Προς το περιεχόμενο

Psp με motherboard TA-088 (Help)

sarbinis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες.

Έχω αγοράσει πριν απο ένα μήνα περίπου ένα καινούριο psp slim and lite.

Το πήγα για τσιπάρισμα (Να μου περάσουν το firmware δηλαδή) και μου είπαν οτι στη συγκεκριμένη έκδοση του psp δέν γίνεται αυτό γιατί φοράει ενός τύπου μητρηκή (Μάλον την TA-088) με την οποία κάτι πάει στραβά και δέν τσιπάρεται.

Όσο και άν έχω ψάξει στο internet δέν μπορώ να καταλάβω αν έχει βρεθεί πλέον κάποιος τρόπος να τσιπάρω επιτέλους το psp μου και εγώ... :-(

Διάβασα σε μερικά site ξένα οτι γίτεται πλέον αλλα δέν είχε πουθενά οδηγείες.

Για αυτό είπα να δημιουργήσω εδώ ένα νέο θέμα να μου πείτε εσείς που ξέρετε καλήτερα τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό ?

Θα είμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να με βοηθήσετε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Δημοσ.

πιθανόν η mobo να ειναι η ta-088 v3 η οποία δεν εχει ΄σπασει΄ ακομα. δες περισσότερα εδω http://www.pspgr.net.

και κατι αλλο, μην ξαναδωσεις λεφτα σε μαγαζια και λοιπά. το hacking στο psp ειναι παναπλο και γινεται μεσα σε 3 λεπτα.

Δημοσ.

παιδια ειχα δει καπου οτι ενας hacker ο Codebreaker νομιζω βοηθησε σε αυτο το "εργο" τον Dark Alex κ κατι καταφεραν. θα το ξαναψαξω το θεμα κ αν βρω τιποτα θα ποσταρω

Δημοσ.

Εγώ το έχω γράψει.Ορίστε για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις.

Πιθανότατα σύντομα θα μπορούμε να περάσουμε cfw σε psp slim με την TA-088 μητρική!

Ένας hacker με το ψευδώνυμο brokencodes' date='φαίνεται ότι προσπαθούσε να βοηθήσει τον Dark_Alex (παρόλο που όπως ειρωνικά τονίζει δεν του έδιναν σημασία) και από την ΑΠΑΝΤΗΣΗ του Dark_Alex φαίνεται πως τα κατάφερε...Αναμένουμε λοιπόν εξελίξεις...Δείτε καιΕΔΩ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...