Προς το περιεχόμενο

Western Digital HD TV Media Player : O επώνυμος HD Media Player των €100

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχει φερει κατι αναλογο στο πλαισιο αλλα ουτε τοσο καλο ειναι ουτε υποστηριζει full hd.οποτε και εγω αναμενω για λιγο η θα παω για τον player της wd

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
αν υποστηρίζονται vobsubs (idx/sub) δοκιμάστε το txt2vobsub

Δουλεύει,με το γνωστό trustfmικό περίγραμμα και την "περίεργη" σκοροφαγωμένη σου γραμματοσειρά,που είχαμε αγαπήσει όλοι μας τότε,θυμάσαι ρε μπαγάσα τα ξενύχτια;Ε ρεε χρόνια,μαύρα μου νειάτα που τσαλακωθήκατε....

Τάσο,πες μου τι θες να δοκιμάσω για σένα και θα γίνει.

Έχω άφθονο χρόνο αυτό τον καιρό...B)

Επεξ/σία από o_magazatoras

Μεσω spdif συνδεδεμενης με ενισχυτη ..

τι ειναι αυτο?εχω την εντυπωση οτι εχτες που το συνδεσα επαιζε 5.1(του ειχα κανει και το update)το συνδεσα στην tv με HDMI καλωδιο και συνδεσα και στο 5.1 dvd player το ασπρο και το κοκκινο για τον ηχο και στο aux μου εβγαζε 5.1 μια ταινια .mkv blueray απο εξωτερικο...αν δεν κανω λαθος....

τι ειναι αυτο?εχω την εντυπωση οτι εχτες που το συνδεσα επαιζε 5.1(του ειχα κανει και το update)το συνδεσα στην tv με HDMI καλωδιο και συνδεσα και στο 5.1 dvd player το ασπρο και το κοκκινο για τον ηχο και στο aux μου εβγαζε 5.1 μια ταινια .mkv blueray απο εξωτερικο...αν δεν κανω λαθος....

Παιζει 5.1 μεσω HDMI , αλλα για να παιξει DTS θελει να συνδεθει με εξωτερικο ενισχυτη .

Παιζει 5.1 μεσω HDMI , αλλα για να παιξει DTS θελει να συνδεθει με εξωτερικο ενισχυτη .

Και θέλει και καλώδιο οπτικής ίνας που τα 75cm κάνουν 5 ευρώ!! άμα ο ενισχυτής σου δεν είχε μαζί του τέτοιο καλώδιο τότε δε συμφέρει, καλύτερα να τον μετατρέψεις σε AC3 να ξεμπερδεύεις.

Και θέλει και καλώδιο οπτικής ίνας που τα 75cm κάνουν 5 ευρώ!! άμα ο ενισχυτής σου δεν είχε μαζί του τέτοιο καλώδιο τότε δε συμφέρει, καλύτερα να τον μετατρέψεις σε AC3 να ξεμπερδεύεις.

αν ειναι η τανια σε ΑC3 απο μονη της παιζει 5.1 ετσι?

Δεν ειναι απλο καλωδιο οπτικης?

Kαλοριζικο κ καλως μας βρηκες...

Προφανως ειδες μονο το πρωτο μυνημα κ κανενα αλλο ...

Δες λοιπον κ τα υπολοιπα και θα βρεις αμεσως την λυση στο προβλημα σου ...

Τελος ειναι κανονας του φορουμ να γραφουμε με ελληνικους χαρακτηρες ...

Μακάρι να είχε. Αν η W.D. έβγαζε μία επιπλέον έκδοση του HD TV με optical drive και δυνατότητα προσθήκης σκληρoύ δίσκου, το είχα χτυπήσει αλύπητα... :-D
Ξέρει κανείς σας αν η Western Digital έχει στα σκαριά media player με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο;

Χμ... η WD κατά κύριο λόγο είναι εταιρία που πουλάει σκληρούς δίσκους. Αν δείτε και τη σελίδα του WD TV στο site της, πλασάρει τους USB δίσκους της ως συνοδευτικά γι' αυτό, σε στυλ "έχετε 5 δίσκους USB (WD φυσικά) και στον κόκκινο δίσκο βάζετε τα βίντεο των διακοπών σας, στον πράσινο τις ταινίες σας, στον μπλε τη μουσική σας" κλπ. Οπότε, σιγά μην του βάλει Optical Drive, εσωτερικό δίσκο ή Ethernet...

Κι εγώ θα το ήθελα πολύ (ειδικά το Ethernet) αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες... :-(

Υπαρχει τροπος να αλλαζει το Aspect Ratio για να φαινονται ολες οι ταινιες fullscreen?

Στο WD οχι αλλα μπορεις να το κανεις στο pc και μετα να τις παιξεις στο WD:

1. Κατεβαζεις και εγκαθιστας το Μatroska Shell Extension 2.8

http://www.matroska.org/downloads/shellextension/

2. Κανεις δεξι κλικ στο αρχειο mkv που θες, επιλεγεις ιδιοτητες --> Matroska Info --> Change

Σημειωνεις καπου τις τιμες Width και Height για να μπορεις να επαναφερεις το αρχικο aspect ratio αν θελησεις και στη συνεχεια βαζεις Width=16 και Height=9 (ή 1920-1080) και πατας ΟΚ.

Ετσι πλεον εχεις και Full screen εικονα και υποτιτλους μεσα στην εικονα και οχι εξω απο αυτη οπως οταν κανεις zoom στην TV. Για μεγαλες οθονες το αποτελεσμα δε θα ειναι και τοσο καλο, αλλα πολυ καλυτερο απο το zoom που εχει το WD TV, και ισως σε καποιους η αλλαγη aspect ratio να τους ενοχλει...

Αν το fullscreen δεν σου αρεσει, εκτος απο 16-9 μπορεις να βαλεις οποια αναλογια σε βολευει (ωστε να μικρυνεις τις μαυρες μπαρες οσο θες χωρις να τις εξαφανισεις τελειως, οπως με το 16-9)...

-----Προστέθηκε 11/1/2009 στις 11 : 13 : 22-----

Χμ... η WD κατά κύριο λόγο είναι εταιρία που πουλάει σκληρούς δίσκους. Αν δείτε και τη σελίδα του WD TV στο site της, πλασάρει τους USB δίσκους της ως συνοδευτικά γι' αυτό, σε στυλ "έχετε 5 δίσκους USB (WD φυσικά) και στον κόκκινο δίσκο βάζετε τα βίντεο των διακοπών σας, στον πράσινο τις ταινίες σας, στον μπλε τη μουσική σας" κλπ. Οπότε, σιγά μην του βάλει Optical Drive, εσωτερικό δίσκο ή Ethernet...

Κι εγώ θα το ήθελα πολύ (ειδικά το Ethernet) αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες... :-(

Για το δισκο δε σε υποχρεωνει κανεις να παρεις WD μπορεις να βαλεις οποιον θες...

Αν εβαζαν εσωτερικο δισκο θα αυξανε την τιμη και μπορει καποιοι να μην τον ηθελαν...

Αν εβαζαν απλα δυνατοτητα προσθηκης εσωτερικου σκληρου δισκου θα ειχαν μεγαλη συσκευη (αρα πιο ακριβη συσκευη που ηθελαν να βγει στα 99$ retail - συμφωνα με αυτους που βγαζουν τα NMT οπως popcorn κλπ. που ξερουν ποσο κοστιζει μια τετοια συσκευη,η WD το HD TV το εβγαλε σχεδον στο κοστος! ) και το κυριοτερο γλυτωνουν τα προβληματα του να ανοιξει ο χρηστης τη συσκευη για να βαλει το δισκο, να σπασει τα ποδαρακια της υποδοχης του δισκου κλπ. ,χιλια δυο που μπορουν να συμβουν στην περιπτωση αυτη. Το USB βυσμα ειναι πολυ πιο ασφαλες απο το να βαλεις το χρηστη να ανοιξει τη συσκευη και να βαλει δισκο

Στο WD οχι αλλα μπορεις να το κανεις στο pc και μετα να τις παιξεις στο WD:

1. Κατεβαζεις και εγκαθιστας το Μatroska Shell Extension 2.8

http://www.matroska.org/downloads/shellextension/

2. Κανεις δεξι κλικ στο αρχειο mkv που θες, επιλεγεις ιδιοτητες --> Matroska Info --> Change

Σημειωνεις καπου τις τιμες Width και Height για να μπορεις να επαναφερεις το αρχικο aspect ratio αν θελησεις και στη συνεχεια βαζεις Width=16 και Height=9 (ή 1920-1080) και πατας ΟΚ.

Ετσι πλεον εχεις και Full screen εικονα και υποτιτλους μεσα στην εικονα και οχι εξω απο αυτη οπως οταν κανεις zoom στην TV. Για μεγαλες οθονες το αποτελεσμα δε θα ειναι και τοσο καλο, αλλα πολυ καλυτερο απο το zoom που εχει το WD TV, και ισως σε καποιους η αλλαγη aspect ratio να τους ενοχλει...

Αν το fullscreen δεν σου αρεσει, εκτος απο 16-9 μπορεις να βαλεις οποια αναλογια σε βολευει (ωστε να μικρυνεις τις μαυρες μπαρες οσο θες χωρις να τις εξαφανισεις τελειως, οπως με το 16-9)...

Για αλλη μια φορα σε ευχαριστώ!! Με εσωσες!!

:-)

παιδια δειτε λιγο και πειτε μου τι κανω λαθος...ακουστε πως το εχω συνδεσει στην 50 ιντοων τηλεοραση.με ena dvd player 5.1 που ειχα.απο το WD το HDMI καλωδιο παει στην τηλεοραση.μετα απο τα 3 καλωδια,εχω συνδεσει το ασπρο και το κοκκινο στο dvd για να το ανοιχο στο AUX και να πεζει απο τα ηχεια του home cinema.σωστα το εχω κανει η μπα?θελω να καταληξω οτι σημερα εβαλα μια ταινια στο φλασακι .mkv ταινια και ενα αρχειο .srt.αυτα τα 2 μονο.η ταινια στο pc me το gov player παιζει μια χαρα.το προβλημα μου ειναι οτι με το WD δεν παιζει καθολου ο ηχος...και μονο το καλωδιο HDMI να εχω συνδεμενο με την τηλεοραση,παλι δεν βγαζει ηχο...τι στο καλο γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...