PeterGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Μια ερώτηση σχετικά με το XBOX το οποίο αγοράστηκε Δεκέμβριο του 2005. Του έχω φλασάρει το drive και σήμερα ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα 3 κόκκινα λαμπάκια. Σε περίπτωση που επικοινωνήσω με την Microsoft και το στείλω Γερμανία, υπάρχει περίπτωση για επισκευή, ή χλωμό λόγω φλασαρισμένου drive? Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά, γιατί έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει κάτι.
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Αν και δεν έχω x-box,όπως λες το βλέπω χλωμό να στο επισκευάσει.
Mr_Terror Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 μαλλον εισαι και εκτος εγγυησης.Εισαι πανω στην 3ετια.
Toufas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 προφανως ειναι πιο ευκολο να ρωτησεις σε ενα ασχετο forum παρα να παρεις την microsoft? :/
giorgos147 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 +1 στον toufas Αλλά όχι και άσχετο ρε μεγάλε!
PeterGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Για να ρωτάω, προφανώς θα είναι πιο εύκολο
torrentleech Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 υπάρχει περίπτωση η Microsoft να βλέπει μέσω του live ποιες κονσόλες έχουν φλασαρισμένο firmware και με κάποιο τρόπο να ενεργοποιεί αργότερα το RROD; ίσως είναι θεωρίες συνωμοσίας αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να ισχύει... για σκεφτείτε το, οι πωλήσεις των xbοχ δεν θα ήταν ούτε οι μισές αν δεν είχαν πάρει όλοι από 1 - 2 και 3 xbox 360... οπότε .. πειρατικά εμείς;... RROD και καινούργιες κονσόλες για να βγάλει τα σπασμένα η M$. Είμαι παρανοϊκός;
zousgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν υποθέσεις και εικασίες για τα πάντα.. πάρε ένα τηλ. τη Μ$ Ελλάς, δώσε το S/N του Xbox και 8α σου πούνε αν έχεις ακόμα εγγύηση. Αν έχεις ακόμα εγγύηση απλά το στέλνεις και το πιο πιθανό είναι σου στείλουν καινούριο (όπως έγινε πρόσφατα μ' ένα φίλο που είχε κονσόλα του 2005, και καλά σοβαρή βλάβη --> πλήρη αντικατάσταση) ή στην χειρότερη (σπάνια) στο στέλνουν πίσω όπως είναι. Και μεταφορικά μηδέν
PeterGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Υπάρχουν υποθέσεις και εικασίες για τα πάντα..πάρε ένα τηλ. τη Μ$ Ελλάς, δώσε το S/N του Xbox και 8α σου πούνε αν έχεις ακόμα εγγύηση. Αν έχεις ακόμα εγγύηση απλά το στέλνεις και το πιο πιθανό είναι σου στείλουν καινούριο (όπως έγινε πρόσφατα μ' ένα φίλο που είχε κονσόλα του 2005, και καλά σοβαρή βλάβη --> πλήρη αντικατάσταση) ή στην χειρότερη (σπάνια) στο στέλνουν πίσω όπως είναι. Και μεταφορικά μηδέν Ο φίλος σου το είχε όμως με φλασαριμένο drive ή απλό?
zousgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Ο φίλος σου το είχε όμως με φλασαριμένο drive ή απλό? Φλασαρισμένο Samsung ( το 25 νομίζω) και το στείλαμε χωρίς αυτοκόλλητο Πραγματικά παίζει να τα φτιάχνουν όλα!!
PeterGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να είναι έτσι! Πόσες μέρες χρειάσθηκε για να το πάρει πάλι πίσω? Πάνω από μήνα?
zousgr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μακάρι να είναι έτσι! Πόσες μέρες χρειάσθηκε για να το πάρει πάλι πίσω? Πάνω από μήνα? Εμένα μου είχαν κάνει λιγότερο από 20 μέρες (και αλλάξανε μητρική μονο) ΤΟυ παιδιού ένα μήνα ακριβώς και το χαρτί έγραφε: we apologize for the delay but your console couldn't be repaired so here is a new one (κάπωως έτσι τέλος πάντων )
PeterGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Και η διαδικασία είναι αυτή που έχω διαβάσει? Τους παίρνεις τηλέφωνο, έρχεται courier σπίτι, το στέλνεις Γερμανία (χωρίς κόστος) και στο στέλνουν πίσω (πάλι χωρίς κόστος)? Άντε να δούμε!
darksoho33 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εμενα φιλου μου κονσολα του 2005 την στειλαμε πισω με φλασαρισμενο samsung και του γυρισε με αλλαγμενη μητρικη και Lite on. ως ποτε στειλτο και βλεπεις
PeterGR Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εμενα φιλου μου κονσολα του 2005 την στειλαμε πισω με φλασαρισμενο samsung και του γυρισε με αλλαγμενη μητρικη και Lite on. ως ποτε στειλτο και βλεπεις Επικοινώνησες τηλεφωνικά με την Microsoft Hellas ή με Γερμανία?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.