Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ καλα καταλαβα δηλαδη, ενισχυτη δεν εχω και δεν βλεπω να παιρνω... οταν βγει το αναμενομενο firmware μπορει να το τσιμπησω...ειμαι μεαξυ αυτου και του egreat, αλλα δεν καιγομαι αμεσα...

εκτος αν η sony δωσει επιτελους υποστηριξη για mkv και subs στο ps3 και μας κανει τη ζωη ευκολη...

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκτος αν η sony δωσει επιτελους υποστηριξη για mkv και subs στο ps3 και μας κανει τη ζωη ευκολη...

Απο τη στιγμη που το 99.9% (εξαιρουνται οι Αμερικανικες σειρες) των mkv στο διαδυκτιο εχουν παρανομο υλικο στο container τους, και εφοσων η Sony εχει εταιρiα παραγωγης ταινιων, κατι τετοιο φανταζει ονειρο θερινης νυκτος.

Επεξ/σία από Predatorkill
Δημοσ.

έχω πάρει τον εν λόγο player και έχω μια τηλεόραση sony 46 ιντσών lcd συνδεδεμένη με hdmi καλώδιο αυτό που έχω παρατηρηση ότι ενώ κάνω αναπραραγογη σε 1080p μου βγάζει πάνω και κάτω μαύρες μπάρες αυτό γιατί γίνετε θα πρέπει να μου τησ βγάζει η όχι ??

Δημοσ.

Μηπως το asspect ratio της ταινιας ειναι ετσι??

Δεν σημαινει οτι επειδη η ταινια ειναι 16:9 κτλ κτλ δεν θα εχει μπαρες.

Μη μπερδευεσαι.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το madia Player πιστεύετε πως εαν συνδέω πάνω ενα 16αρι usb φλασακι θα μου παίζει της full hd ταινίες η οχι?

Δημοσ.
Παιδιά επειδή σκέφτομαι να αγοράσω αυτο το madia Player πιστεύετε πως εαν συνδέω πάνω ενα 16αρι usb φλασακι θα μου παίζει της full hd ταινίες η οχι?

μια χαρα θα παιζει ;)

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιώ ενα 16αρι της Apacer το οποιο δεν ειναι και ο,τι καλύτερο που κυκλοφορεί στην αγορά και δεν έχω κανένα προβλημα.Είτε βλεπω HD στα 720 έιτε στα 1080 όλα λειτουργούν στην εντέλεια.Και fast forward απροβληματιστα και start,pause χωρίς κολλήματα.

Δημοσ.

To αγορασα πριν απο 2 ημερες. Δεν ειχα χρονο να το επεξεργαστω, το εκανα χθες αλλα:

Περασα διαφορα αρχεια video, οπως avi, mpeg και wmv. Ολα μια χαρα, ταινια ομως καλης αναλυσης .wmv γιατι δεν την παιζει και λεει not supported ενω μικροτερης αναλυσης το παιζει μια χαρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαγκες μην αγοραζετε το παλιο.

Οπου ναναι ερχεται το καινουριο με δυνατοτερο τσιπακι ...

To νεο WD Live φοραει το Sigma 8655 που ειναι πιο δυνατο απο το 8635 (500+333 Mhz CPU vs 300 MHz)...

το βιντεο με τα πουλια που παιζει ο τυπος ειναι .mkv 1920x1080 16 reframes

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=NQdSLOhrVMc[/ame]

+dts downmix to stereo/component/ethernet

στην ιδια περιπου τιμη 120$ που ειχε βγει και το προηγουμενο.

Επεξ/σία από furious99
Δημοσ.

Το είδα σε μια πρόσφατη παρουσίαση που έγινε στην Ελλάδα. Ορίστε μερικές φωτογραφίες.

post-331-129063029413_thumb.jpgpost-331-129063029428_thumb.jpg

post-331-129063029432_thumb.jpgpost-331-129063029437_thumb.jpg

post-331-129063029442_thumb.jpg

Μερικά από τα χαρακτηριστικά

• Δίκτυο
  • Υπηρεσίες Streaming (YouTube, Flickr, Pandora, Live365)
  • DTS & Dolby Audio
  • DVD Navigation
  • Αντιγραφή αρχείων μέσα από τη συσκευή
  • Το μενού είναι βελτιστοποιημένο για HDTV

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μαγκες μην αγοραζετε το παλιο.

Οπου ναναι ερχεται το καινουριο με δυνατοτερο τσιπακι ...

To νεο WD Live φοραει το Sigma 8655 που ειναι πιο δυνατο απο το 8635 (500+333 Mhz CPU vs 300 MHz)...

το βιντεο με τα πουλια που παιζει ο τυπος ειναι .mkv 1920x1080 16 reframes

http://www.youtube.com/watch?v=NQdSLOhrVMc

+dts downmix to stereo/component/ethernet

στην ιδια περιπου τιμη 120$ που ειχε βγει και το προηγουμενο.

Καλημερα. Οταν γραφεις "οπου ναναι" , σε ποσο καιρο εννοεις;;; Μεχρι τα Χριστουγεννα π.χ. ;;;;

Και αλλη μια ερωτηση. Περασα χθες το 1.02.07 και απο εκεινη τη ωρα δεν μου παιζει σωστα τους υποτιτλους. Αλλους δεν τους εμφανιζει καθολου, αλλους δεν προλαβαινεις να τους διαβασεις.

Τι μπορω να κανω για να το διορθωσω;;

Ευχαριστω.

Υ.Γ. Απ' οτι βρηκα στο θρεντ, πρεπει να βαλω ή 1.02.10 ή το 1.01.02, σωστα?

Επεξ/σία από supermario29

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...