Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καινουριο rj-11 το καλώδιο, όχι δικτύου. Ναι, άλλαξα όλο το πριζάκι από διπολικό σε rj-11.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

απλα εγω το λεω για δυο λογους.

α. οπως ειπες η forthnet Θα πιεσει τον οτε ο οτε θα πει δεν παιζει λογω μεγαλης αποστασης και ληγει εεκει.so simple.θα βγουν συνδυαστικο και θα πει ο οτε παλι μεγαλη αποσταση και θα ληξει εκει γιατι αντε να αποδειξεις οτι οι αλλοι παιζουν μια χαρα η οτι το πρωι παιζω καλα το βραδυ δεν παιζω.

β.και στην εεττ να στειλεις οπως και εκανες η forthnet θα πει το δωσαμε βλαβη στον οτε βγηκαμε συνδυαστικο και ο οτε ειπε μεγαλη αποσταση οποτε παλι ληγει εκει.οποτε απλα εχεις κανει ενα γυρο παραπανω χωρις λογο.

όπως τα είπες φίλε μου έγιναν !!! έπαιξα και έχασα !!!

δεν βγάζεις άκρη με αυτούς όλους !!!

Δημοσ.

όπως τα είπες φίλε μου έγιναν !!! έπαιξα και έχασα !!!

δεν βγάζεις άκρη με αυτούς όλους !!!

αν επαιζε ο γειτονας κανονικα που ειναι στο ιδιο box με εσενα θα σου ελεγα οκ ενεργοποιησε νεα γραμμη.αλλα εφοσον δνε παιζει και αυτος σιγα μην σκαψουν να κανουν αλλαγες.το ριχνουν στο μεγαλο attenuation και τερμα.και καλα που εχεις εστω και λιγο adsl εστω και απο αυτες τις συνθηκες.αλλοι δεν παιζουν καθολοθ εν ετος 2012.

εδω ο αλλος ειχε μια adsl ηδη στον χωρο του στην λευκαδα ζητησε η forthnet δευτερη και λενε δεν παιζει λογω αποστασης.(ενω ειχε ηδη ).λενε του πελατη ζητα adsl οτε να δουμε.ζηταει adsl απο οτε του λενε δεν παιζει λογω μεγαλης αποστασης.τους λεει οτι εχω ηδη μια απλα θελω και αλλη...ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ποτε η δευτερη.τοσο απλα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπέρα

έφυγα απο forthnet και πηγα στον οτε - το πρόβλημα πάλι το ίδιο !!

πήρα στο τεχνικό τμήμα και ζήτησα να γίνει μια προσπάθεια να λυθεί το θέμα μου μιας και έγινα πελάτης τους δοκιμάζοντας αλλαγή απαιρχομενου ή αλλαγή με σύνδεση σε άλλο κουτί του καλωδίου μου με χρέωση δική μου αλλά κατάλαβα ότι με είχε γραμμένο κανονικά ο τεχνικός που μιλούσα

1 - δηλώνω βλάβη και την κλείνουν χωρίς να μου πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο

2- ξανά βλάβη και παίρνουν ένα τηλ. στο σταθερό (ενώ έχω ζητήσει να με πάρουν στο κιν. να μιλήσουν μ εμένα ) και λένε να μείνει αναμμένο το ρουτερ να δουν τι θα κάνουν - και έμαθα μετά απο την εξυπηρέτηση πελατών οτι μου άλλαξαν προφίλ - αλλά τίποτα !!!

3- ξανά βλάβη και ζητάω να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε μαζί μου αλλά μαθαίνω ότι έκλεισαν την βλάβη χωρίς ούτε μια ενημέρωση να μου κάνουν !!!

4 - ζητάω να γίνει διακοπή λόγο του οτι δεν διορθώνετε το πρόβλημα και να μην εχω ποινή και το δέχθηκαν - περιμένω την εκκαθάριση τώρα

αυτή την στιγμή είμαι με σταθερό vodafone και ιντερνέτ 30gb WIND (25 euro/μηνα )και βολεύομαι...

όπως καταλαβαίνεις έχω ταλαιπωρηθεί πολύ απο ολη την κατάσταση αυτη και θέλω να παω μέχρι σε δικαστήριο τούς τεχνικούς που ασχολήθηκαν (ας πούμε ) μ εμένα . ο λόγος ότι δεν έχουν γνώσεις να λύσουν ενα πρόβλημα και πρέπει να φύγουν απο την θέση που έχουν , ή λύνουν όποια προβλήματα αυτοί θέλουν και ...-

η μεγάλη απόσταση δεν στέκει διότι όλοι έχουν ίντερνετ τα βράδια στο χωριό μου!!!

η γνώμη σου είναι να προχωρήσω ή όχι ?

ευχαριστώ

Δημοσ.

έφυγα απο forthnet και πηγα στον οτε - το πρόβλημα πάλι το ίδιο !!

πήρα στο τεχνικό τμήμα και ζήτησα να γίνει μια προσπάθεια να λυθεί το θέμα μου μιας και έγινα πελάτης τους δοκιμάζοντας αλλαγή απαιρχομενου ή αλλαγή με σύνδεση σε άλλο κουτί του καλωδίου μου με χρέωση δική μου αλλά κατάλαβα ότι με είχε γραμμένο κανονικά ο τεχνικός που μιλούσα

1 - δηλώνω βλάβη και την κλείνουν χωρίς να μου πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο

2- ξανά βλάβη και παίρνουν ένα τηλ. στο σταθερό (ενώ έχω ζητήσει να με πάρουν στο κιν. να μιλήσουν μ εμένα ) και λένε να μείνει αναμμένο το ρουτερ να δουν τι θα κάνουν - και έμαθα μετά απο την εξυπηρέτηση πελατών οτι μου άλλαξαν προφίλ - αλλά τίποτα !!!

3- ξανά βλάβη και ζητάω να επικοινωνήσουν οπωσδήποτε μαζί μου αλλά μαθαίνω ότι έκλεισαν την βλάβη χωρίς ούτε μια ενημέρωση να μου κάνουν !!!

4 - ζητάω να γίνει διακοπή λόγο του οτι δεν διορθώνετε το πρόβλημα και να μην εχω ποινή και το δέχθηκαν - περιμένω την εκκαθάριση τώρα

αυτή την στιγμή είμαι με σταθερό vodafone και ιντερνέτ 30gb WIND (25 euro/μηνα )και βολεύομαι...

όπως καταλαβαίνεις έχω ταλαιπωρηθεί πολύ απο ολη την κατάσταση αυτη και θέλω να παω μέχρι σε δικαστήριο τούς τεχνικούς που ασχολήθηκαν (ας πούμε ) μ εμένα . ο λόγος ότι δεν έχουν γνώσεις να λύσουν ενα πρόβλημα και πρέπει να φύγουν απο την θέση που έχουν , ή λύνουν όποια προβλήματα αυτοί θέλουν και ...-

η μεγάλη απόσταση δεν στέκει διότι όλοι έχουν ίντερνετ τα βράδια στο χωριό μου!!!

η γνώμη σου είναι να προχωρήσω ή όχι ?

στο ειπα οτι και εταιρεια να αλλαξεις εφοσον ο χαλκος μενει ο ιδιος θα εχεις τα ιδια προβληματα στο 99 τις 100 των περιπτωσεων.αν ειναι αλλαγη απερχομενου η κεντρικου το προβλημα και δεν ειναι σε ολο το box τοτε οκ εχει νοημα να το τραβηξεις.τωρα αν ειναι θεμα ολου του box μια που εχω χασει λιγο την μπαλα μετα απο τοσο καιρο και μετα απο τοσα θεματα που εχω διαβασει οποτε δεν θυμαμαι τι ειχαμε πει ακριβως εκει δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα να το τραβηξεις.ναι Profile αλλαξαν για να ανεβει το margin και να εισαι πιο σταθερος .κοινως ποναει ποδι κοβουμε ποδι αντι να λυσουμε το θεμα.μια πατεντα για να μην κανουν κατι αλλο αν και σε σενα επειδη εισαι τελειως οριακα δεν εχει και τρελο νοημα αυτο που εκαναν .ναι οτι ζητησες διακοπη εννοειται θα το δεχτουν.θα πει ο τεχνικος μεγαλη αποσταση και οτι η ποιοτητα ειναι αυτη και τερμα.δεν ξερω αν θα ειχε νοημα να μιλησεις με τον προισταμενο στον οτε να του πεις ακριβως αυτο και αυτο και οτι να σου δωσουν απο το αλλο box.τωρα αν θα γινει δεν ξερω.δικαστικα θα πεταξεις απειρα λεφτα και δεν θα βγει ακρη.ο οτε θα πει αυτο ειναι αυτο φτανει game over.ο οτε θα πει οτι δεν γινεται να παρεις απο αλλο box κτλ κτλ επειδη ειναι μακρια επειδη ειναι γεματο επειδη ειναι για αλλους κτλ.ο οτε δυσκολο να ριξει αλλο καλωδιο η να το δωσει εργολαβια να δουν που εχει προβλημα το καλωδιο οποτε...

για μενα μιλα με κανα προισταμενο.το δικαστικο κομματι παει μακρια ειδικα στην ελλαδα.μεχρι να γινουν δικαστηρια που δεν θα βγει ακρη θα εχεις οπτικη ινα.τωρα καταγγελια σε εεττ μπορεις να κανεις και να απαιτησεις οσο γινεται να παρεις απο αλλο box.

επισης το φιλοδωρημα σε τεχνικο πετυχαινει καμια φορα αλλα δεν ξερω ποσο κοντα ειναι το ενα box στο αλλο για να περαστει καλωδιο.συν οτι το καλωδιο δεν το περναει ο οτε αλλα το δινουν εργολαβια .δεν ειναι δηλαδη πεταμε καλωδιο και συνδεσε .δενεται συγκεκριμενα κτλ κτλ.να δω τι θα σε χρεωσουν.ελπιζω να μην σε χρεωσουν κανα 70 αρι η τιποτα παγια επειδη διεκοψες πριν το χρονο.επισης δεν ειναι οτι δεν εχουν τις γνωσεις.απλα δεν θελουν για ενα πελατη να τρεξουν και να κανουν 500 αλλαγες για να το λυσουν.ειδικα σκαψιματα κτλ.το πιο ευκολο θα ηταν αλλο box>αν και το καλυτερο μαλλον ειναι αυτο που εκανες με το Stick.απλα λογω ογκοχρεωσης....

Δημοσ.

άλλαξα εταιρία μπας και φιλοτιμηθούν να κάνουν αλλαγή απαιρχομενου αλλά δεν ... !!!

τους έχω σιχαθεί όπως καταλαβαίνεις !!!

έκανα άλλη μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ότι θέλει ας γίνει.

στο μπουρδέλο που ζούμε με δικαστήρια μπορεί να βρω και τον μπελά μου !!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τον χρόνο σου και της απόψεις σου - ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ :)

Δημοσ.

άλλαξα εταιρία μπας και φιλοτιμηθούν να κάνουν αλλαγή απαιρχομενου αλλά δεν ... !!!

τους έχω σιχαθεί όπως καταλαβαίνεις !!!

έκανα άλλη μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ότι θέλει ας γίνει.

στο μπουρδέλο που ζούμε με δικαστήρια μπορεί να βρω και τον μπελά μου !!!

Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τον χρόνο σου και της απόψεις σου - ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

να πω οκ οτι ο οτε σαμποταρει τους εναλακτικους αλλα αν δεν βγαζεις ακρη και τωρα ε τι να πω.το θεμα ισως δεν ειναι οτι θες αλλαγη απερχομενου η κεντρικου αλλα ισως οτι μπορει να εχει προβλημα ολο το καλωδιο απο box μεχρι καφαο και να πρεπει να αλλαχτει κατι που ο οτε δεν θα κανει .και εχει και το πατημα οτι εισαι πολυ μακρια και τερμα.ασχετα που μπορει ο γειτονας σε αλλο box να παιζει μια χαρα και ασχετα που πχ δεν εχεις ιντερνετ αμα θυμαμαι σωστα καποιες ωρες το βραδυ.νομιζω μου ειχες πει οτι και αλλο ατομο στο ιδιο box εχει το ιδιο προβλημα και οτι ενα ατομο σε αλλο box ειναι οκ.σωστα?

εχεις δει και αλλο ατομο στο ιδιο box αλλα και σε αλλο βοχ.??

τωρα για δικαστηρια οποτε γινουν και οταν γινουν και λεφτα και αστα να πανε.τωρα για καταγγελια ναι ισως βγει κατι.αλλιως περιμενεις καμια Onu κανα vdsl κτλ.μην ευχαριστεις.μακαρι να μπορουσα να κανω κατι παραπανω.αμα ηταν μια αλλαγη απερχομενου γιατι ειχε προβλημα μονο το δικο σου ζευγαρι στο box θα το ειχαν κανει.η αμα ηταν κεντρικο.αλλα μαλλον η δεν υπαρχει αλλο ζευγαρι η απλα ολο το καλωδιο εχει καποιο θεμα.

Δημοσ.

Πάντως από τότε που πήραν οι Γερμανοί τον ΟΤΕ δεν έχουν κάνει καμιά αναβάθμιση δικτύου της προκοπής και ούτε vdsl βλέπουμε.Τολμώ να πω ότι οι υπηρεσίες τους χειροτέρεψαν.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως από τότε που πήραν οι Γερμανοί τον ΟΤΕ δεν έχουν κάνει καμιά αναβάθμιση δικτύου της προκοπής και ούτε vdsl βλέπουμε.Τολμώ να πω ότι οι υπηρεσίες τους χειροτέρεψαν.

τι εννοείς αναβάθμιση δικτύου?

Δημοσ.

τι εννοείς αναβάθμιση δικτύου?

αναβαθμιση μαλλον εννοεις καλυτερα χαλκο κτλ.

να τα παρουμε απο την αρχη.vdsl εχουν σε καποιες περιοχες απλα ακομα δεν μπορουν να δωσουν.και απο το Νεο Kv λογικα θα μπορουν και vdsl και adsl.

αρα εφοσον θελουν να κανουν αυτο δεν συμφερει τον οτε να περασει νεους χαλκους για να δινει adsl/vdsl απο το αστικο κεντρο.

βεβαια αυτο που θα μπορουσε να κανει θα ηταν

α.να καταργησει ολα τα Pcm το οποιο γινεται με επαυξησεις σε κεντρικα καλωδια αλλα μαλλον ουτε αυτο το κανει ουτε τωρα αλλα ουτε μετα με το vdsl βλεπω να γινεται διοτι το Pcm ειναι ελλειψη απερχομενου και οχι κεντρικου.

β.θα μπορουσε να καταργησει ολα τα σιδερενια box και να τα κανει πλαστικα οπως και καποιες χωνευτες ενδιαμεσα box κτλ να γινουν με ρεγκλετες.σιγα μην γινει τιποτα.στο τελος θα αφησουν και οι γερμανοι τον οτε:P

απλα πραγματι αν γινει το vdsl τοτε οποιαδηποτε αλλαγη σε κεντρικα καλωδια δεν εχει νοημα.βεβαιαθα μου πεις τι θα γινει με τους εναλλακτικους.δεν ξερω.απλα για τον οτε σιγουρα δεν εχει νοημα και ας εχει για ολους τους αλλους.

δεν ειναι οτι χειροτερεψαν οι υπηρεσιες.τα καλωδια κοβονται ραβονται χειροτερευουν σαν ποιοτητα και απλα δεν τα φτιαχνουν

Δημοσ.

βασικά από τ΄τοε που πήραν τον οτε οι γερμανοί το θέμα δεν είναι η αναβάθμιση, αλλά τουλάχιστον η "προφανής" συντήρηση του υπάρχοντος. έχει μειωθεί το προσωπικό και δεν γίνονατι όυτε έργα συντήρησης του δικτύου με αποτέλεσμα ο "σίγουρος" οτε να μην είναι και τόσο σίγουρος πια!

• Super Moderators
Δημοσ.

συντήρηση ήταν ανέκαθεν της πλάκας και από την στιγμή που σκοπεύουν να πάνε σε vdsl μέσω KV παντού είναι δώρον άδωρον να πετάξουν λεφτά για να βάλουν νέο χαλκό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...