xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 οκ καλα καταλαβα δηλαδη, ενισχυτη δεν εχω και δεν βλεπω να παιρνω... οταν βγει το αναμενομενο firmware μπορει να το τσιμπησω...ειμαι μεαξυ αυτου και του egreat, αλλα δεν καιγομαι αμεσα... εκτος αν η sony δωσει επιτελους υποστηριξη για mkv και subs στο ps3 και μας κανει τη ζωη ευκολη...
Predatorkill Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) εκτος αν η sony δωσει επιτελους υποστηριξη για mkv και subs στο ps3 και μας κανει τη ζωη ευκολη... Απο τη στιγμη που το 99.9% (εξαιρουνται οι Αμερικανικες σειρες) των mkv στο διαδυκτιο εχουν παρανομο υλικο στο container τους, και εφοσων η Sony εχει εταιρiα παραγωγης ταινιων, κατι τετοιο φανταζει ονειρο θερινης νυκτος. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2009 από Predatorkill
Eagle_IIz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 έχω πάρει τον εν λόγο player και έχω μια τηλεόραση sony 46 ιντσών lcd συνδεδεμένη με hdmi καλώδιο αυτό που έχω παρατηρηση ότι ενώ κάνω αναπραραγογη σε 1080p μου βγάζει πάνω και κάτω μαύρες μπάρες αυτό γιατί γίνετε θα πρέπει να μου τησ βγάζει η όχι ??
panosvlass Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μηπως το asspect ratio της ταινιας ειναι ετσι?? Δεν σημαινει οτι επειδη η ταινια ειναι 16:9 κτλ κτλ δεν θα εχει μπαρες. Μη μπερδευεσαι.
jonisp1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το madia Player πιστεύετε πως εαν συνδέω πάνω ενα 16αρι usb φλασακι θα μου παίζει της full hd ταινίες η οχι?
pass02 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το madia Player πιστεύετε πως εαν συνδέω πάνω ενα 16αρι usb φλασακι θα μου παίζει της full hd ταινίες η οχι? μια χαρα θα παιζει
ArisG88 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Εξαρταται απο την ταχυτητα του stick και οχι απο το μηχανημα
stefanos_79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το madia Player πιστεύετε πως εαν συνδέω πάνω ενα 16αρι usb φλασακι θα μου παίζει της full hd ταινίες η οχι? Εγω χρησιμοποιώ ενα 16αρι της Apacer το οποιο δεν ειναι και ο,τι καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά και δεν έχω κανένα προβλημα.Είτε βλεπω HD στα 720 έιτε στα 1080 όλα λειτουργούν στην εντέλεια.Και fast forward απροβληματιστα και start,pause χωρίς κολλήματα.
mynam3 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 To αγορασα πριν απο 2 ημερες. Δεν ειχα χρονο να το επεξεργαστω, το εκανα χθες αλλα: Περασα διαφορα αρχεια video, οπως avi, mpeg και wmv. Ολα μια χαρα, ταινια ομως καλης αναλυσης .wmv γιατι δεν την παιζει και λεει not supported ενω μικροτερης αναλυσης το παιζει μια χαρα?
furious99 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μαγκες μην αγοραζετε το παλιο. Οπου ναναι ερχεται το καινουριο με δυνατοτερο τσιπακι ... To νεο WD Live φοραει το Sigma 8655 που ειναι πιο δυνατο απο το 8635 (500+333 Mhz CPU vs 300 MHz)... το βιντεο με τα πουλια που παιζει ο τυπος ειναι .mkv 1920x1080 16 reframes [ame]http://www.youtube.com/watch?v=NQdSLOhrVMc[/ame] +dts downmix to stereo/component/ethernet στην ιδια περιπου τιμη 120$ που ειχε βγει και το προηγουμενο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2009 από furious99
Hal9000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Το είδα σε μια πρόσφατη παρουσίαση που έγινε στην Ελλάδα. Ορίστε μερικές φωτογραφίες. Μερικά από τα χαρακτηριστικά Δίκτυο Υπηρεσίες Streaming (YouTube, Flickr, Pandora, Live365) DTS & Dolby Audio DVD Navigation Αντιγραφή αρχείων μέσα από τη συσκευή Το μενού είναι βελτιστοποιημένο για HDTV
supermario29 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Μαγκες μην αγοραζετε το παλιο. Οπου ναναι ερχεται το καινουριο με δυνατοτερο τσιπακι ... To νεο WD Live φοραει το Sigma 8655 που ειναι πιο δυνατο απο το 8635 (500+333 Mhz CPU vs 300 MHz)... το βιντεο με τα πουλια που παιζει ο τυπος ειναι .mkv 1920x1080 16 reframes http://www.youtube.com/watch?v=NQdSLOhrVMc +dts downmix to stereo/component/ethernet στην ιδια περιπου τιμη 120$ που ειχε βγει και το προηγουμενο. Καλημερα. Οταν γραφεις "οπου ναναι" , σε ποσο καιρο εννοεις;;; Μεχρι τα Χριστουγεννα π.χ. ;;;; Και αλλη μια ερωτηση. Περασα χθες το 1.02.07 και απο εκεινη τη ωρα δεν μου παιζει σωστα τους υποτιτλους. Αλλους δεν τους εμφανιζει καθολου, αλλους δεν προλαβαινεις να τους διαβασεις. Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;; Ευχαριστω. Υ.Γ. Απ' οτι βρηκα στο θρεντ, πρεπει να βαλω ή 1.02.10 ή το 1.01.02, σωστα? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2009 από supermario29
furious99 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Manual http://drop.io/wdtvlive ΗΠΑ εχει βγει στα καταστηματα, μαλλον δε θα αργησει και εδω (χωρις να εχω επισημη πληροφορηση). Μιλαμε πιθανοτατα για μεσα στο Νοεμβρη...
overclocker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Ελπίζω με την κυκλοφορία του καινούργιου μοντέλου να βγάλουν και ένα σωστό firmware για εμάς που έχουμε το παλιό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα