haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κ μαλλον βρεθηκε κ νεα λυση μεσα απο mac os x: http://www.iphonehellas.gr/3740/mac-osx-1056-update-fails-to-recognize-the-iphone-in-dfu-mode/#more-3740 Update: Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες από forum του εξωτερικού, το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εάν συνδέσετε το iPhone σε ένα USB HUB και μετά στο Mac… έπειτα μπείτε σε DFU mode και κάντε κανονικά Jailbreak Υπαρχουν επισης κ αυτες οι λυσεις: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2614491#post2614491 1.Αντικαταστήστε τα plugin kexts από το αρχείο IOUSBFamily.kext με αυτά της έκδοσης 10.5.5 και εν συνεχεία πραγματοποιήστε rebuild του kextcache (αν δεν γνωρίζετε πως θα το κάνετε αυτό είναι καλύτερα να το αποφύγετε εντελώς) (ουσιαστικα δηλαδη βαζετε τους παλιους drivers για το usb) 2. Χρησιμοποιήστε το PwnageTool για να δημιουργήσετε ένα αρχείο custom ipsw και στην συνέχεια με restore μέσω Windows πραγματοποιήστε pwn και εγκατάσταση της custom ipsw.
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση, γιατί η συγκεκριμένη λειτουργία χρησιμοποιείται και στα troubleshooting manuals που δίνει online η ίδια η Apple! Workarounds υπάρχουν πολλά, αλλά το θεϊκό [= κουλό] είναι αυτό με το hub.
NiCk_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 πω ρε τρελέ με έφτιαξε ευχαριστούμε πολύ! No prob φίλε ! Δυστυχώς στο δικό μου MBP δεν δουλεύει ... Από ότι διάβασα, μπορεί να δουλέψει μόνο στα πιο κάτω μοντέλα : MacBook Air MacBook Pro (Early 2008) MacBook Pro (Late 2008) MacBook (Late 2008) Από ότι φαίνεται, το 2006 απέχει πλεον πολύ από την "multi-touch era" Back to hot-corners για μένα
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Αυτό ήταν το πρώτο update που έκανα ποτέ και δε μου πήγε καλά. Το auto update κόλλησε κάπου στη μέση, ο υπολογιστής πάγωσε τελείως. Hard reset και μετα kerner panic και δεν ξεκινούσε με τίποτα και με κανένα γιατρικό. Αναγκαστική επαναφορά από time machine backup μιας εβδομάδας παλιό και μετά κανονικά update με την combo έκδοση. Έκτοτε όλα καλά. Μόνο που μου την έσπασε πολύ η αφαίρεση τον προφίλ ενεργείας από το menubar!!!
daniel's_saving_grace Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Ήταν το πιο πρόσφατο, όχι για άλλο λόγο. (Έχω laptop και ο σκληρός του time machine συνδέεται για backup... όταν το θυμηθώ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.