Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 παρεμβολές από την μπρίζα του ρεύματος στις καλωδιώσεις του τηλεφώνου... ειδικά αν είναι σκατά φτιαγμένα είναι σίγουρο όχι απλά πιθανό ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο...
Dark Dominion Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ναι αυτό είναι, ακόμα να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, να 'στε όλοι καλά. Antonl μου γλύτωσες 60 ευρώ με την ιδέα που μου έδωσες!
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Είναι θέμα router,γι'αυτό σε ρώτησα.Βάλε G.dmt αντι για adsl2+ kai PPoA αντι PPoE,κάνε restart και θα είσαι OK.Απλώς θα συνδέεσαι σε χαμηλότερη ταχύτητα.Δεν θα έχεις όμως αποσυνδέσεις.Δοκίμασε και πες μου!! βρε παιδια οχι τετοιες λυσεις.το dslam παιζει pppoe οχι pppoa απο default.και το g.dmt δεν ειναι λυση Έχω το Linksys WAG200G Οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής: Encapsulation: RFC2156 PPPoE Multiplexing: LLC Qos Type:UBR Autodetect: Enable Virtual Circuit: 8VPI 35VCI DSL Modulation: ADSL2+ Keep Alive: Redial period 30s MTU: AUTO (1500) Και τα στατιστικά μου είναι τα εξής: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 10025 kbps Upstream Rate: 1021 kbps Downstream Margin: 9 db Upstream Margin: 9 db Downstream Line Attenuation: 24 db Upstream Line Attenuation: 6 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 21 db περνα και το τελευταιο firmware 1.01.08 για πιο σταθερα. Πάντως και εγώ έχω το ίδιο router με το ίδιο πρόβλημα .Τι να τα κάνω τα 14Mbps όταν με πέταγε έξω κάθε τόσο??? Τώρα μπαίνω με 9Mbps χωρίς καμία αποσύνδεση.Και εσυ απο 10 θα πας στα 9Mbps,so what????Στην τελική μην το κάνεις επειδή σου το λέω εγω,αλλά επειδή στο γράφει εδώ http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447Κάνε οτι νομίζεις αυτο που γραφει εκει δεν ειναι για ιδιοκτυτο.ειναι για συνδεση σε dslam toy ote και συγκεκριμενα σε marak το οποιο δεν παιζει με multimode και παιζει με g.dmt καρφωτα.και επισης του οτε επαιζαν με pppoa/vc και οχι pppoe/llc.απο εκει ειναι οι οδηγιες.προς θεου μην της βαλεις κανεις αυτες σε ιδιοκτυτο.
kostis71 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παιδια εχω 2play και θα σας πω οτι δεν ειχα τηλεφωνο και internet για 1 εβδομαδα.Οι ταχυτητες που πιανω ειναι μεχρι 15990 downstream/1021 upstream και το κορυφαιο ειναι οταν με καλουν στο τηλ.πεφτει το Internet.Tους εχω παρει τηλ απειρες φορες αλλα λυση δεν μπορουν να δωσουν.Πριν γινει η μεγαλη διακοπη της 1 εβδομαδας λειτιυργουσαν ολα αλλα παλι σε χαμηλες ταχυτητες για αυτο που διαφημιζουν.Σκεφτομαι πολυ εντονα να γυρισω σε ΟΤΕ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παιδια εχω 2play και θα σας πω οτι δεν ειχα τηλεφωνο και internet για 1 εβδομαδα.Οι ταχυτητες που πιανω ειναι μεχρι 15990 downstream/1021 upstream και το κορυφαιο ειναι οταν με καλουν στο τηλ.πεφτει το Internet.Tους εχω παρει τηλ απειρες φορες αλλα λυση δεν μπορουν να δωσουν.Πριν γινει η μεγαλη διακοπη της 1 εβδομαδας λειτιυργουσαν ολα αλλα παλι σε χαμηλες ταχυτητες για αυτο που διαφημιζουν.Σκεφτομαι πολυ εντονα να γυρισω σε ΟΤΕ. 15990 downstream και το λες λίγο? μια χαρά είσαι... βάζεις και έναν download manager και εκμεταλεύεσαι στο έπακρο την γραμμή το adsl2+ που προσφέρουν ΟΛΟΙ οι ISPs είναι ΕΩΣ 24mbit όχι 24mbit, όπου και να πας το ίδιο θα πιάνεις... φιλτράκια έχεις βάλει σε ΟΛΑ τα τηλέφωνα του σπιτιού?
adi32 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 15990 ειναι καλη ταχυτητα για τις αποσυνδεσεις οταν χτυπαει τηλεφωνο ελεγξε αν εχεις βαλει φιλτρα σε ολα τα τηλεφωνα
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 σε οποια ετερεια και να πας θα παρεις τον ιδιο χαλκο οποτε θα εχεις το ιδιο προβλημα εκτος αν πας πχ καπου και σου δωσουν ενα megabit οποτε εκει ναι ειναι λιγο δυσκολο να υπαρξει το προβλημα. απο την αλλη μπορει να ειναι προβλημα στον χαλκο εξω μπορει να ειναι προβλημα στην καλωδιωση του σπιτιου σου μπορει συναγερμος χωρις φιλτρο μεχρι και κομενο και ξαναενωμενο καλωδιο που ειχε σκουριασει ειχα δει σε μια περιπτωση.αν μπορεις να δοκιμασεις κατανεμητη η να δοκιμασεις στο κεντρικο πριζακι τουλαχιστον θα ηταν καλο.μεχρι και ενα αναπληρωματικο ζευγαρι μπορει να ειναι ενωμενο και να εχεις αυτο το προβλημα.
kostis71 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Device Info Board ID: 96338L-2M-8M Software Version: 3.02L.09.A2pB019b8.d16m Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-0.8 This information reflects the current status of your DSL connection. Line Rate - Upstream (Kbps): 1021 Line Rate - Downstream (Kbps): 15012 LAN IP Address: 192.168.1.1 Default Gateway: 194.219.239.109 Primary DNS Server: 193.92.150.3 Secondary DNS Server: 194.219.227.2 Αυτες ειναι οι μετρησεις του router.Εχω βαλει spliter κατευθειαν στη τηλεφωνικη γραμμη. Πως κατεβαζω download manager και τι ακριβως κανει?
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 αν και δεν εγραψες ουτε margin ουτε attenuation.ενας download manager ινε το http://www.getright.com απλα σπαει το αρχειο σε μικροτερα κομματια και προσπαθει να ανοιξει πιο ποολλα connectios με το site και με τα mirrors των sites για να κατεβει πιο γρηγορα ενα αρχειο.
chrismfz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Ασχετο, με 24db attenuation να κλειδώνει στα 10 περιπου mbps υποπτο δεν είναι? Εγω κλειδώνω στα 20-21mbps με 22db attenuation και δεν είχα ποτε αποσυνδέσεις.. (για Forthnet Ιδιοκτητο μιλάω και εγω..) edit: εκτος αν ο χαλκος μου ειναι Super-χαλκος και μόνο εγω πιανω τοσα...
giorgosv Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παιδια εχω 2play και θα σας πω οτι δεν ειχα τηλεφωνο και internet για 1 εβδομαδα.Οι ταχυτητες που πιανω ειναι μεχρι 15990 downstream/1021 upstream και το κορυφαιο ειναι οταν με καλουν στο τηλ.πεφτει το Internet.Tους εχω παρει τηλ απειρες φορες αλλα λυση δεν μπορουν να δωσουν.Πριν γινει η μεγαλη διακοπη της 1 εβδομαδας λειτιυργουσαν ολα αλλα παλι σε χαμηλες ταχυτητες για αυτο που διαφημιζουν.Σκεφτομαι πολυ εντονα να γυρισω σε ΟΤΕ. Φίλε μου και εγώ τα ίδια.Νέα Ιωνία είμαι και από τις 21/12 δεν είχα internet (είμαι στο 2play). Κλείδωνε το router στα 13000/1021 και δεν έβρισκε ip να συνδεθει. Τους είχα ταράξει στα τηλέφωνα και προκοπή καμία. Έστειλα και ένα mail προς εξυπηρέτηση πελατών τους, κοινοποιημένο και στο inka και στην ΕΕΤΤ και μου ρθε ως δια μαγείας το internet πριν μια ώρα.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 καμποσοι κλειδωνουν 20+ απλα πρεπει να εισαι κοντα στον οτε.
athns Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 βρε παιδια οχι τετοιες λυσεις.το dslam παιζει pppoe οχι pppoa απο default.και το g.dmt δεν ειναι λυση περνα και το τελευταιο firmware 1.01.08 για πιο σταθερα. αυτο που γραφει εκει δεν ειναι για ιδιοκτυτο.ειναι για συνδεση σε dslam toy ote και συγκεκριμενα σε marak το οποιο δεν παιζει με multimode και παιζει με g.dmt καρφωτα.και επισης του οτε επαιζαν με pppoa/vc και οχι pppoe/llc.απο εκει ειναι οι οδηγιες.προς θεου μην της βαλεις κανεις αυτες σε ιδιοκτυτο. Ίσως να έκανα λάθος παιδιά,sorry,όμως εγώ πρότεινα στον φίλο αυτό που έκανα εγώ για να λύσω παρόμοιο πρόβλημα.Βέβαια δεν έχω bouble play.Πάντως αν θέλει κάποιος να βοηθήσει,ας μου πει τι μπορεί να φταίει που το noise margin (τρέχω το routerstats) βουτάει ξαφνικά όταν είμαι σε adsl2+ απο 9db ή και 10db και φτάνει -2 μέχρι και -5 με αποτέλεσμα να με πετάει.Αν ενδιαφερθεί κάποιος θα δώσω και άλλα στοιχεία.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 εκει υπαρχει και η λυσν αμα ο οτε δεν κανει τιποτα να σουθ βαλουν προφιλ 15 απο την forthnet.βεβεα και αυτο που κανεις ειναι και αυτο μια λυση οχι παντα η σωστη.εξαρτατε απο πολλα.
spyrosr21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Και εμενα ρε φιλε τις τελευταιες μερες τα βραδια μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Σε ποια περιοχη μενεις? -----Προστέθηκε 2/1/2009 στις 12 : 17 : 39----- Τις τελευταίες 10-12 ημέρες παρατηρώ τρελό πρόβλημα αποσυνδέσεων, κυρίως κατά το διάστημα 18:00 έως και 22:00 το βράδυ. Κάθε 1,2 λεπτά η σύνδεση πέφτει. Έχω μιλήσει 2 φορές με forthnet και συμφώνησα να έρθει τεχνικός στον χώρο μου μήπως φταίει κάτι από την πλευρά μου. Βέβαια έχω δοκιμάσει πρώτα χωρίς τηλέφωνα αλλά και σε άλλη πρίζα εκείνο το χρονικό διάστημα και δεν έχω δει διαφορά. Συναγερμός επίσης δεν παίζει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι από το σπίτι μου και να εκδηλώνεται κυρίως εκείνες τις ώρες; Και εμενα ρε φιλε τις τελευταιες μερες τα βραδια μου παρουσιαζει το ιδιο προβλημα. Σε ποια περιοχη μενεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα