poulinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 αα αυτα δεν τα ηξερα!οποτε θα τους πω να στειλουν τεχνικο για το linksys! ο τεχνικος περα απο το να δει την γραμμη σου δεν μπορει να κανει κατι αλλο.το πολυ να το δωσει βλαβη σε οτε και ο οτε να σου ριξει πορτα οποτε μετα η θα σουθ πει παρε κανα thomson η θα σου αλλαξουν profile για να ανεβει το Margin αλλα ετσι θα χασεις σε ταχυτητα.δεν υπαρχουν πολλα να γινουν.και ο τεχνικος θα κανει απλα ελεγχο στον κατανεμητη σου για να δει μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στο σπιτι σου, Εχω και εγω ενα προβλημα...Με Forthnet εχω ενα Linksys Wag200G και ενω εποιανα ταχυτητες 14/15 download και 1 upload ξαφνικα σημερα δεν μπορει να συνδεθει με τιποτα....Βρισκει ταχυτητες χαμηλοτερες στα 5-6mb αλλα δεν συνδεεται...Δοκιμασα ενα παλιο Siemens CL-110 που ειχα και συνδεθηκε αμεσως 2-3 φορες που το δοκιμασα σε ταχυτητα 8..Τι μπορει να φταιει; Μηπως τα εχει παιξει το router; για να κλειδωσε και το siemens σε λιγοτερο κατι εγινε με την γραμμη.δοκιμασε καταρχην να κανεις ενα firmware update στο linksys wag200 Και δευτερον βγαλε τηλεφωνα και ασε μονο το ρουτερ να δει στα ποσα θα κλειδωσει.
jimmy007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 ο τεχνικος περα απο το να δει την γραμμη σου δεν μπορει να κανει κατι αλλο.το πολυ να το δωσει βλαβη σε οτε και ο οτε να σου ριξει πορτα οποτε μετα η θα σουθ πει παρε κανα thomson η θα σου αλλαξουν profile για να ανεβει το Margin αλλα ετσι θα χασεις σε ταχυτητα.δεν υπαρχουν πολλα να γινουν.και ο τεχνικος θα κανει απλα ελεγχο στον κατανεμητη σου για να δει μηπως υπαρχει καποιο προβλημα στο σπιτι σου. Παιδια το ειχα παρατησει το θεμα με τις αποσυνδεσεις αλλα χτες απελπιστικα καθε 5 λεπτα επεφτε το λαμπακι του ιντερνετ! Τωρα τους πηρα τηλεφωνο λεει οτι βλεπει βραχυκυκλωμα στην γραμμη και ετσι μου ειπε να αποσυνδεσω το ενα το τηλεφωνο γιατι εχω δυο! Ετσι και εκανα αποσυνδεσα αυτο και αφησα στην γραμμη αυτο ,Και μου λεει τωρα δεν βλεπει βραχυκυκλωμα μαλλον θα ειναι απο το τηλεφωνο ειπε,και αν ξανααποσυνδεθει να παρω τηλεφωνο! Λετε να γλιτωσα? Αλλα δεν βλεπω διαφορα στα status! DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 4761 kbps Upstream Rate: 1020 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 8 db Downstream Line Attenuation: 47 db Upstream Line Attenuation: 10 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 22 db
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 η γραμμη σου ειναι και λιγο χαλια.47 attenuation μαμησε τα.αμα δεν παιξει βλεπω να σου αλλαζουν profile σε 8margin και να πεφτει το download speed σου.πρεπει να εισαι κανα 3000 μετρα απο τον οτε και.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 τα τηλέφωνα τα είχες με φίλτρα ή κατευθείαν στη μπρίζα?
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 ειναι και το sticky Που ειχα φτιαξει στον τομεα adsl αμα θελει να δει τα παντα για συνδεσμολογια κτλ.
jimmy007 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 η γραμμη σου ειναι και λιγο χαλια.47 attenuation μαμησε τα.αμα δεν παιξει βλεπω να σου αλλαζουν profile σε 8margin και να πεφτει το download speed σου.πρεπει να εισαι κανα 3000 μετρα απο τον οτε και. Ξανααποσυνδεθηκε και θα στειλουν τεχνικο! απο τον ΟΤΕ εχω 6-7 χιλιομετρα αποσταση!!! ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- τα τηλέφωνα τα είχες με φίλτρα ή κατευθείαν στη μπρίζα? τα τηλεφωνα φευγουν απο το σπλιτερ
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2010 Ξανααποσυνδεθηκε και θα στειλουν τεχνικο!απο τον ΟΤΕ εχω 6-7 χιλιομετρα αποσταση!!! ---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:49 ---------- τα τηλεφωνα φευγουν απο το σπλιτερ 6-7 km δυσκολο.σε 6-7 δεν θα πρεπε κανονικα να παιζεις καν.κατα τα αλλα σωστα τα εχεις συνδεσει.συναγερμο δεν εχεις?
jimmy007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 6-7 km δυσκολο.σε 6-7 δεν θα πρεπε κανονικα να παιζεις καν.κατα τα αλλα σωστα τα εχεις συνδεσει.συναγερμο δεν εχεις? οχι! ουτε συσκευη τηλεφωνου χωρις splitter!
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν βλεπω να γινεται και πολλα.το πολυ να σου αλλαξουν κανα Profile.ο οτε σιγα μην δεχτει βλαβη για τοση αποσταση.
jimmy007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν βλεπω να γινεται και πολλα.το πολυ να σου αλλαξουν κανα Profile.ο οτε σιγα μην δεχτει βλαβη για τοση αποσταση. πια αποσταση τωρα, ενας φιλος μου κανα χιλιομετρο πιο μακρια απο εμενα εχει 2play και πιανει 1 mbps περισσοτερο απο εμενα με το ιδιο ρουτερ και 47 line Attenuation και ειναι ρολοι η συνδεση αντε να εχει μια αποσυνδεση την μερα!!!
bigsmall Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 πια αποσταση τωρα, ενας φιλος μου κανα χιλιομετρο πιο μακρια απο εμενα εχει 2play και πιανει 1 mbps περισσοτερο απο εμενα με το ιδιο ρουτερ και 47 line Attenuation και ειναι ρολοι η συνδεση αντε να εχει μια αποσυνδεση την μερα!!! Το θεωρητικό όριο για attentuation 47 είναι 6 MBPS. Άρα η ταχύτητα που σου δίνει η forthnet είναι μια χαρά. Εσύ αν σταθεροποιηθείς εκεί είσαι καλά. Αν καταλήξεις ότι ήταν το τηλέφωνο που προκαλούσε το βραχυκύκλωμα μπορείς να τους καλέσεις να σου ρίξουν λίγο το snr. Θα παίξεις δηλαδή με τον παράγοντα αξιοπιστία vs ταχύτητα.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 πια αποσταση τωρα, ενας φιλος μου κανα χιλιομετρο πιο μακρια απο εμενα εχει 2play και πιανει 1 mbps περισσοτερο απο εμενα με το ιδιο ρουτερ και 47 line Attenuation και ειναι ρολοι η συνδεση αντε να εχει μια αποσυνδεση την μερα!!! δεν γινεται να ειναι πιο μακρια και να εχετε το ιδιο attenuation.ακομα και σε προβληματικη γραμμη σπανια το attenuation αλλαζει.επισης ειναι psycho να εισαι 6-7 km και να εχεις τοσο attenuation.τωρα για την ταχυτητα συνηθως αν εξαιρεσουμε τι λεει το θεωρητικο συνηθως αυτοι που ειναι 40 attenuation εχουν κοντα στα 8 οποτε με 47 να εχεις 6 που ειναι το max θεωρητικο ειναι μια χαρα.τι περιοχη μενεις?καλα ναι δεν ειναι μονο η αποσταση για τις αποσυνδεσεις αλλα πολλα πραγματα.ποιοτητα χαλκου ρουτερ κτλ.το thomson πχ σε αποσυνδεσεις κανει το minimum αλλα ενα Linksys πχ θα συγχρονιζε πιο ψηλα.
jimmy007 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) δεν γινεται να ειναι πιο μακρια και να εχετε το ιδιο attenuation.ακομα και σε προβληματικη γραμμη σπανια το attenuation αλλαζει.επισης ειναι psycho να εισαι 6-7 km και να εχεις τοσο attenuation.τωρα για την ταχυτητα συνηθως αν εξαιρεσουμε τι λεει το θεωρητικο συνηθως αυτοι που ειναι 40 attenuation εχουν κοντα στα 8 οποτε με 47 να εχεις 6 που ειναι το max θεωρητικο ειναι μια χαρα.τι περιοχη μενεις?καλα ναι δεν ειναι μονο η αποσταση για τις αποσυνδεσεις αλλα πολλα πραγματα.ποιοτητα χαλκου ρουτερ κτλ.το thomson πχ σε αποσυνδεσεις κανει το minimum αλλα ενα Linksys πχ θα συγχρονιζε πιο ψηλα. Δηλαδη πιο κατω π.χ Λευκιμη που ειναι 20-27 περιπου χιλιομετρα απο τον οτε δεν εχουν dsl? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2010 από jimmy007
poulinos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 κανονικα μια γραμμη παιζει max max των max 7 km μακρια απο το dslam.συνηθως στην ελλαδα μετα τα 4-5 αρχιζεις να εχεις πολλα προβληματακια.το max attenuation ειναι κοντα στο 67 νομιζω αλλα γενικα με attenuation απο 50 και πανω παιζεις αρκετα χαλια.εδω και 40 και πανω δεν ειναι οτι καλυτερο.τωρα απο κερκυρα δεν ξερω.ναι μπορει να μην υπαρχει καν adsl εκει εκτος αν εχουν φερει κανα mini dslam>αλλιως ναι τετοιες περιοχες οπως και χωρουδιακια μακρια απο τον οτε δεν παιζουν καν η χωρια που παιρνουν τηλ ασυρματα.εκει ουτε Pstn δεν μπαινουν (dial up)
jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 κανονικα μια γραμμη παιζει max max των max 7 km μακρια απο το dslam.συνηθως στην ελλαδα μετα τα 4-5 αρχιζεις να εχεις πολλα προβληματακια.το max attenuation ειναι κοντα στο 67 νομιζω αλλα γενικα με attenuation απο 50 και πανω παιζεις αρκετα χαλια.εδω και 40 και πανω δεν ειναι οτι καλυτερο.τωρα απο κερκυρα δεν ξερω.ναι μπορει να μην υπαρχει καν adsl εκει εκτος αν εχουν φερει κανα mini dslam>αλλιως ναι τετοιες περιοχες οπως και χωρουδιακια μακρια απο τον οτε δεν παιζουν καν η χωρια που παιρνουν τηλ ασυρματα.εκει ουτε Pstn δεν μπαινουν (dial up) Ηρθε τεχνικος σημερα και μετρησε την γραμμη δεν την βρηκε να εχει καποιο προβλημα! Μου ειπε και αυτος για την αποσταση και που ειναι αθλιες οι γραμμες του ΟΤΕ στον δρομο! και μου αλλαξε κατι ρυθμισεις: Encapsulation: RFC 2516 PPPoE Multiplexing: LLC DSL Modulation: G.dmt Aυτα αλλαξε! σημερινα: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: G.dmt DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 4608 kbps Upstream Rate: 1024 kbps Downstream Margin: 6 db Upstream Margin: 7 db Downstream Line Attenuation: 49 db Upstream Line Attenuation: 11 db Downstream Transmit Power: 12 db Upstream Transmit Power: 4 db
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα