Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξετσεκαρε τα 14, 24 απο το πρωτο μενου και πες μου.... ετσι μαλλον θα παιζεις ψιλοκαλα, αλλα η γραμμη σου ειναι για 4 φιλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ξετσεκαρε τα 14, 24 απο το πρωτο μενου και πες μου.... ετσι μαλλον θα παιζεις ψιλοκαλα, αλλα η γραμμη σου ειναι για 4 φιλε

Το έκανα για να δουμε!

Επεξ/σία από jimmy007
Δημοσ.
Το έκανα για να δουμε!

μπα χειροτερα σημερα μου εσπασε τα νεύρα καθε λεπτο και αποσυνδεση σε μια στιγμη!

με βλεπω με κανα thomson στο τελος!:cry::fear:

Δημοσ.

απλα αν βρεις ενα thomson για δοκιμη θα ειναι καλη φαση.αλλα δυστυχως με τετοια attenuation ειναι λιγο μονοδρομος.για αυτο ο οτε απο παλια εκανε ελεγχους και εδινε thomson.ηξερε τι παιζει με καλωδια κτλ.

Δημοσ.
απλα αν βρεις ενα thomson για δοκιμη θα ειναι καλη φαση.αλλα δυστυχως με τετοια attenuation ειναι λιγο μονοδρομος.για αυτο ο οτε απο παλια εκανε ελεγχους και εδινε thomson.ηξερε τι παιζει με καλωδια κτλ.

το thomson εχει μειονεκτηματα απο το linksys?

Δημοσ.

Αν βαλεις 4 γραμμη θα παιζεις καλυτερα απο οτι εισαι τωρα να ξερεις φιλε που υποτιθεται εχεις 24αρα. Παιξε με συδυασμους εκει μεσα στο μενου και μονος σου παντως....................

Δημοσ.

επαιζα στην αρχη 17mbit @ 6 snr και ειχα αποσυνδεσεις καθε λιγο και λιγακι...

τους πηρα τηλ να μου φορτωσουν το προφιλ με 8-10 snr..

εδω και 1,5 χρονο παιζω ~15mbit αλλα η γραμμη ειναι βραχος...

με Speedtouch TG585v7..

Δημοσ.
εχει τιποτα καλυτερο το thomson απο το linksys?

Εκτος του οτι ειναι εξαιρετικα σταθερο σε ανωμαλα εδαφη οπως το siemens, κατα τα αλλα ειναι οτι πιο πατατα εχω ever δουλεψει, αλλα εσενα μπορει να σου κατσει με φευγα attenuation

Δημοσ.
εχει τιποτα καλυτερο το thomson απο το linksys?

την σταθεροτητα και με διαφορα καλως η κακως

το thomson εχει μειονεκτηματα απο το linksys?

ναι αρκετα.δυσκολο μενου το thomson θελει αλλο firmware για να γλιτωσεις κανα reboot οταν ζοριζεις το ασυρματο.εγω παντως εχο το 784 με voip και αλλο firmware και δεν εχω κανενα παραπονο.

Αν βαλεις 4 γραμμη θα παιζεις καλυτερα απο οτι εισαι τωρα να ξερεις φιλε που υποτιθεται εχεις 24αρα. Παιξε με συδυασμους εκει μεσα στο μενου και μονος σου παντως....................

αρκει να του δινουν 4 αρα.

Εκτος του οτι ειναι εξαιρετικα σταθερο σε ανωμαλα εδαφη οπως το siemens, κατα τα αλλα ειναι οτι πιο πατατα εχω ever δουλεψει, αλλα εσενα μπορει να σου κατσει με φευγα attenuation

δεν θα διαφωνησω αλλα υπαρχουν ρουτερ πολυ χειροτερα απο το thomson.το thomson to βαζω στα νορμαλ ρουτερ.πχ ta crypto ειναι τελειως off.τουλαχιστον ουτε τα προβληματα του siemens oyte tou crypto εχει το thomson και σιγουρα με πιο νεα firmware παιζουν αρκετα καλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα δεν συνδεετε καθόλου μα καθόλου αναβει το dsl το λαμπάκι και μετα σβηνει μετα απο λιγο τα ιδια και το λαμπάκι του ιντερνετ καθόλου!!:-(

Στα status λεει Negotiating αντι για connected και ολα τα παρακάτω μηδεν!

τωρα ειμαι με ενα baudtec του ΟΤΕ το ενσύρματο!:cry:

γιατί δεν κάνει συνδεση??

Επεξ/σία από jimmy007
Δημοσ.

Μια από τα ίδια. Συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά το βράδυ, όπως και αισθητή μείωση της ταχύτητας το βράδυ επίσης. Είχα και σήμερα το πρωί μια αποσύνδεση και μίλησα με fothnet και με ενημέρωσαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στη γραμμή μου. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι θέμα modem (NETGEAR) αλλά θέμα forthnet καθαρά. Δεν είναι δυνατόν να είναι κάτι άλλο, αφού παρουσιάζεται συγκεκριμένες ώρες και συνέβη ξαφνικά. Απλά ήθελα να το αναφέρω !!! :fear:

Δημοσ.
Μια από τα ίδια. Συνεχείς αποσυνδέσεις ειδικά το βράδυ, όπως και αισθητή μείωση της ταχύτητας το βράδυ επίσης. Είχα και σήμερα το πρωί μια αποσύνδεση και μίλησα με fothnet και με ενημέρωσαν ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα στη γραμμή μου. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι θέμα modem (NETGEAR) αλλά θέμα forthnet καθαρά. Δεν είναι δυνατόν να είναι κάτι άλλο, αφού παρουσιάζεται συγκεκριμένες ώρες και συνέβη ξαφνικά. Απλά ήθελα να το αναφέρω !!! :fear:

του εκανα hard reboot και μπήκε!

δεν ήταν θεμα γραμμής μαλλον σε εμενα γιατι με το reboot εφτιαξε!

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να βάλω αλλο ενα τηλέφωνο στο δωματιο!!

Αν στο splitter βαλω ταφ εκει που λεει phone για να πάρω 2η γραμμή στο

δωμάτιο θα επηρεαστεί τιποτα?

Θα εχει πιο πολλές αποσυνδέσεις , θα ρίξει την ταχύτητα?

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:02 ----------

Παιδιά θέλω να βάλω αλλο ενα τηλέφωνο στο δωματιο!!

Αν στο splitter βαλω ταφ εκει που λεει phone για να πάρω 2η γραμμή στο

δωμάτιο θα επηρεαστεί τιποτα?

Θα εχει πιο πολλές αποσυνδέσεις , θα ρίξει την ταχύτητα?

τιποτα??

τι πρεπει να κανω για να βάλω δευτερο τηλέφωνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...