Αδμιν Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Όπως λέει και ο τίτλος, αναζητώ iso των διανομών SuSE προ Novell εποχής. Είχα ένα δισκάκι με την έκδοση 7 νομίζω αλλά είναι unreadable πλέον. Αν έχει βρει κάποιος mirror που να το έχει, ας ρίξει link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 curiosity cat:για ποιο λογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 curiosity cat:για ποιο λογο; Ίστορικοι κυρίως λόγοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Τυχαίνει να έχω την 7 την professional.... Αλλά πώς να σου έδινα μία copia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Τυχαίνει να έχω την 7 την professional....Αλλά πώς να σου έδινα μία copia? courrier,upload,ταχυδρομικο περιστερι αν εχεις την δυνατοτητα upload,ισως μπορω να βοηθησω κι εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Έχω 1mbit upload. Δεν έχω περιστέρι Να το ανεβάσω σε rapidshare η με κανένα τορρεντ (κάτι που δεν έχω κάνει αλλά μπορώ αν το βρω)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 http://en.opensuse.org/Mirrors_Discontinued_Releases Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Parsifal στο link σου thn 7 την έχει μόνο για PowerPC και η 8 i386 είναι νεκρό link. Ευχαριστώ όπως και να 'χει. pmichal μπορείς να κάνεις disk image του cd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το γνωρίζω, τα έλεγξα πριν ποστάρω το λινκ. Μόνο εκδόσεις 7 και 8 σε ενδιαφέρουν; Τα λινκ της 9.0 δουλεύουν κανονικά (ο 2ος mirror). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ναι το γνωρίζω, τα έλεγξα πριν ποστάρω το λινκ. Μόνο εκδόσεις 7 και 8 σε ενδιαφέρουν; Τα λινκ της 9.0 δουλεύουν κανονικά (ο 2ος mirror). Βασικά ναι, κυρίως την 7 θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Αδμιν, Έχω την 8.2 αν ενδιαφέρεσαι, καθώς επίσης και αρκετές μεταγενέστερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 8,2; δε θα έλεγα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ok. Ενημέρωσέ με πως μπορώ να στη στείλω. Θα χαρώ να μπορεί να φανεί χρήσιμη αυτή η παλιά διανομή τα CD της οποίας (5 τον αριθμό) μάλλον στα σκουπίδια θα κατέληγαν κάποια στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Είναι σε 1dvd. Μπορώ να στην κάνω ένα iso. Που να το ανεβάσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.