Προς το περιεχόμενο

Help γαι PS2?

xronis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, είμαι τελείως άσχετος από κονσόλες. Ποτέ δεν ασχολίθηκα,μονο κατά καιρους πήρε κάτι τ'αυτί μου για τσιπαρίσματα αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ.Με έψησαν όμως τώρα τελευταία να πάρω το PS2.Επίσης ανακάλυψα από εδώ μέσα ότι μπορώ να κατεβάσω και παιχνίδια για PS2. Όχι μόνο να αγοράσω. Αν κάποιος φιλοτιμιθεί να με βοηθίσει θα πρέπει να μου τα πει από την αρχή. Από το αν χρειάζεται τσιπ,που,πως εγκαθίσταται,αν δεν χρειάζεται τσιπ,τι πρέπει να κάνω για να μπορώ να χρησιμοποιώ αντιγραμμένα DVD,τι διαδικασία θα πρέπει να ακολουθίσω μετά το κατέβασμα του παιχνιδιού και οτιδήποτε άλλο χρειαστει.Μιλάτε σε αρχάριο στο συγκεκριμένο είδος.Ακόμα και τι dvd να χρησιμοποιήσω.Κάποιος μου πέταξε ότι πρέπει να είναι συγκεκριμένου τύπου για να παίξει είτε ανιτγραμμένο παιχνίδι είτε αντιγραμμένη ταινία. Αν δεν βαρεθίκατε να διαβάσετε όλο το post μου, ελπίζω κάποιος να κατάλαβε τι ζητάω και να βαριέται λιγότερο από τους υπόλλοιπους μπας και βγάλω άκρη. Έστω στείλτε κάποιο link, που να μπορώ να βρω πληροφορίες.Αλλά να τα λένε αναλυτικά.Όσο γίνεται τουλάχιστον. Ευχαριστώ για τον κόπο να το διαβάσετε.

-----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 12 : 00 : 35-----

κανείς ε?αναμενόμενο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...