Προς το περιεχόμενο

Files txt counter ,C++

Leite33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
χωρις να το εχω δοκιμασει, το λινκ που εδωσα νομιζω μετρα και τα αρχεια των υποφακελων καλωντας αναδρομικα τη συναρτηση.......

Έχεις δίκιο, τώρα πρόσεξα το int iRC = CountFiles().

Φαίνεται να δουλεύει για την περίπτσωση που φτιάχτηκε (καταμέτρηση), πάντως αν το CountFiles() ήταν thread δεν μου φαίνεται καλή ιδέα αυτός ο τρόπος.

Δημοσ.

Πω πω ζαλιστηκα..Οκ πιστευω οτι καλυφθηκα... Ευχαριστω ολο τον κοσμο και ειδικα Directx

Σε ευχαριστώ πολύ' date=' να είσαι καλά! :)

Εφόσον αναφερόμαστε σε Windows, το πλεονέκτημα του "POSIX αντί του Windows API" ποιό στην ευχή είναι?

Το portability παλικάρι μου (σε δεύτερη ανάγνωση και το γεγονός ότι ήσουν απόλυτος στο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση παρά μόνο το WinAPI). Τώρα γιατί αυτό είναι σημαντικό στην περίπτωση μας; Διότι καθώς το παρόν forum έχει μετατραπεί εδώ και αρκετά χρόνια σε ένα repository γνώσης μπορεί κάποτε στο μέλλον κάποιος αναγνώστης να χρειασθεί παρόμοιο ή ακόμα και τον ίδιο κώδικα για κάποιο άλλο λειτουργικό σύστημα. Οπότε κατά κάποιον τρόπο έχει δημιουργηθεί πια ένας θεσμός (ή καλύτερα μια συνήθεια) όταν αυτό είναι εφικτό βέβαια, ο αναρτημένος κώδικας να ακολουθεί κάποια γενικά standards (ANSI-C, POSIX, C++ STL κτλ) ώστε να είναι platform agnostic αντί ενός κώδικα που προτείνει μια platform specific λύση δίχως φυσικά αυτό να είναι κακό κτλ. μια χαρά θα κάνεις την δουλεία σου με τις FindFirst(/Next)File(Ex) –απλά είναι θέμα κουλτούρας.

Υ.Γ.

Τον πρώτο καιρό που έγραφα στο forum, συνήθιζα να δίνω WinAPI ή compiler specific λύσεις, μετά άλλαξα νοοτροπία.

Δεν τρέχει τίποτα.

:)

Δημοσ.
Το portability παλικάρι μου (σε δεύτερη ανάγνωση και το γεγονός ότι ήσουν απόλυτος στο ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση παρά μόνο το WinAPI).

Εκτός από το FindFirstFile(), όχι δεν υπάρχει άλλη λύση (εκτός αν φτιάξεις δικό σου FAT/NTFS αναγνώστη). Μπορείς να γράψεις άπειρους wrappers αλλά όλοι θα καταλήγουν στο WinAPI όταν είσαι στα Windows. Για να καταφύγω σε portable κώδικα θα πρέπει όντως να με ενδιαφέρει, αλλιώς δε βρίσκω λόγο να κουβαλάω παρα-κώδικα, ειδικά γι απλά πράγματα όπως αυτό που ζήτησε ο συμφορουμίτης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...