poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) h περιοχη δεν παιζει κανεναν ρολο.μπορει να εισαστε και στην ιδια πολυκατοικια και ο ενας να εχει τελειως διαφορετικη γραμμη απο τον αλλον.αχ ετσι για να μπριζωσω μερικους αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης Link Information Uptime: 21 days, 8:36:26 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.016 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 132,53 / 121,39 Type: PPPoE Uptime: 15 days, 19:15:58 speedtouch 780 21 μερες ειναι up to adsl και 16 μερες σχεδον με την ιδια ip χωρις κανενα disconect:P οταν εχεις καλο χαλκο και καλο ρουτερ τοτε ολα παιζουν μια χαρα. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2009 από poulinos
venejo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Για χαλκούς και τέτοια δεν ξέρω καθώς του σπιτιού έχουν αλλαχθεί και για κάνα χρόνο ήμουν οκ. Linksys WAG200G (1.01.08 f/w) DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 18015 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 7 db Upstream Margin: 12 db Downstream Line Attenuation: 24 db Upstream Line Attenuation: 5.5 db Downstream Transmit Power: 9 db Upstream Transmit Power: 18 db Από το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς (Καλή Χρονιά κιόλας) με είχε ταράξει στις αποσυνδέσεις. Συνδεόταν 5-10 δεύτερα και έβγαινε ξαναψαχνε DSL και μετα να κάνει Login, συνέχεια έτσι. Πήρα τηλ. ευτυχώς έπιασα αμέσως, μου λέει η κοπελιά "ναι τις βλέπω τις προσπάθιες, θα το δώσω βλάβη" κ.λ.π Πήρε κινητό μου για να με πάρει τεχνικός..... αλλά πού. Εφτιαξε για καμμιά ώρα, αποσυνδεόταν πιο αργά. Απο εκεί και μετά καλά. Σήμερα το βράδυ πάλι άρχισε να κάνει τα ίδια. Όχι συχνά ανα 15' όμως και συνδέεται γρήγορα. Τι έπαθαν ή τι παλεύουν δε ξέρω.....
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 μηπως το margin πεφτει?δοκιμη με αλλο ρουτερ?βλεποω να σου αλλαζουν προφιλ για να ειναι πιο stable.
venejo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δε ξέρω για margin, για ρούτερ πάλι δεν πρόκειται να ασχοληθώ. Το αφήνω ως έχει αν και έχει φτιάξει αρκετά η κατάσταση. Είδωμεν...
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2009 και το να φτεει κατι στο σπιτι ενω επαιζες κανονικα ειναι λιγουλακι δυσκολο ειτε εχουν αλλαχθει ειτε οχι.μπορει και καινουρια να ειναι τα καλωδια και να εχει γινει βλακεια.τουλαχιστον πεστους να σου κοψουν λιγο ταχυτητα δηλαδη να αλλαξουν margin για να γινει πιο σταθερη.
jimmy007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Παιδια εχω και εγω το double play της forthnet και απο την αρχη της συνδεσης κανει κατι αποσυνδεσεις 3-4 φορες την μερα! Εχω το Linksys wag200 και εχτες πηρα τηλεφωνο στην forthnet και μου ειπαν αν εχω αλλαξει την πριζα του ΟΤΕ σε rj11,χωρις να ξερω τι ειναι αυτα εγω του λέω ναι! Και μετα μου λεει να παω στην κεντρικη σελιδα του ρουτερ και να αλλαξω το DSL Modulation που το ειχα σε G.dmt se Multimode,το εκανα αλλα παλι σημερα ειδα κοκκινισε το λαμπακι του ιντερνετ στο ρουτερ (αποσυνδεση)! Να πω οτι και με τον ΟΤΕ δεν ειχα κουτι,απο το κουτι εξω στον τοιχο ερχεται καλωδιο κατευθιαν στο splitter ! Τι να κάνω αυτη η πριζα τι είναι??
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αφου ερχεται κατευθειαν καλωδιο απεξω στο splitter δεν εχεις θεμα για πριζακι.ειναι το κλασικο τηλεφωνικο πριζακι που εχουν ολοι στα σπιτια τους για να συνδεσουν το τηλ. οσο για σενα ερωτησεις.εχεις αλλου τηλεφωνο που δεν εχει φιλτρο εκτος απο εκει που εχεις splitter?β.firmware update εχεις κανει στο Linksys?
tolis1983 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 h περιοχη δεν παιζει κανεναν ρολο.μπορει να εισαστε και στην ιδια πολυκατοικια και ο ενας να εχει τελειως διαφορετικη γραμμη απο τον αλλον.αχ ετσι για να μπριζωσω μερικουςαυτα ειναι τα χαρακτηριστικα της γραμμης Link Information Uptime: 21 days, 8:36:26 Modulation: G.992.5 annex A Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 12.016 Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 132,53 / 121,39 Type: PPPoE Uptime: 15 days, 19:15:58 speedtouch 780 21 μερες ειναι up to adsl και 16 μερες σχεδον με την ιδια ip χωρις κανενα disconect:P οταν εχεις καλο χαλκο και καλο ρουτερ τοτε ολα παιζουν μια χαρα. ποσο line attenution εχεις?
jimmy007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 αφου ερχεται κατευθειαν καλωδιο απεξω στο splitter δεν εχεις θεμα για πριζακι.ειναι το κλασικο τηλεφωνικο πριζακι που εχουν ολοι στα σπιτια τους για να συνδεσουν το τηλ.οσο για σενα ερωτησεις.εχεις αλλου τηλεφωνο που δεν εχει φιλτρο εκτος απο εκει που εχεις splitter?β.firmware update εχεις κανει στο Linksys? Δεν εχω αλλο τηλεφωνο οχι, firmware εχω το 1.01.09 παρε και ενα status: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 5349 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 47 db Upstream Line Attenuation: 10.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 ποσο line attenution εχεις? 29 αν θυμαμαι σωστα.δεν ειμαι σπιτι τωρα.τωρα εχω το 748 και κλειδωνω στα 13300. Δεν εχω αλλο τηλεφωνο οχι,firmware εχω το 1.01.09 παρε και ενα status: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 5349 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 47 db Upstream Line Attenuation: 10.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db δεν παιζει ποτε το linksys να παιξει σωστα με 47 attenuation στο down.ειναι τοο much για αυτο το ρουτερ.αυτο ειναι που ελεγα οτι το Linksys ωραιο ρουτερ αλλα οχι για τοσο attenuation και οτι το thomson ειναι για τετοιες χαλια γραμμες και μου λεγαν μα η μαπα το Thomson γιατι το υποστηριζεις κτλ κτλ.το υποστηριζω γιατι σε κατι τετοιες γραμμες παιζει πολυ καλυτερα
jimmy007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 29 αν θυμαμαι σωστα.δεν ειμαι σπιτι τωρα.τωρα εχω το 748 και κλειδωνω στα 13300. δεν παιζει ποτε το linksys να παιξει σωστα με 47 attenuation στο down.ειναι τοο much για αυτο το ρουτερ.αυτο ειναι που ελεγα οτι το Linksys ωραιο ρουτερ αλλα οχι για τοσο attenuation και οτι το thomson ειναι για τετοιες χαλια γραμμες και μου λεγαν μα η μαπα το Thomson γιατι το υποστηριζεις κτλ κτλ.το υποστηριζω γιατι σε κατι τετοιες γραμμες παιζει πολυ καλυτερα πριν παρω τηλεφωνο στην forthnet εδειχνε αυτα τα status! DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: G.dmt DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 5248 kbps Upstream Rate: 1024 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 49 db Upstream Line Attenuation: 11.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 5 db και τωρα αυτα: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 5349 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 10 db Downstream Line Attenuation: 47 db Upstream Line Attenuation: 10.5 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db οποτε τι κανω?
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 δεν νομιζω οτι με το Linksys θα καταφερεις να κανεις πολλα.ειτε g.dmt ειτε Multimode ειτε 47 ειτε 49 ειναι και τα 2.... αστα να πανε.με g.dmt ισως παιξει λιγο πιο σταθερα.αλλαγη προφιλ μπορει να σου κανουν αμα θες δηλαδη να σου βαλουν το Margin στα 8 για πιο σταθερα αλλα θα σου ριξει την ταχυτητα κοντα στα 4.απο σενα εξαρτατε.θα γινει λογικα πιο σταθερη αλλα με το αναλογο τιμημα.
jimmy007 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 δεν νομιζω οτι με το Linksys θα καταφερεις να κανεις πολλα.ειτε g.dmt ειτε Multimode ειτε 47 ειτε 49 ειναι και τα 2.... αστα να πανε.με g.dmt ισως παιξει λιγο πιο σταθερα.αλλαγη προφιλ μπορει να σου κανουν αμα θες δηλαδη να σου βαλουν το Margin στα 8 για πιο σταθερα αλλα θα σου ριξει την ταχυτητα κοντα στα 4.απο σενα εξαρτατε.θα γινει λογικα πιο σταθερη αλλα με το αναλογο τιμημα. στα ποσα πρεπει να ειναι το Downstream Line Attenuation για να σταθεροποιηθει το linksys??
_Anonymous_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μεχρι 40-44 παιζουν καλα τα linksys, απο οσο εχω δοκιμασει. Βαλτο g.dmt και δε θα εχεις αποσυνδεσεις. Παντως η γραμμη σου δε κανει για 24.... βασικα ουτε για 8 δε κανει, αν και βλεπω οτι αν και εισαι μακρια, εισαι κουμπωμενος σε καλο dslam
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 στα ποσα πρεπει να ειναι το Downstream Line Attenuation για να σταθεροποιηθει το linksys?? το downstream attenuation δεν αλλαζει εκτος αν μεταφερεις το σπιτι πιο κοντα στον οτε. Μεχρι 40-44 παιζουν καλα τα linksys, απο οσο εχω δοκιμασει. Βαλτο g.dmt και δε θα εχεις αποσυνδεσεις. Παντως η γραμμη σου δε κανει για 24.... βασικα ουτε για 8 δε κανει εχει και με g.dmt Οπως γραφει στην αρχη. πολλες φορες ουτε με 40 δεν παιζουν σωστα.εξαρτατε ποσο σταθερη ειναι και η γραμμη.αστα ναπανε.οταν βλεπω attenuation 40 και πανω νιωθω οτι ειμαι ουγκαντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα