι του dsl για 5-6 δευτερολεπτα και μετα παλι τα ιδια μεχρι να κανω την διαδικασια με multimode και μετα g.dmt!!!:rolleyes:

Κανεις ρε παιδια τι γινεται? Με multimode γιατι αν βγει απο το ρευμα ή αν αποσυνδεθει με multimode ξανασυνδεεται ενω με g.dmt κανει αυτην την ιστορια???

Δημοσ.

Αμα σου πεφτει το dsl λαμπακι........... εχεις προβλημα γραμμης ρε Γιαννακη. Τα εχουμε ξαναπει. Προβλημα τοδωσες? Τι σου ειπαν?

Δημοσ.
Αμα σου πεφτει το dsl λαμπακι........... εχεις προβλημα γραμμης ρε Γιαννακη. Τα εχουμε ξαναπει. Προβλημα τοδωσες? Τι σου ειπαν?

σε εμενα μιλας??? (Γιαννακη??)

Αν μιλας σε εμενα πως να εχει προβλημμα η γραμμη αφου με multimode συνδεεται κανονικα αλλο που κανει περισσοτερες αποσυνδεσεις απο το g.dmt!!

Δημοσ.

Αλλο η αποσυνδεση........ και αλλο μου πεφτει το dsl λαμπακι. Αν σου πεφτει το dsl................. βλαβη που κατα πασα πιθανοτητα ειναι βραχυκυκλωμα

Δημοσ.
Αλλο η αποσυνδεση........ και αλλο μου πεφτει το dsl λαμπακι. Αν σου πεφτει το dsl................. βλαβη που κατα πασα πιθανοτητα ειναι βραχυκυκλωμα

ααα συγνωμη παιδια αυτο εκανε παντα αποσυνδεση εννοούσα το λαμπάκι του dsl που σβήνει!!!

Αλλα και απο το κουτι εξω στον τοιχο αυτα εκανε οποτε μαλλον δεν εχω το πρόβλημα εγω μαλλον ειναι απο το κουτι προς την κολονα το προβλημα η και παρακατω!

εσεις τι λετε??

(Αποσυνδεση τι εννοούμε???:P)

Δημοσ.

αποσυνδεση μπορει να σημαινει η οτι χανεις και το dsl αρα και το ιντερνετ μαζι σαν λαμπακια η απλα χανεις μονο το internet αλλα χωρις να πεφτει το dsl δηλαδη συγχρονισμος.απο εκει και περα γιατι γινεται αυτο δεν ξερω.δοκιμασε με αλλο firmware να δεις.η δοκιμασε με adsl2 αντι για multimode.επισης ειναι σιγουρα τσεκαρισμενη η επιλογη που λεει να ειναι always connected και redial period 20 -30 seconds ποσο ειναι?

Δημοσ.
αποσυνδεση μπορει να σημαινει η οτι χανεις και το dsl αρα και το ιντερνετ μαζι σαν λαμπακια η απλα χανεις μονο το internet αλλα χωρις να πεφτει το dsl δηλαδη συγχρονισμος.απο εκει και περα γιατι γινεται αυτο δεν ξερω.δοκιμασε με αλλο firmware να δεις.η δοκιμασε με adsl2 αντι για multimode.επισης ειναι σιγουρα τσεκαρισμενη η επιλογη που λεει να ειναι always connected και redial period 20 -30 seconds ποσο ειναι?

Eγω χανω και το dsl και το internet (λαμπακια)!!!

ειναι Keep Alive: Redial period 30 Seconds

το always connected που το βρισκω??

Δημοσ.

με 0 θα κανει συνεχεια προσπαθειες να ξαναμπει .παραεναι μικρο διαστημα.απο την αλλη αμα δεν συγχρονιζει οπως μας λεει τοτε τιποτα απο αυτα δεν θα κανει.

Δημοσ.

δεν αλλαζει και πολλα αυτο.αυτο ειναι αμα πεσει το ιντερνετ ΟΧΙ ΤΟ ADSL καθε ποσα seconds θα ξαναστελνει το Username kai password sto radius tou isp σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...