Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταίες 10-12 ημέρες παρατηρώ τρελό πρόβλημα αποσυνδέσεων, κυρίως κατά το διάστημα 18:00 έως και 22:00 το βράδυ. Κάθε 1,2 λεπτά η σύνδεση πέφτει. Έχω μιλήσει 2 φορές με forthnet και συμφώνησα να έρθει τεχνικός στον χώρο μου μήπως φταίει κάτι από την πλευρά μου. Βέβαια έχω δοκιμάσει πρώτα χωρίς τηλέφωνα αλλά και σε άλλη πρίζα εκείνο το χρονικό διάστημα και δεν έχω δει διαφορά. Συναγερμός επίσης δεν παίζει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι από το σπίτι μου και να εκδηλώνεται κυρίως εκείνες τις ώρες;

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεί να είναι τελείως άσχετο με το πρόβλημά σου αλλά θυμάμαι πριν 1-2 χρόνια, τέτοια εποχή, κάποιο αντίστοιχο topic που τελικά αποδείχθηκε πως έφταιγε ότι εκείνες τις ώρες άναβαν τα (χιλιάδες) χριστουγεννιάτικα λαμπάκια από ένα στολισμένο γειτονικό πάρκο.

Αλλά όπως είπα μπορεί να ναι και κάτι πιο "απλό"...

Δημοσ.

Μαλλον τεχνικο προβλημα γραμμης ειναι που παρουσιαζεται κατα καιρους

εμενα το ειχε κανει 2 φορες σε 2 χρονια μετα κοπηκε τελειως το τηλεφωνο και μετα το φτιαξανε

Δημοσ.

Έχω το Linksys WAG200G

Οι ρυθμίσεις μου είναι οι εξής:

Encapsulation: RFC2156 PPPoE

Multiplexing: LLC

Qos Type:UBR

Autodetect: Enable

Virtual Circuit:

8VPI

35VCI

DSL Modulation: ADSL2+

Keep Alive: Redial period 30s

MTU: AUTO (1500)

Και τα στατιστικά μου είναι τα εξής:

DSL Status: Connected DSL

Modulation Mode: ADSL2+

DSL Path Mode: Interleaved

Downstream Rate: 10025 kbps

Upstream Rate: 1021 kbps

Downstream Margin: 9 db

Upstream Margin: 9 db

Downstream Line Attenuation: 24 db

Upstream Line Attenuation: 6 db

Downstream Transmit Power: 12 db

Upstream Transmit Power: 21 db

Δημοσ.

Είναι θέμα router,γι'αυτό σε ρώτησα.Βάλε G.dmt αντι για adsl2+ kai PPoA αντι PPoE,κάνε restart και θα είσαι OK.Απλώς θα συνδέεσαι σε χαμηλότερη ταχύτητα.Δεν θα έχεις όμως αποσυνδέσεις.Δοκίμασε και πες μου!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Είναι θέμα router,γι'αυτό σε ρώτησα.Βάλε G.dmt αντι για adsl2+ kai PPoA αντι PPoE,κάνε restart και θα είσαι OK.Απλώς θα συνδέεσαι σε χαμηλότερη ταχύτητα.Δεν θα έχεις όμως αποσυνδέσεις.Δοκίμασε και πες μου!!

sorry αλλά αυτό δεν είναι λύση...αυτό είναι πονάει πόδι κόβει πόδι...

Dark Dominion περίμενε τεχνικό της Forthnet...

Δημοσ.

Πάντως και εγώ έχω το ίδιο router με το ίδιο πρόβλημα .Τι να τα κάνω τα 14Mbps όταν με πέταγε έξω κάθε τόσο??? Τώρα μπαίνω με 9Mbps χωρίς καμία αποσύνδεση.Και εσυ απο 10 θα πας στα 9Mbps,so what????Στην τελική μην το κάνεις επειδή σου το λέω εγω,αλλά επειδή στο γράφει εδώ http://www.forthnet.gr/templates/supportPosting.aspx?c=10009447

Κάνε οτι νομίζεις

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό είναι τελείως προσωρινή λύση...

η Forthnet οφείλει να βρει το πρόβλημα και να το διορθώσει

Δημοσ.

Μάλλον φταίνε τα φωτάκια που έχουμε στο μπαλκόνι. Δεν τα έχουμε ανοίξει δοκιμαστικά σήμερα και δεν έχω πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Δημοσ.

Εγω ειχα το ιδιο θεμα με την Tellas το τελευταιο διαστημα....

Τελικα εφταιγε που δεν ειχα βαλει Hol.

Τωρα δουλευει χωρις καμια αποσυνδεση (φτου σκορδα!!) και δεν ηρθε και τεχνικος και δεν αλλαξα και Router.

Μπορω να σου πω οτι στην αρχη δεν αλλαξα ουτε το User name κι εμπαινε κανονικα το προστυχο.

Φταιει που έγιναν πολλοι οι πελατες απ οτι καταλαβα και δεν μπορουν να το υποστηριξουν.

:devil:

Δημοσ.
πίκρα το εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού δλδ :-(

Τραγωδία θα έλεγα. Τουλάχιστον ξέρω ότι θα λυθεί το πρόβλημα μετά τις γιορτές, κάτι είναι και αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά,τι δουλειά έχουν τα λαμπάκια στο μπαλκόνι του ανθρώπου,με το οτι τον πετάει απο το internet ???

Μακάρι να βρήκες λύση φίλε μου,φοβάμαι όμως οτι δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...