Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω τρελη περιεργεια να δω τι θα απαντησει ο οτε για να αποφυγει να το φτιαξει η εστω να σου δωσει απο αλλο box αν εχει πραγματι ελευθερα.θα γραψει 100 γραφειοκρατικες μπουρδες με βαση διαφορες απαντησεις που εχω δει ξεκινωνταςμε το κλασσικο.ο οτε κανει οτι μπορει για να παρεχει τις καλυτερες δυνατες υπηρεσιες αλλα ο συνδρομητης εχει 59 attenuation....kai καλυτερα να βαλει 3g.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλημέρα και πάλι μετά απο ενα μήνα !!!

πήρα την τρίτη την απάντηση που έστειλαν στην εεττ η forthnet και επιμένουν οτι λογο μεγάλης απόστασης εχω το πρόβλημα και οτι η forthnet κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους και μετρήσεις πριν δώσει βλάβη στον οτε και μ@@@..ες τέτοιες. κατευθείαν πηρα τηλ. στην εεττ και ειπα οτι δεν την δέχομαι την δικαιολογία αυτη και μου ειπαν το στειλω σε email στην εεττ παλι και θα μας απαντήσουν σε 5 μέρες σχετικά !! το έκανα αμέσως και τώρα πάλι περιμένω !!!

με τον γείτονά μου τελικά το διορθώσανε και το ανέφερα και αυτό και οτι αυτή την στιγμή μόνο εγω δεν έχω ιντερνετ το βραδύ σε όλο το χωριό !!!

οπότε πως να δεχθώ οτι φταίει η απόσταση !!!

τούς είπα οτι κατα την γνώμη μου πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να αποζημιωθώ όχι τοσο για το τεχνικό αλλά για το ηθικό μέρος της υπόθεσης !!!

ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Δημοσ.

καλημέρα και πάλι μετά απο ενα μήνα !!!

πήρα την τρίτη την απάντηση που έστειλαν στην εεττ η forthnet και επιμένουν οτι λογο μεγάλης απόστασης εχω το πρόβλημα και οτι η forthnet κάνει εξονυχιστικούς ελέγχους και μετρήσεις πριν δώσει βλάβη στον οτε και μ@@@..ες τέτοιες. κατευθείαν πηρα τηλ. στην εεττ και ειπα οτι δεν την δέχομαι την δικαιολογία αυτη και μου ειπαν το στειλω σε email στην εεττ παλι και θα μας απαντήσουν σε 5 μέρες σχετικά !! το έκανα αμέσως και τώρα πάλι περιμένω !!!

με τον γείτονά μου τελικά το διορθώσανε και το ανέφερα και αυτό και οτι αυτή την στιγμή μόνο εγω δεν έχω ιντερνετ το βραδύ σε όλο το χωριό !!!

οπότε πως να δεχθώ οτι φταίει η απόσταση !!!

τούς είπα οτι κατα την γνώμη μου πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και να αποζημιωθώ όχι τοσο για το τεχνικό αλλά για το ηθικό μέρος της υπόθεσης !!!

ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!

Η μεγαλη αποσταση σιγουρα ειναι ενα προβλημα και η forthnet δεν γινεται να ξερει η να αποδειξει οτι οι γειτονες σου παιζουν αλλα οχι εσυ λογω του box κτλ.εκει μονο ο οτε μπορει να κανει κατι παραπανω.αλλα οπως σου ειπα οτι εισαι μακρια εισαι και ο οτε μπορει ευκολα να πει οτι μεγαλη αποσταση και ποιοτητα χαλκου και τερμα.το μονο που σε σωζει ειναι που εχεις πει οτι παιζουν οι γυρω σου.απλα επειδη εισαι τελειως οριακα σε αποσταση ειναι ευκολο να πει και ο οτε με την σειρα του οτι εγινε αλλαγη απερχομενου και κεντρικου το προβλημα παραμενει γεια σας.η forthnet δεν μπορει να κανει κατι παραπανω.δεν ειναι οτι εισαι κοντα .ειναι λιγο παραξενο το case σου δηλαδη.πρεπει καποιος να κολλησει με τις λεπτομερειες για να βρει το προβλημα και να το διορθωσει.και το προβλημα θα το φτιαξει ο οτε οχι η forthnet>μονο ο οτε μπορει να σου δωσει απο αλλο box η απο αλλο κεντρικο απερχομενο κτλ.

Δημοσ.

το ξέρω πως μόνο ο ΟΤΕ μπορεί φίλε μου αλλά εγώ μόνο την forthnet μπορώ να πιέσω και αυτή αν θέλει να πιέσει τον ΟΤΕ !!!

Δημοσ.

το ξέρω πως μόνο ο ΟΤΕ μπορεί φίλε μου αλλά εγώ μόνο την forthnet μπορώ να πιέσω και αυτή αν θέλει να πιέσει τον ΟΤΕ !!!

απλα εγω το λεω για δυο λογους.

α. οπως ειπες η forthnet Θα πιεσει τον οτε ο οτε θα πει δεν παιζει λογω μεγαλης αποστασης και ληγει εεκει.so simple.θα βγουν συνδυαστικο και θα πει ο οτε παλι μεγαλη αποσταση και θα ληξει εκει γιατι αντε να αποδειξεις οτι οι αλλοι παιζουν μια χαρα η οτι το πρωι παιζω καλα το βραδυ δεν παιζω.

β.και στην εεττ να στειλεις οπως και εκανες η forthnet θα πει το δωσαμε βλαβη στον οτε βγηκαμε συνδυαστικο και ο οτε ειπε μεγαλη αποσταση οποτε παλι ληγει εκει.οποτε απλα εχεις κανει ενα γυρο παραπανω χωρις λογο.

Δημοσ.

το σχεδιο ειναι μια χαρα απλα επειδη εχω δει κατα καιρους διαφορες απαντησεις σε καταγγελιες σε εεττ με απαντησεις παροχων οπως και απαντησεις οτε πιασε το αυγο και κουρεφτο.ελπιζω να βρεις λυση γιατι ειναι κριμα.

Δημοσ.

Επιτρέπεται με attenuation 24 και SNR 13 να συγχρονίζω στα 1.9 Mbps και να έχω αποσυνδέσεις?

Δημοσ.

Βασικα θα σου πω τι υποπτεύομαι ότι γίνεται: Έχω πολύ μεγάλο τηλεφωνικό καλώδιο RJ-11 (13 μέτρα) από τον router μέχρι την πρίζα και είναι και λίγο φαγωμένο σε μερικά σημεία και φοβάμαι μήπως φταίει αυτό.. Επίσης να πω ότι η τηλεφωνική πρίζα είναι διπολική.

Όχι με άλλο router δεν δοκίμασα!

• Super Moderators
Δημοσ.

φτιάξε "τηλεφωνικό" καλώδιο με UTP cable και άλλαξε μπρίζα για να έχεις RJ-11...

Δημοσ.

Επιτρέπεται με attenuation 24 και SNR 13 να συγχρονίζω στα 1.9 Mbps και να έχω αποσυνδέσεις?

1,9 οχι δεν γινεται.θα πρεπε να παιζεις ανετα κανα 12αρι at least.κανε δοκιμη κεντρικη πριζα η πηγαινε κατανεμητη αμα πιανουν τα χερια σου και γραψε χαρακτηριστικα γραμμης.

Βασικα θα σου πω τι υποπτεύομαι ότι γίνεται: Έχω πολύ μεγάλο τηλεφωνικό καλώδιο RJ-11 (13 μέτρα) από τον router μέχρι την πρίζα και είναι και λίγο φαγωμένο σε μερικά σημεία και φοβάμαι μήπως φταίει αυτό.. Επίσης να πω ότι η τηλεφωνική πρίζα είναι διπολική.

Όχι με άλλο router δεν δοκίμασα!

και πετα το διπολικο μαζι με το καλωδιο..εχω δει απειρες φορες με τηλεφωνικα.η θα βαλεις το ρουτερ κοντα στην πριζα και θα μεγαλωσεις μετα το Utp.η θα χρησιμοποιησεις utp και το ενα ζευγαρι απο τα 4 που εχει μεσα πχ μπλε μπλε ασπρο θα του βαλεις τηλεφωνικο rj11 clip και θα το κανεις τηλεφωνικο.οχι μεγαλα τηλεφωνικα αλλο τοσο φαγωμενα διαλυμενα.καποτε ειχα δει καλωδιο να βγαζει 40 attenuation+ απο την φθορα που ειχε.

Δημοσ.

Λοιπον άλλαξα τα καλώδιο απο διπολικό σε rj11 και έφερα τον router στα 4 μέτρα από την πρίζα (πιο κοντά δεν πάει) και οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν όπως επίσης από το 1.9 - 2 Mbps που έβλεπα τώρα συχρονίζει στα 7-7.5!

Δημοσ.

Λοιπον άλλαξα τα καλώδιο απο διπολικό σε rj11 και έφερα τον router στα 4 μέτρα από την πρίζα (πιο κοντά δεν πάει) και οι αποσυνδέσεις σταμάτησαν όπως επίσης από το 1.9 - 2 Mbps που έβλεπα τώρα συχρονίζει στα 7-7.5!

φαντασου 5,5 mbit κατω απο ενα πριζακι και ενα καλωδιο.φαντασου σε τι κατασταση ηταν.ελπιζω το τετραμετρο καλωδιο να ειναι καινουριο και οχι παλιο αν και καλυτερα θα ηταν να ηταν δικτυου.

ελπιζω να εννοεις οτι αλλαξες ολο το πριζακι τελειως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...