Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταξε λίγο τα settings κάπου λέει codepage εκεί πρέπει να διαλέξεις greek(iso) ή κάτι σε windows νομίζω.

Δεν ξέρω απ' έξω το μενού του.

Ρε φίλε καλό είναι να το ψάχνεις λίγο όταν θελεις κάτι μην τα θέλετε όλα έτοιμα στο πιάτο.

Είτε βάλεις το νέο 1.02.11(Που το συστήνω) είτε όχι υποστηρίζει μια χαρά ελληνικούς υπότιτλους απλά πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις δεν είναι δύσκολο.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

άντε πάλι με το πιάτο.....το προσπερνάω και ξαναρωτάω.....γιατί δε παίζει ο ήχος;;;είναι με οπτική ίνα σε ενισχυτή, στα άλλα παίζει, μόνο σε αυτό όχι, γιατί; κ η ερώτηση για το πιξέλιασμα αναπάντητη.....και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, μη γίνεσαι εριστικός ή μην απαντάς καθόλου....έχω χόμπυ στο οποίο γίνεται πάντα η ίδια αρχική ερώτηση σε διαφορετικά threads στο forum αλλά δε κάνουμε έτσι......

Δημοσ.

Αν το αρχείο που προσπαθείς να παίξεις έχει dts ήχο τότε για να παίξει πρέπει να το συνδέσεις μέσω οπτικής ίνας με έναν ενισχυτή που υποστηρίζει αποκωδικοποίηση dts(Μια από τις βασικές διαφορές του πρώτου με του δεύτερου προϊόντος της western digital) αλλιώς απλά δεν μπορεί να παίξει dts ήχο το συγκεκρημενο προϊόν γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τον υποστηρίζει.

Δημοσ.

Ερχετε το 2ο . Ηδη κάποια μαγαζιά το έχουν ( ή λένε πως θα το έχουν συντομα . Εξω ήδη κυκλοφορεί κανονικά . Εδώ μάλλον η απεργία στο λιμάνι καθυστερεί τα πραματα . Λογικα σε καμιά 10μέρες θα υπάρχει κανονικά παντού . Αντε να αρχίσει καινουριο review !!

Δημοσ.
άντε πάλι με το πιάτο.....το προσπερνάω και ξαναρωτάω.....γιατί δε παίζει ο ήχος;;;είναι με οπτική ίνα σε ενισχυτή, στα άλλα παίζει, μόνο σε αυτό όχι, γιατί; κ η ερώτηση για το πιξέλιασμα αναπάντητη.....και έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, μη γίνεσαι εριστικός ή μην απαντάς καθόλου....έχω χόμπυ στο οποίο γίνεται πάντα η ίδια αρχική ερώτηση σε διαφορετικά threads στο forum αλλά δε κάνουμε έτσι......

Το συγκεκριμένο Transformers έχει θέμα.....το έχω και εγώ και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.....το έχω παρατηρήσει μόνο σε αυτό και σε ακόμα μια ταινία.

Δημοσ.

ρε μεγάλε, μας δουλεύεις;;;;σου λέω ότι είναι με οπτική ίνα σε ενισχυτή και εσύ μου λες να το κάνω;;;αφού το έχω ήδη έτσι.....μάλλον πρέπει να μάθεις να διαβάζεις και μετά να λες για πιάτα και σερβιρίσματα....άντε, την έχουμε δει όλοι...

Δημοσ.

Οκ λάθος μου δεν πρόσεξα ότι είπες ότι το έχεις συνδέσει με οπτική ίνα στον ενισχυτή.

Πέρα από αυτό πρέπει για ακόμα μια φορά να πας στο μενού settings και κάπου θα λέει σχετικά με τον ήχο optical αν διαλέξεις αυτό και ο ενισχυτής σου υποστηρίζει αποκωδικοποίηση dts τότε θα ακούσεις κανονικά τον ήχο.

Φιλική συμβουλή: ψάξε περισσότερο το μενού settings.

Δημοσ.

Να ξαναπώ κάτι....σε όλες τις άλλες ταινίες παίζει το dts και ο υπότιτλος μια χαρά όπως έχω το σύστημα...σε αυτή γιατί όχι;;

Δημοσ.

Εχω προβλημα.Μολις εβαλα να δω το G.I.JOE 1080ρ και μου κολλαει.Mολις κανω fast forward ξεκολλαει αλλα μετα απο λιγο τα ιδια.Εχω βαλει το 1.02.11 και ολα ηταν μια χαρα.Αυτη ειναι η πρωτη ταινια 1080ρ που βαζω μ'αυτο το firmware.Το χει παθει κανεις αλλος?Μηπως εχει προβλημα υπερθερμανσης ή κατι τετοιο?

Δημοσ.

Ειναι λογο του rip που εβαλες.Καποια συγκεκριμενα 1080p rip δεν τα παιζει καλα.Καποια αλλα τα παιζει μια χαρα.Γιατι ομως κατεβαζετε 1080p ειστε σιγουροι οτι τα χρειαζεστε?Αν δεν εχεις TV ανω των 42" δεν υπαρχει περιπτωση να δειτε διαφορα μεταξυ 720p και 1080p.Αν καποιος εχει >50" ή κανα προβολεα το καταλαβαινω.Αλλιως τσαμπα τα gb και τον χρονο που πηρε για το κατεβασμα.

Ας ελπισουμε οτι οταν βγει το καινουργιο να βγαλουν και ενα FW και για μας τους παλιους, αν και πιστευω οτι θα μας ξεχασουν για να παμε να παρουμε το καινουργιο.

Δημοσ.

Παρέλαβα εχτές την καινουρια εκδοση (wd live media player ) Θα βάλω σήμερα και τον δικτυακό δίσκο επάνω να δώ πως πάμε !!!!Eξωτερικά φαίνετε πιο όμορφο το γκρι !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...