Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά την έβαλα την έκδοση.αυτό που μας ενδιαφέρει όλους ειναι οι υπότιτλοι.Μια χαρά παίζουν χωρίς καθυστερήσεις(βλ.1.2.02) ούτε "φλασαρουν"(βλ.1.2.10).Δοκίμασα σε 1080,720 χωρίς προβλήματα συγχρονισμού ήχου,εικόνας,υποτίτλων.Πιστεύω οτι ειναι ένα καλό firmware.Αλλά το Άλφα κεφαλαιο τονιζόμενο δεν φτιαχτηκε εξακολουθει να μην εμφανίζεται κατα την αναπαραγωγή

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Predatorkill Αν πρόσεχες λίγο τα προηγούμενα ποστ θα έβλεπες ότι τα εχω αναφέρει είδη οπότε είναι λίγο άκυρο το ποστ που έκανες.

Συγχαρητηρια για την αναφορα, μας προλαβες ολους. Αλλη φορα θα κοιταω προσεκτικα τις σελιδες μια μια. Αντε και μοντερεϊτορ καποια μερα και οποιον παρει ο χαρος.

Μια πολυ καλη εκδοση που ξεφευγει απο το μιζερο μαμισιο θεμα ειναι αυτη: (βασισμενη στο τελευταιο firm)

http://wdtvforum.com/main/index.php?topic=2220.0

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=qIYeZpKb5d0[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=sRnSDGYQSEA&NR=1[/ame]

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.τι γινεται οταν θελω να δω μια ταινια χωρις ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους?Αμα υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι αλλα ξεχωριστα απο την ταινια πως τους κανω να δουλευουν στο wd hd tv?

Δημοσ.
Συγχαρητηρια για την αναφορα, μας προλαβες ολους. Αλλη φορα θα κοιταω προσεκτικα τις σελιδες μια μια. Αντε και μοντερεϊτορ καποια μερα και οποιον παρει ο χαρος.

Εγώ δεν το είπα ούτε ειρωνικά ούτε για να σε μειώσω όπως κάνεις εσυ απλά σου ανάφερα ότι το revision history του firmware 1.03.01 έχει είδη αναφερθεί τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Τώρα γιατί εσύ κάνεις επίθεση και ειρωνεύεσαι ένας θεός ξέρει.

Δημοσ.
Εγώ δεν το είπα ούτε ειρωνικά ούτε για να σε μειώσω όπως κάνεις εσυ απλά σου ανάφερα ότι το revision history του firmware 1.03.01 έχει είδη αναφερθεί τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Τώρα γιατί εσύ κάνεις επίθεση και ειρωνεύεσαι ένας θεός ξέρει.

φιλε μου εαν κατι εχει ειπωθει ξανα στο νημα και το εχω γραψει εγω για παραδειγμα το αρχικο ποστ, δεν προκειται να δωσω σημασια εαν διπλοποσταριστει απο καποιον αλλο γιατι πολυ απλα σεβομαι τον κοπο, εστω και αυτα τα 15 δευτερολεπτα που θα κανει για να βρει και να ποσταρει την πληροφορια. Το στυλ εγω το εβαλα πρωτος, ειναι ακυρο οτι γραψουν οι αλλοι πιστευω πως δεν χωραει σε οποιοδηποτε φορουμ, σε ενα θεμα κιολας που εχει φτασει τις 136 σελιδες.

Ηθελα να ξερα εαν ειχε βαλει καποιος αλλος την πληροφορια του changelog εαν του χαρακτηριζες ακυρο το ποστ. Δεν το παιρνω προσωπικα, γενικα το λεω.

ontopic:

παιδια μια ερωτηση θελω να κανω.τι γινεται οταν θελω να δω μια ταινια χωρις ενσωματωμενους ελληνικους υποτιτλους?Αμα υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι αλλα ξεχωριστα απο την ταινια πως τους κανω να δουλευουν στο wd hd tv?

Μπορεις να επιλεξεις εαν θελεις ελληνικους υποτιτλους ή υποτιτλους γενικα απο το τηλεχειριστηριο πατωντας το κουμπι OPTION, ειναι το δευτερο εικονιδιο απο τα αριστερα στην οθονη, πατα enter επανω του και θα αλλαζουν οι υποτιτλοι. Εαν οι υποτιτλοι ειναι "καμμενοι" πανω στην ταινια και δεν ειναι ξεχωριστο αρχειο, τοτε δεν μπορεις να τους βγαλεις.

Για να παιξουν οι υποτιτλοι που θες, πρεπει η ταινια να εχει το ιδιο ονομα με τους υποτιτλους. Δηλαδη, εαν η ταινια ειναι barrcode.avi (ή με καταληξη mkv/wmv κτλ) τοτε οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν την ονομασια barrcode.srt.

Δημοσ.
φιλε μου εαν κατι εχει ειπωθει ξανα στο νημα και το εχω γραψει εγω για παραδειγμα το αρχικο ποστ, δεν προκειται να δωσω σημασια εαν διπλοποσταριστει απο καποιον αλλο γιατι πολυ απλα σεβομαι τον κοπο, εστω και αυτα τα 15 δευτερολεπτα που θα κανει για να βρει και να ποσταρει την πληροφορια. Το στυλ εγω το εβαλα πρωτος, ειναι ακυρο οτι γραψουν οι αλλοι πιστευω πως δεν χωραει σε οποιοδηποτε φορουμ, σε ενα θεμα κιολας που εχει φτασει τις 136 σελιδες.

Ηθελα να ξερα εαν ειχε βαλει καποιος αλλος την πληροφορια του changelog εαν του χαρακτηριζες ακυρο το ποστ. Δεν το παιρνω προσωπικα, γενικα το λεω.

Φυσικά και όχι αν δεν ξανά είχε ειπωθεί ακριβώς το ιδιο ποστ αλλά αν ξανά είχε ειπωθεί ε τότε ναι θα του έλεγα ότι είναι λίγο άκυρο γιατί με την δικιά σου λογική τότε να γράφουμε όλοι ακριβώς το ίδιο ποστ και εφόσον δεν θα προερχόταν από το ίδιο άτομο να αφήνουμε ένα τοπικ γεμάτο με το ίδιο ποστ. Έτσι δεν είναι?

Και αν όπως λες σέβεσαι τον κόπο του τότε θα μπορούσες πολύ απλά να διαβάσεις το ποστ του και να μην γράψεις κι εσύ ακριβώς τα ίδια.

Όλα αυτά τα λέω καθαρά φιλικά και χωρίς κανένα ίχνος να σε μειώσω η να σε ειρωνευτώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
τελικα το μεγεθος των υποτιτλων μεγαλωσε στην 1.03.01 ή παραμενει

κολημενο στο 40????????????

40 κολλημενο, απο οτι λενε στο ιντερνετ μεγαλυτερο μεγεθος "πουσαρει" πολυ το μηχανακι με αποτελεσμα να παρουσιαζει ασταθειες. Σε καποιο αλλο Ελληνικο φορουμ κυκλοφορει ενα firmware που φτανει μεχρι 60 αν θυμαμαι αλλα δεν εχω κοιταξει να δω εαν βασιζεται στο τελευταιο firmware. Σιγουρα στο 1.2.10 υπαρχει, αλλα δεν ξερω αν εφτιαξαν/προκειται να φτιαξουν εκδοση με το 1.3.01.

Ελπιζω στο καινουριο μηχανακι να το ανεβασουν μιας και αλλαξε το τσιπακι και εβαλαν καινουριο. Στο καινουριο οι υποτιτλοι ειναι λιγο καλυτεροι, εχουν καλο spacing αναμεσα στις γραμμες, δηλαδη η αποσταση απο την πανω και την κατω γραμμη ειναι μεγαλυτερη και το κανει λιγο πιο ευαναγνωστο το κειμενο. Στο αλλο νημα αποκλειστικα για το WD TV Live ο Hal εχει βαλει φωτογραφιες με τους υποτιτλους, πηγαινε δες το να δεις τη διαφορα.

edit: (WD TV Live υποτιτλοι)

attachment.php?attachmentid=21520&d=1256173199

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

μήπως να μας πει ο hal που έβγαλε πρωτος την είδηση για το νεο fw αν εχει κανενα νεο για το 2.χχ?και αν θα εχει dts support?

οχι τπτ αλλο αλλα κατι τετοιο δεν εχει ειπωθεί σε κανένα site οποτε μαλλον τζαμπα περιμενουμε..

Δημοσ.

Ελπιζω στο καινουριο μηχανακι να το ανεβασουν μιας και αλλαξε το τσιπακι και εβαλαν καινουριο. Στο καινουριο οι υποτιτλοι ειναι λιγο καλυτεροι, εχουν καλο spacing αναμεσα στις γραμμες, δηλαδη η αποσταση απο την πανω και την κατω γραμμη ειναι μεγαλυτερη και το κανει λιγο πιο ευαναγνωστο το κειμενο. Στο αλλο νημα αποκλειστικα για το WD TV Live ο Hal εχει βαλει φωτογραφιες με τους υποτιτλους, πηγαινε δες το να δεις τη διαφορα.

Εγω παντως θα συμφωνησω με τον Hal στο review του, οτι το spacing ειναι πολυ μεγαλο. Δεν ειναι τοσο χαλια οσο στο παλιο WD με το πρωτο firmware με ελληνικους υποτιτλους που ειχε βγει, αλλα και παλι μου φαινεται μεγαλο (παρατηρησε και την αλλη εικονα με τα απλα γραμματα, εκει φαινεται νομιζω πιο καλα). Τεσπα...

Δημοσ.
Εγω παντως θα συμφωνησω με τον Hal στο review του, οτι το spacing ειναι πολυ μεγαλο. Δεν ειναι τοσο χαλια οσο στο παλιο WD με το πρωτο firmware με ελληνικους υποτιτλους που ειχε βγει, αλλα και παλι μου φαινεται μεγαλο (παρατηρησε και την αλλη εικονα με τα απλα γραμματα, εκει φαινεται νομιζω πιο καλα). Τεσπα...

Γενικως ειναι λιγο κουραστικοι οι υποτιτλοι του, εχω την εντυπωση οτι οσο μεγαλυτερο ειναι το spacing τοσο το καλυτερο, νομιζω οτι ετσι ειναι και στα Blu Ray απο οσο θυμαμαι, εχω να δω πολυ καιρο και λογικα οι προγραμματιστες αυτο θα εχουν σαν reference, ξερω γω...

Δημοσ.

Η λύση για όσους έχουν προβλήματα με mkv αρχεία 1080p (κολλήματα σε σκηνες συνήθως με έντονη κίνηση και απώλεια ήχου) οι λύση ειναι ή να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ή με την χρήση κάποιου προγράμματος όπως το MKVtoolnix ( http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix ) να τους ενσωματώσετε στο αρχείο (δεν παίρνει ούτε 1 λεπτό)!

Δημοσ.
Η λύση για όσους έχουν προβλήματα με mkv αρχεία 1080p (κολλήματα σε σκηνες συνήθως με έντονη κίνηση και απώλεια ήχου) οι λύση ειναι ή να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους ή με την χρήση κάποιου προγράμματος όπως το MKVtoolnix ( http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix ) να τους ενσωματώσετε στο αρχείο (δεν παίρνει ούτε 1 λεπτό)!

Μεχρι τωρα το Taken δεν μου το επαιζε, ειχε πολλα σπασιματα στα 720p, πλεον με το 1.03.1 το παιζει μια χαρα! Καμμια φορα θελει και κανα defrag ο δισκος. Απο το πολυ βαλε-βγαλε αρχειων κατακερματιζει απιστευτα ο δισκος.

Δημοσ.

ένας ενισχυτής με οπτική ίνα είσοδο και dts αρκεί για να παίξει τον ήχο στα mkv? βρήκα έναν στο ebay με 100ε απλά δεν έχει hdmi φαντάζομαι θα μου κάνει δεν θα έχω πρόβλημα σωστά?συνδέω την hdmi απο το wd στην τηλεόραση και την οπτική ίνα στην είσοδο του ενισχυτή

Δημοσ.
ένας ενισχυτής με οπτική ίνα είσοδο και dts αρκεί για να παίξει τον ήχο στα mkv? βρήκα έναν στο ebay με 100ε απλά δεν έχει hdmi φαντάζομαι θα μου κάνει δεν θα έχω πρόβλημα σωστά?συνδέω την hdmi απο το wd στην τηλεόραση και την οπτική ίνα στην είσοδο του ενισχυτή

σωστος.

+2 χαρακτηρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...