poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει γραμμη με 64 attenuation και να παιζει.τουλαχιστον αθηνα που ειναι και απειρες γραμμες και το crosstalk κανει παρτυ.αν αυτος παιζει και 3 Mbit τοτε respect.ναι ειναι πιο μακρια απο εσενα εκτος αν επειδη ειναι με αλλο ρουτερ εμφανιζει διαφορετικα αποτελεσματα.καλα οτι τα χωριζει ενας δρομος 5 μετρα δεν λεει κατι.οκ περνεται ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ απο το ιδιο καφαο αλλα εχετε διαφορετικο box .μπορει το καλωδιο ρευματος για τα φωτα στο δρομο να περναει κοντα απο το δικο σου καλωδιο που παει στο box και οχι στου αλλου.και για να παιζουν ολοι οι αλλοι κανονικα δεν ειναιτο κεντρικο καλωδιο.οποτε η προβληματικο απερχομενο η επηρεαζει ολο το box που πεφτεις.να νε κεντρικο και να επηρεαζει εσενα και αλλα ατομα που δεν τα ξερεις τι να σου πω.θα βγει καλυτερο νοημα οταν παιξει ο γειτονας η αμα σου αλλαξουν εσενα κανα ζευγαρι.αλλιως πες στον οτε να ριξω καλουμπα να παρω απο το box απεναντι.ζητα απο forthnet να ζητησουν συνδυαστικο με τον οτε .τωρα αν ο οτε ειναι τοσο ηλιθιος και δεν εχει καταλαβει οτι οκ η αποσταση αλλα εσενα γινεται αυτο καθε βραδυ που αναβουν τα φωτα τοτε τι να πω.ειναι ικανοι να ερθουν συνδυαστικο και να πουν οκ παιζει μια χαρα τωρα που ειναι πρωι γεια σας
xt600teo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 γεια σου poulinos τελικά και ο γείτονας που παίρνει απο το ιδιο box με εμένα ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή του και εχει τα ιδια προβλήματα !! με πήραν και απο την forthnet πριν 4 μερες και ειπαν εμεις δεν μπορούμε να κάνουμε τιποτα αλλο !!! ο γείτονας θα παει στο κατάστημα της forthnet να ζητήσει διακοπή λεει και μάλλον και εγω θα ζητήσω να μου το σταματήσουν και τα χρήματα που έδωσα προκαταβολικά για ολο τον χρονο να μου επιστρέψουν οτι δικαιούμαι ... εχω κουραστεί μ ολο αυτο το σύστημα το ελληνικό !!! ελλας το μεγαλείο σου .. !!! ίσως κανω και καμια καταγγελία στην ΕΕΤΤ οτι αδιαφορούν απο τον οτε για το πρόβλημά μου - δεν μπορεί σ ενα χωριό να εχει adsl μονο οποιος ειναι τυχερός !!! και οτι θελει ας γινει !! ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου και τις απόψεις σου
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 αρα υπαρχει προβλημα απο καφαο προς το boxaki το δικο σας και θα πρεπει το καλωδιο αυτο να αλλαχτει γιατι περναει ποιος ξερει απο που η να δωσει ο οτε εναερια απο το αλλο απεναντι box αμα υπαρχουν κενα. ναι η forthnet και η καθε forthnet δεν μπορει να κανει κατι.αμα ο οτε δεν αλλαξει ολο το καλωδιο δεν μπορει να σου κανει κατι ο παροχος.και εισαι ηδη πολυ χαλια σε γραμμη.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
SPANK Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δυστηχώς δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος αν μπεί ο οτε σε τέτοια διαδικασία για εναν πελάτη μονο, ελπίζω να ειναι διαφορετικά τα πράγματα στην περίπτωση του φίλου
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δυστηχώς δεν ειμαι και πολύ αισιόδοξος αν μπεί ο οτε σε τέτοια διαδικασία για εναν πελάτη μονο, ελπίζω να ειναι διαφορετικά τα πράγματα στην περίπτωση του φίλου αν και δεν ειναι ενας πελατης ειναι και αλλοι εν τουτοις ναι ακομα και με 2 δεν ξερω αν θα πολυμπει στον κοπο.στην αρχη κλασσικα θα πει οκ να αλλαξουμε ζευγαρι το οποιο δεν θα κανει κατι.επισης επειδη εχουν τεραστιο attenuation για να μην μπουν στον κοπο να κανουν κατι θα πουν μεγαλη αποσταση.αν ειχαν μικρο attenuation κατι επαιζε.επισης αν ειναι κανα καλωδιο 100 200 μετρα δεν το κοβω να μπαινει ο οτε στον κοπο να σκαωει.εκτος αν ηταν το καφαο απο κατω που δεν ειναι.....κοινως πιασε το αυγο και φατο οχι κουρευτο.
xt600teo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καταρχήν να σας πω ότι ασχολήθηκε ο ΟΤΕ ως τώρα δυο φορές !!! οπότε τρίτη ούτε για αστείο !!! την πρώτη φορά ήρθαν με τα χέρια στις τσέπες και είπαν φταίει η απόσταση και την δεύτερη ούτε εμφανίστηκαν σε μας - πρέπει να το είπαν τηλεφωνικώς στην forthnet το γνωρίζω οτι δεν πρόκειται ν ασχοληθεί ο ΟΤΕ οσο είμαι πελάτης της forthnet και ετσι σκέφτομαι να φύγω από forthnet και να παω πάλι στον ΟΤΕ !!! έστειλα ενα e-mail τώρα στον οτε να μου δώσουν μια προσφορά για ενα χρονο και χωρίς ρουτερ - αν ειναι κοντα στα λεφτα που πληρώνω στη forthnet θα την κανω ... με εναν πρόχειρο υπολογισμό πάντως στον ΟΤΕ θέλω 150 euro περισσότερα μόνο για πάγια το box που είναι στα 5μ. από το δικό μου και πιάνει 3mps την μέρα kai 1.5 ως 2mps την νύχτα έχει πολλές κενές θέσεις και είναι πολύ εύκολο να μας δώσουν από εκεί... !!! για να δούμε !!!
SPANK Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μην το έχεις σίγουρο βέβαια οτι αν πάς στον οτε θα τρέξουν να σε εξυπηρετήσου κιολας επειδη θα εισαι πελάτης, ισως και να γίνει ναι αλλα δεν μπορείς να εισαι σίγουρος.
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 καταρχήν να σας πω ότι ασχολήθηκε ο ΟΤΕ ως τώρα δυο φορές !!! οπότε τρίτη ούτε για αστείο !!! την πρώτη φορά ήρθαν με τα χέρια στις τσέπες και είπαν φταίει η απόσταση και την δεύτερη ούτε εμφανίστηκαν σε μας - πρέπει να το είπαν τηλεφωνικώς στην forthnet το γνωρίζω οτι δεν πρόκειται ν ασχοληθεί ο ΟΤΕ οσο είμαι πελάτης της forthnet και ετσι σκέφτομαι να φύγω από forthnet και να παω πάλι στον ΟΤΕ !!! έστειλα ενα e-mail τώρα στον οτε να μου δώσουν μια προσφορά για ενα χρονο και χωρίς ρουτερ - αν ειναι κοντα στα λεφτα που πληρώνω στη forthnet θα την κανω ... με εναν πρόχειρο υπολογισμό πάντως στον ΟΤΕ θέλω 150 euro περισσότερα μόνο για πάγια το box που είναι στα 5μ. από το δικό μου και πιάνει 3mps την μέρα kai 1.5 ως 2mps την νύχτα έχει πολλές κενές θέσεις και είναι πολύ εύκολο να μας δώσουν από εκεί... !!! για να δούμε !!! Μην το έχεις σίγουρο βέβαια οτι αν πάς στον οτε θα τρέξουν να σε εξυπηρετήσου κιολας επειδη θα εισαι πελάτης, ισως και να γίνει ναι αλλα δεν μπορείς να εισαι σίγουρος. οπως ειπε και ο spank ειναι σχετικο αν θα στο φτιαξει ο οτε η οχι.το να σκαψει για νεο καλωδιο δυσκολο το κοβω.το να εδινε απο το αλλο box Ναι θα μπορουσε αρκει να παραδεχτει οτι υπαρχει το προβλημα γιατι ο οτε καθε φορα θα πηγαινει το πρωι να το τεσταρει και οχι το βραδυ για να δει οτι υπαρχει προβλημα.γενικως ειναι παραξενο case.ναι θα βγει παραπανω και το θεμα ειναι οτι και να πας στον οτε και να το φτιαξουν μετα αντε παλι να αλλαζεις παροχο κτλ.θα ειναι τζαμπα λεφτα ενεργοποιησης κτλ.αστα να πανε.μπερδεμα η κατασταση.και δνε ειναι και πρωτη φορα που και πελατες του οτε τους εχουν γραμμενους και σου λενε οκ εισαι μακρια δεν παιζει καλυτερα γεια σου.η δεν υπαρχει αλλο καλυτερο απερχομενο οποτε game over.και μαλλον στην περιπτωση σου ολα τα απερχομενα θα εχουν το ιδιο θεμα το βραδυ αφου και ο γειτονας εχει το ιδιο προβλημα.
xt600teo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλημέρα απο την χιονισμένη Δραμα όπως τα λέτε είναι τα πράγματα και έτσι πρωί - πρωί έστειλα ένα e-mail στην ΕΕΤΤ περιγράφοντας το γράψιμο που μου ρίχνει ο ΟΤΕ μήπως και γίνει κάτι !! νομίζω είναι η τελευταία μου ελπίδα !!! βέβαια πάλι δεν περιμένω και κάτι να γίνει αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά ... !!!
SPANK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι να πάρουν το email σου στα σοβαρά και το προωθήσουν στον οτε, πες μας αν εχεις απάντηση και τι γίνεται.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 καλημέρα απο την χιονισμένη Δραμα όπως τα λέτε είναι τα πράγματα και έτσι πρωί - πρωί έστειλα ένα e-mail στην ΕΕΤΤ περιγράφοντας το γράψιμο που μου ρίχνει ο ΟΤΕ μήπως και γίνει κάτι !! νομίζω είναι η τελευταία μου ελπίδα !!! βέβαια πάλι δεν περιμένω και κάτι να γίνει αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά ... !!! Μακάρι να πάρουν το email σου στα σοβαρά και το προωθήσουν στον οτε, πες μας αν εχεις απάντηση και τι γίνεται. ο οτε ειναι υποχρεωμενος να απαντησει στην eett αλλα για σενα υπαρχει ενα κακο.οτι ο οτε μπορει να πει οτι εισαι πολυ μακρια και εχεις 58 attenuation και για αυτο δεν παιζεις.ελπιζω να τονισες μεσα για να αποφευχθει αυτο, οτι το πρωι ναι μεν παιζεις χαμηλα αλλα παιζεις σταθερα και οτι το προβλημα γινεται μονο τα βραδια και οτι το ιδιο προβλημα εχει και ο γειτονας σου.επισης καλο θα ηταν να εχεις αναφερει οτι ο απεναντι που ειναι σε αλλο box οτι παιζει και αυτος ναι μεν χαμηλα αλλα δεν εχει αυτο το προβλημα το βραδυ αρα αυτο δειχνει οτι κατι γινεται και οτι δεν ειναι θεμα αποστασης. οπως ειπε και ο spank πες μας.η βλεπω να σου δινουν εσενα απο το αλλο box γιατι να σκαψουν χλωμο η να λενε καμια ακυρη βλακεια και να ληγει εκει.
xt600teo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ έχω αναφέρει αρκετά πράγματα και πιστεύω θα το πάρουν σοβαρά - πολύ απλά δεν μπορεί να έχει όλο το χωριό και να μην έχουν 2-3 άτομα - και βλάκας να είσαι αυτό θα σε προβληματίσει ότι κάτι τρέχει !!! όταν έχω νεώτερα θα σας ενημερώσω..
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 good luck και ελπιζω να γινει κατι γρηγορα γιατι με την γραφειοκρατεια σε περιμενω να περιμενεις κανα μηνα.
SPANK Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Μακάρι φίλε μου να γίνει κατι οσο το δυνατόν γρηγορότερα, αλλα οσο και να υπάρχει καλή πρόθεση οπως ειπε και ο αλέξανδρος η γραφειοκρατία ειναι το χειρότερο πράγμα.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 η εεττ το στελνει στον οτε και μετα ο οτε εχει καποια διορια αρκετη οσο ξερω για να απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα