Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν το testάρεις όπως είπες με την διακλάδωση μετά το splitter (έξοδος phone) δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά...

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Σημερα δεν συνδεετε καθόλου μα καθόλου αναβει το dsl το λαμπάκι και μετα σβηνει μετα απο λιγο τα ιδια και το λαμπάκι του ιντερνετ καθόλου!!:-(

Στα status λεει Negotiating αντι για connected και ολα τα παρακάτω μηδεν!

τωρα ειμαι με ενα baudtec του ΟΤΕ το ενσύρματο!:cry:

γιατί δεν κάνει συνδεση??

μαλλον απο τις πολλες αλλαγες φρικαρε.για αυτο κανεις ενα reset default να ξαναπαρει τα default και εισαι οκ.αφου αλλαξες πολλα μεσα στο μενου για δοκιμη

Μια από τα ίδια. Συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά το βράδυ, όπως και αισθητή μείωση της ταχύτητας το βράδυ επίσης. Είχα και σήμερα το πρωί μια αποσύνδεση και μίλησα με fothnet και με ενημέρωσαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στη γραμμή μου. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι θέμα modem (NETGEAR) αλλά θέμα forthnet καθαρά. Δεν είναι δυνατόν να είναι κάτι άλλο, αφού παρουσιάζεται συγκεκριμένες ώρες και συνέβη ξαφνικά. Απλά ήθελα να το αναφέρω !!! :fear:

αν ηταν θεμα forthnet τοτε θα το ειχαν ολη.μαλλον θεμα γραμμης ειναι.το netgear δεν εχει θεμα .απλα στο Netgear προληπτικα περνα αλλο firmware.εναλακτικα μπορουν να σου αλλαξουν προφιλ αλλα θα πεσει λιγο η ταχυτητα αλλα θα γινει πιο σταθερο.εδω εχω δει να αναβει φωτειζομενη πινακιδα και να πεφτει το net:P.

του εκανα hard reboot και μπήκε!

δεν ήταν θεμα γραμμής μαλλον σε εμενα γιατι με το reboot εφτιαξε!

Παιδιά θέλω να βάλω αλλο ενα τηλέφωνο στο δωματιο!!

Αν στο splitter βαλω ταφ εκει που λεει phone για να πάρω 2η γραμμή στο

δωμάτιο θα επηρεαστεί τιποτα?

Θα εχει πιο πολλές αποσυνδέσεις , θα ρίξει την ταχύτητα?

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:02 ----------

τιποτα??

τι πρεπει να κανω για να βάλω δευτερο τηλέφωνο?

αν δεν το testάρεις όπως είπες με την διακλάδωση μετά το splitter (έξοδος phone) δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά...

ναι βαζεις ταφ μετα το Phone του splitter και τα 2 τηλεφωνα εκει.δεν θα σου κανει προβλημα αρκει να μην ειναι καμια συσκευη του 1821.τα ασυρματα ειναι οτι καλυτερο γενικα για το θεμα επιβαρυνσης της γραμμης.κανονικα οταν βαζεις +1 τηλεφωνο η αλλαγη που κανει ως προς το adsl ειναι σχεδον αμελητεα.

Δημοσ.

Παιδιά το έβαλα το τηλέφωνο και το αλλο μεχρι τωρα δεν εχει προβλημα και οταν μιλαω δεν πεφτει η ταχυτητα ουτε αποσυνδεεται αλλα εχτες που δεν ειχα τηλεφωνο δευτερο οι αποσυνδεσεις βαρυσαν κοκκινο δεν αντεχω αλλο!!!!:mad:

Αν πάρω στην forthnet και μου αλλαξουν προφιλ ποσο ταχυτητα θα χάσω σε mbps περιπου γιατι δεν καταλαβαινω σε mbit

thanks!!! για την βοήθεια!!!

Δημοσ.
mbps =megabit per second = mbit = mbit:P

ενα megabit θα το χασεις σιγουρα

Παιδιά τώρα πήρα τηλέφωνο και μου ειπαν να το ξαναβάλω g.dmt και να συνδέσω το ρούτερ απευθείας στην κεντρικη πρίζα του τηλεφώνου και αν το πρόβλημα συνεχιστεί θα πρέπει να ερθει τεχνικος σπιτι!!!Αλλα δεν καταλαβαίνω γιατι να έχει πρόβλημα η καλωδίωση μου ολοκαινουργια καλώδια είναι πριν ενα μήνα τα άλλαξα!!!:-(

Τέλος παντων εγώ θα το συνδέσω απευθείας απο το κουτί και βλεπουμε!

Τώρα που έβαλα g.dmt γιατί έπεσε το margin απο 9 στα 6 ειναι καλο αυτό??

και το Downstream Line Attenuation ανέβηκε!:mad:

DSL Status: Connected

DSL Modulation Mode: G.dmt

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 4864 kbps

Upstream Rate: 1024 kbps

Downstream Margin: 6 db

Upstream Margin: 6 db

Downstream Line Attenuation: 49 db

Upstream Line Attenuation: 11 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 4 db

Δημοσ.

to g.dmt διαβαζει διαφορετικα τα χαρακτηριστικα.το Margin σου παντα ειναι στο 6 οτι ηταν στο 9 χωρις αλλαγη προφιλ ητανεπειδη κανει σκαμπανεβασματα.ναι θα μπορουσε να φταιει κατι στα καλωδια οχι μονο στην οριζοντια καλωδιωση αλλα και στην καθετη.

Δημοσ.
to g.dmt διαβαζει διαφορετικα τα χαρακτηριστικα.το Margin σου παντα ειναι στο 6 οτι ηταν στο 9 χωρις αλλαγη προφιλ ητανεπειδη κανει σκαμπανεβασματα.ναι θα μπορουσε να φταιει κατι στα καλωδια οχι μονο στην οριζοντια καλωδιωση αλλα και στην καθετη.

Παιδιά σύνσεσα το ρούτερ κατευθείαν στο κουτι οπως μου ειπαν χωρίς τηλέφωνα και spliter αλλα αποσυνδέθηκε παλι!

Μου ειχαν πει οτι αν αποσυνδεθεί να τους πάρω να στείλουν τεχνικο αλλα τι να κάνει ο τεχνικος σπίτι αφου αποσυνδεθηκε και ετσι!

Τι να τους πω??

Δημοσ.

Τωρα σήμερα δεν συνδεεται καθόλου πάλι!!

με το buadtec του ΟΤΕ ειμαι τωρα και δουλευει ρολόι αλλα δεν ειναι ασυρματο!

Εσεις στη θέση μου τι θα κάνατε?:rolleyes::o

---------- Προσθήκη στις 12:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:53 ----------

Τωρα σήμερα δεν συνδεεται καθόλου πάλι!!

με το buadtec του ΟΤΕ ειμαι τωρα και δουλευει ρολόι αλλα δεν ειναι ασυρματο!

Εσεις στη θέση μου τι θα κάνατε?:rolleyes::o

Τι να πω ρε παιδια εχω βουρλιστει εβαλα multimode και μπήκε αλλα με τις αποσυνδέσεισ τι να κάνω αφου αποσυνδέετε και απο το κουτι εξω στον τοιχο κατευθείαν χωρις συσκευες?

---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:09 ----------

κανεις??

Να τους πω να στείλουν τεχνικο?

Δημοσ.

Εμενα που εκανε συνεχεια αποσυνδεσεις αλλαξα το καλωδιο τηλεφωνου με ενα μικροτερο και με καλυτερο pin στο τελος,διοτι με το παραμικρο κουνημα με το προεγουμενο καλωδιο που ειχα επεφτε η συνδεση...

Δημοσ.

αλλιως οπως ειχαμε πει και στην αρχη βαζεις το baudtec να μπαινει στο νετ και το Linksys Να παιζει σαν access point Πανω στο baudtec.

Δημοσ.
αλλιως οπως ειχαμε πει και στην αρχη βαζεις το baudtec να μπαινει στο νετ και το Linksys Να παιζει σαν access point Πανω στο baudtec.

και πως γινετε αυτο πως θα τα συνδέσω?

Θα εχω μειονεκτήματα στη ταχυτητα?

Δημοσ.

hi(σε ολους,,ειμαι noob εδω),βασικα με forthnet ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα αποσυνδεσεων για 1 χρονο και..

Περασα σε conn-x γιατι ειχα πειστει πως η forthnet απλως παρειχε χαμηλης ποιοτητας

υπηρεσια ---κ για να μπορω να συννενοουμαι με τους τεχνικους του ΟΤΕ αμεσα----.ΤΩΡΑ, με conn-x 24 τα ιδια χαλια...ηρθε τεχνικος ελεγξε τη γραμμη κ μου ειπε

"ειναι εντελως οκ " οταν του ειπα οτι αποσυνδεσεις γινονται (οχι παντα βεβαια)οταν καποιος χρησημοποιει το ασανσερ στη πολυκατοικια ----(lol- αλλα ετσι ειναι)η αν λειτουργει καποια ενεργοβορα συσκευη στο σπιτι!---ξαναελεγχει κ βρισκει τεραστιο θορυβο...

Νομιζω οτι σε αυτη τη περιπτωση εχεις πεσει κ εσυ... ο ΟΤΕ δν μπορει να κανει κατι εδω ουτε κ καμια ρυθμιση-αλλαγη ρουτερ ..σχεδον 2 χρονια το παλευω κ εγω αλλα τπτ..

οταν γινονται "γερές" παρεμβολες απο ΔΕΗ δν υπαρχει μαγική ρυθμιση να σε ξελασπωσει...

οταν γινονται "γερές" παρεμβολες απο ΔΕΗ ειτε στα 19 "κλειδωνεις " ειτε στα 12 ειτε στα 2 ,αποσυνδεσεις θα εχεις παντα.-

# αποσυνδεσεων /ημερα : min 5 ,max 30 ++

ΛΥΣΗ 1η:(την οποια θα δοκιμασω σε λιγες ημερες και μετα απο προταση του τεχνικου ΟΤΕ )ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ...

ΛΥΣΗ 2η : Αλλαγη σπιτιου κ αντε γεια!

Δημοσ.
και πως γινετε αυτο πως θα τα συνδέσω?

Θα εχω μειονεκτήματα στη ταχυτητα?

οχι δεν θα εχεις.baudtec Το σεταρεις κανονικα px me ip 192.168.1.1 .το linksys του κλεινεις τον dhcp και του βαζεις Ip 192.168.1.200.τα συνδεεις μεταξυ τους Lan me lan και εισαι οκ.στο Linksys δεν βαζεις Username και password και τετοια απλα φτιαχνεις το ασυρματο και τιποτε αλλο.το baudtec κανονικα το σεταρεις και Port forward κανεις κανονικα σαν να μην υπαρχει το Linksys.

hi(σε ολους,,ειμαι noob εδω),βασικα με forthnet ειχα κ εγω το ιδιο προβλημα αποσυνδεσεων για 1 χρονο και..

Περασα σε conn-x γιατι ειχα πειστει πως η forthnet απλως παρειχε χαμηλης ποιοτητας

υπηρεσια ---κ για να μπορω να συννενοουμαι με τους τεχνικους του ΟΤΕ αμεσα----.ΤΩΡΑ, με conn-x 24 τα ιδια χαλια...ηρθε τεχνικος ελεγξε τη γραμμη κ μου ειπε

"ειναι εντελως οκ " οταν του ειπα οτι αποσυνδεσεις γινονται (οχι παντα βεβαια)οταν καποιος χρησημοποιει το ασανσερ στη πολυκατοικια ----(lol- αλλα ετσι ειναι)η αν λειτουργει καποια ενεργοβορα συσκευη στο σπιτι!---ξαναελεγχει κ βρισκει τεραστιο θορυβο...

Νομιζω οτι σε αυτη τη περιπτωση εχεις πεσει κ εσυ... ο ΟΤΕ δν μπορει να κανει κατι εδω ουτε κ καμια ρυθμιση-αλλαγη ρουτερ ..σχεδον 2 χρονια το παλευω κ εγω αλλα τπτ..

οταν γινονται "γερές" παρεμβολες απο ΔΕΗ δν υπαρχει μαγική ρυθμιση να σε ξελασπωσει...

οταν γινονται "γερές" παρεμβολες απο ΔΕΗ ειτε στα 19 "κλειδωνεις " ειτε στα 12 ειτε στα 2 ,αποσυνδεσεις θα εχεις παντα.-

# αποσυνδεσεων /ημερα : min 5 ,max 30 ++

ΛΥΣΗ 1η:(την οποια θα δοκιμασω σε λιγες ημερες και μετα απο προταση του τεχνικου ΟΤΕ )ΚΑΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ...

ΛΥΣΗ 2η : Αλλαγη σπιτιου κ αντε γεια!

εσυ πετυχες στην περιπτωση.συνηθως φταιει η γραμμη εξω απο το σπιτι για τις αποσυνδεσεις και οχι μεσα στο σπιτι.εσενα ειναι περιπτωση η μονη λυση τραβας απο το κουτι σου εξωτερικο καλωδιο αν πραγματι γινεται ετσι οπως το λες.

Δημοσ.

Παιδιά το linksys αφησα ετσι γιατι οταν το εχω σε g.dmt δεν βλεπω αποσυνδεσεις (αντε μια την μερα να κανει) αλλα οταν σβηνω το ups (που σβηνει και το ρουτερ) την αλλη μερα που θα ανοιξω το ρουτερ δεν συνδεεται και πρεπει να το βαλω Multimode και μολις συνδεθεί με multimode βαζω g.dmt και δουλευει μια χαρα!!!

Γιατι οταν βγει απο το ρευμα μετα πρεπει να το βαλω πρωτα multimode και μετα g.dmt για να συνδεθει??:-(

Δημοσ.

αυτο ειναι πολυ κουφο.αν και καταρχην δεν βλεπω λογο να κλεινεις το Ups γενικα.αν το αφησεις g.dmt τι γινετε?δεν συγχρονιζει δεν παιρνει ip τι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...