fermat Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα εγκατάστασης ασύρματου royter σε mac os 10; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Όταν λες εγκατάσταση εννοείς σύνδεση.... Κλικάρεις ψηλά δεξιά πάνω στο σήμα του wifi (ανάμεσα σε bluetooth και ηχειάκι) και διαλέγεις Airport On. Αφού το αφήσεις μερικά δευτερόλεπτα να σκανάρει τα σήματα που υπάρχουν, διαλέγεις το ρούτερ που θέλεις να συνδεθείς από την λίστα που θα σου βγεί και ενδεχομένως να βάλεις το password αν το router είναι κλειδωμένο (θα έχει ένα λουκετάκι δίπλα στο όνομα). Πιό εύκολο να το κάνεις παρά να το λές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fermat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω αν γίνεται να το συνδέσω μέσω του καλωδίου ethernet ..παντα μλεσω airport την κλανω τη σύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Αν το συνδέσεις μέσω καλωδίου θα δουλέψει κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω αν γίνεται να το συνδέσω μέσω του καλωδίου ethernet ..παντα μλεσω airport την κλανω τη σύνδεση; Θα δουλέψει κατευθείαν, δεν θέλει καμιά εγκατάσταση. Απλώς αν έχεις βάλει δικές σου ρυθμίσεις (static ip) θα πρέπει να βάλεις κάτι αντίστοιχο και στον mac. Αλλιώς αν δεν έχεις πειράξει τπτ είσαι κομπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μα από θέματα πόρτας δεν σκαμπάζουν τα Mac? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαχειρίζονται ως Open [πχ στο Transmission] μια πόρτα που από το interface του router μου εγώ δεν άνοιξα ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Μεσω upnp λογικα, οπως κ στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.